چند سوال در مورد ووکامرس

javadkaf

تازه وارد
با سلام :46: :46:

چند تا سوال در مورد فروشگاه ووکامرس داشتم لطفا راهنمایی نمایید.

1.گزینه محصولات ویژه را چه جوری باید حذف کنیم

2-فونت نوشته های برگه های بالا و بقیه نوشته ها در فروشگاه ووکامرس رو چه جوری میشه تغییر داد؟

3-چرا اسلایدر توی نرم افزار اینترنت اکسپلورر نشون داده نمیشه ولی فایرفاکس و ... نشون داده میشه؟راهی هس که توی اینترنت اکسپلوررم نشون داده شه؟

4- طریقه فعال سازی خدمات پستی ووکامرس (پرداخت آنلاین فعال شده)؟

5-چجوری میشه گزینه های بالا(خانه،خروج از سیتم،سبد خریدو ...) رو حذف یا جابجا کردو آیا میشه گزینه ای خودمون اضافه کنیم؟

ببخشید که سوالات طولانی شد ، هر چند تا از سوالای بالا جواب داده شه به من کمک بزرگی می کنه...

باتشکر :70:

نشانی فروشگاه : shop.ocity.ir

sata4u

کاربر عضو
با سلام :46: :46: چند تا سوال در مورد فروشگاه ووکامرس داشتم لطفا راهنمایی نمایید.

1.گزینه محصولات ویژه را چه جوری باید حذف کنیم

2-فونت نوشته های برگه های بالا و بقیه نوشته ها در فروشگاه ووکامرس رو چه جوری میشه تغییر داد؟

3-چرا اسلایدر توی نرم افزار اینترنت اکسپلورر نشون داده نمیشه ولی فایرفاکس و ... نشون داده میشه؟راهی هس که توی اینترنت اکسپلوررم نشون داده شه؟

4- طریقه فعال سازی خدمات پستی ووکامرس (پرداخت آنلاین فعال شده)؟

5-چجوری میشه گزینه های بالا(خانه،خروج از سیتم،سبد خریدو ...) رو حذف یا جابجا کردو آیا میشه گزینه ای خودمون اضافه کنیم؟

ببخشید که سوالات طولانی شد ، هر چند تا از سوالای بالا جواب داده شه به من کمک بزرگی می کنه...

باتشکر :70:

نشانی فروشگاه : shop.ocity.ir
1. یعنی چی دقیقا؟ یعنی کلا محصول ویژه ای نشه گذاشت؟ خب نذارید! یا اینکه محصول ویژه ای باشه اما ننویسه کنارش که ویژه هست؟ دراین صورت باید توی تنظیمات قالب دنبالش بگردید... از چه قالبی استفاده میکنین؟

2. از فایل style.css مربوط به پوسته

3. چرا؟ چون اینترنت اکسپلورر کلا نفهمه! همهء طراح ها و برنامه نویس ها (ایرانی و خارجی) سالهاست که باهاش مشکل دارن. اینترنت اکسپلورر رو کلا بیخیال بشید

4. منظورتون دقیقا چیه؟ یعنی چیو فعال کنین؟ (میتونین راحت و بدون هیچ تنظیمی محصول رو پستی بفرستید)

5. از بخش برگه ها (اضافه، حذف، ویرایش، جابجا، و...)

javadkaf

تازه وارد
1- یعنی گزینه محصولات ویژه رو که زیر اسلایدره رو کلا حذف کنم و نباشه... سایتمو میتونین نگا کنین تا بهتر متوجه شین : shop.ocity.ir

2-من دقیقا نمی دونم چه جوری باید با style.css کار کنم اگه میشه کمی راهنمایی کنین که برای ویرایشش باید چیکار کنم آیا میشه یه فونت دلخواه جایگزین کرد؟

3-خیلی ممنون :)

4-می خوام مشتری ها بعد از دریافت محصول(درب منزل) هزینه رو پرداخت کنن...

5-دارم روی برگه ها کار میکنم.

یه سوال دیگه هم داشتم:

6-چه طوری میتونیم در قسمت بالای صفحه اصلی فروشگاه ، اسم فروشگاهمونو بزرگ بنویسیم تا یکم خوشکل تر شه و اینکه کلمه ووکامرس رو چجوری بایدحذف کنیم؟

شبیه فروشگاه

با تشکر

• :41:
    :41:

• :41:

ariyanet87

تازه وارد
فک کنم برا سرویس خدمات پستی با یکی از سایت های هموار یا سبد یا . . . باید همکاری کنین که من دقیقا نمیدونم به چه شکلیه :100:

بالا