چند سوال ... ( تقریبا حرفه ای )

thacker

تازه وارد
سلام ...

من یک اسکریپت خارجی دانلود کردم که توی ویرایش بعضی از قسمتهاش دچار مشکل شدم ... اگه کسی جواب رو میدونه ممنون میشم کمک کنه ... :

1 - توی سایت یک تایمر وجود داره که در تاریخ مشخصی 0 میشه ... مشکلش اینه که از یک مرجع خاص زمانی استفاده نمیکنه ، بلکه از تاریخ و ساعت سیستم کاربر استفاده میکنه ... چطور میشه این رو درست کرد ؟؟

2 - تاریخ رو چطوری میتونم از میلادی به شمسی تبدیل کنم ؟

3 - چطوری میتونم قسمت نظرسنجی اضافه کنم بطوری که برای هر آیتم یک نظر سنجی مخصوص ساخته بشه ؟ ( مانند وبلاگها که زیر هر مطلب یک نظرسنجی وجود داره )

4 - از قسمت مدیریت در بعضی از بخشها باید فقط عدد وارد کرد ( مثلا قیمت کالا ، کد کالا و ... ) ، که این اعداد در بانک اطلاعاتی ذخیره میشه ... میخوام کاری کنم که این اعداد در سایت فارسی نمایش داده بشن ... ( مثلا 2 تبدیل بشه به ۲ )

درضمن اگر کسی تمام این کار ها رو میتونه برام انجام بده ، قیمت و زمان تحویل رو بگه ...

با تشکر ...

kasraa

کاربر عضو
سلام ... من یک اسکریپت خارجی دانلود کردم که توی ویرایش بعضی از قسمتهاش دچار مشکل شدم ... اگه کسی جواب رو میدونه ممنون میشم کمک کنه ... :

1 - توی سایت یک تایمر وجود داره که در تاریخ مشخصی 0 میشه ... مشکلش اینه که از یک مرجع خاص زمانی استفاده نمیکنه ، بلکه از تاریخ و ساعت سیستم کاربر استفاده میکنه ... چطور میشه این رو درست کرد ؟؟

2 - تاریخ رو چطوری میتونم از میلادی به شمسی تبدیل کنم ؟

3 - چطوری میتونم قسمت نظرسنجی اضافه کنم بطوری که برای هر آیتم یک نظر سنجی مخصوص ساخته بشه ؟ ( مانند وبلاگها که زیر هر مطلب یک نظرسنجی وجود داره )

4 - از قسمت مدیریت در بعضی از بخشها باید فقط عدد وارد کرد ( مثلا قیمت کالا ، کد کالا و ... ) ، که این اعداد در بانک اطلاعاتی ذخیره میشه ... میخوام کاری کنم که این اعداد در سایت فارسی نمایش داده بشن ... ( مثلا 2 تبدیل بشه به ۲ )

درضمن اگر کسی تمام این کار ها رو میتونه برام انجام بده ، قیمت و زمان تحویل رو بگه ...

با تشکر ...
سلام

1 - به احتمال خیلی زیاد سیستمت حراجی هستش و حراجی ها از مدیریت میشه این گزینرو تنظیم کرد که از سرور باشه یا با سیستم کاربر

2 - بحثش خیلی مفصله کلا تاریخ رو بیخیال شی بهتره اگه یه خورده جستجو کنی میبینی که تو همه ی فروم ها سوال شده و آخرش تاپیک بی نتیجه مونده مگه اینکه هزینه کنی و بدی به یه برنامه نویس برات تغییر بده ( که اونم زیاد میگیره )

3 - از قسمت ادمین ( البته اگه براش پیش بینی شده باشه

4 - مربوط به فارسی سازی و تبدیل صفحات و ... به utf-8 میشه

جواب هام شاید یه کم متغیر باشه با اونی که میخوای اما خب باید اسم سیستمتو میگفتی بدونم کدوم هستش بشه راهنمائی دقیق کرد

موفق باشی

thacker

تازه وارد
از سیستم ndot deals استفاده میکنم ...

توی مدیریت هیچکدوم تعریف نشده

بالا