چند سوال برای ووکارس

AHF-victory

تازه وارد
سلام.دوستان

1. زمان ثبت نام کاربر باید رمز قوی بزند تا ثبت نام بشه,چه طوری رفع کنم این مورد را ؟
  2. میخوام زمان ثبت نام شماره موبایل هم بگیره و پیامک بره براش
  3. ایمیل برای کاربران نمیره(زمان ثبت نام و.. کلا نمیره)
  4. میخوام تنظیم کنم که با کمک افزونه فروشندگان بیشتر,مشتری وقتی خرید علاوه بر اینکه به خوده مشتری برای خرید ایمیل رفت,برای من مدیر هم آمد , به فروشنده اصلی هم ایمیل بره و پیامک که فلان محصول خریداری شد
  5. مانند دیجی کالا میخوام توی محصولاتم علاوه بر توضیحات,مشخصات هم داشته باشم ,که به طور مثال دوربین و پایینش هم پیکسل و... را زده باشه روبروشم مقدارشو چه طوری انجام بدم اینو؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amirrahimi69

کاربر عضو
سلام.دوستان

1. زمان ثبت نام کاربر باید رمز قوی بزند تا ثبت نام بشه,چه طوری رفع کنم این مورد را ؟
  2. میخوام زمان ثبت نام شماره موبایل هم بگیره و پیامک بره براش
  3. ایمیل برای کاربران نمیره(زمان ثبت نام و.. کلا نمیره)
  4. میخوام تنظیم کنم که با کمک افزونه فروشندگان بیشتر,مشتری وقتی خرید علاوه بر اینکه به خوده مشتری برای خرید ایمیل رفت,برای من مدیر هم آمد , به فروشنده اصلی هم ایمیل بره و پیامک که فلان محصول خریداری شد
  5. مانند دیجی کالا میخوام توی محصولاتم علاوه بر توضیحات,مشخصات هم داشته باشم ,که به طور مثال دوربین و پایینش هم پیکسل و... را زده باشه روبروشم مقدارشو چه طوری انجام بدم اینو؟
1-

2- افزونه پیامک ووکامرس

3- اگر کلا هیچ ایمیلی از طرف وردپرس ارسال نمیشه ، به طور معمول هاست های ایرانی برای امنیت بیشتر امکان php mail  رو غیر فعال میکنند که متاسفانه وردپرس از این تابع استفاده می کنه ، برای ح ید تا تابع smtp جایگزین این تابع شود .

5-  قسمت اطلاعات محصول - ویژگی ها در صفحه ویرایش هر محصول

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا