چند سوال و مشکل !!

• نویسنده موضوع sh93
  • تاریخ شروع

sh93

تازه وارد
با سلام

اول از همه آدرس سایتم persianlicence.ir هست :

1- ورژن کامرس 2.0.8 نصب هست آپدیت کنم به جدیدترین نسخه با قالب سایتم مشکلی پیدا میکنه؟

2- در دموی کامرس 2-3 مورد دیدم که من هیچ جوره نمیتونم ok کنم ( شاید من بلد نیستم البته و مشکل نیست)

یکی اینکه میخوام مثل دمو ، برچسب و محصولات پرفروش و آخرین محصولات در پایین سایت نمایش داده بشه!

دوم اینکه من نمیتونم در قسمت یه محصولم نظرات مشتری و توضیحات محصول رو در یک جدول همانند دمو درست کنم؟

این منظورمه :

واقعا ممنون میشم اگه کمکم بکنید.

با تشکر

zegersot

کاربر عضو
دوست عزیز صبر داشته باشید، بهتون جواب میدن !

sata4u

کاربر عضو
با سلاماول از همه آدرس سایتم persianlicence.ir هست :

1- ورژن کامرس 2.0.8 نصب هست آپدیت کنم به جدیدترین نسخه با قالب سایتم مشکلی پیدا میکنه؟

2- در دموی کامرس 2-3 مورد دیدم که من هیچ جوره نمیتونم ok کنم ( شاید من بلد نیستم البته و مشکل نیست)

یکی اینکه میخوام مثل دمو ، برچسب و محصولات پرفروش و آخرین محصولات در پایین سایت نمایش داده بشه!

دوم اینکه من نمیتونم در قسمت یه محصولم نظرات مشتری و توضیحات محصول رو در یک جدول همانند دمو درست کنم؟

این منظورمه :

واقعا ممنون میشم اگه کمکم بکنید.

با تشکر
سلام

جواب سوال اول: | دریافت از |

برای آموزش چگونگی بروزرسانی از نسخه قبل

کلیک کنید

برای نمایش برچسب و محصولات پرفروش و آخرین محصولات در پایین سایت هم میتونین از ابزارک ها استفاده کنین.

sh93

تازه وارد
سلام جواب سوال اول: | دریافت از |

برای آموزش چگونگی بروزرسانی از نسخه قبل

کلیک کنید

برای نمایش برچسب و محصولات پرفروش و آخرین محصولات در پایین سایت هم میتونین از ابزارک ها استفاده کنین.
دوست عزیز من نسخه 2.0.8 دارم و نحوه ی بروزرسانی هم بلدم اما چند جا نوشته بود پس از به روز رسانی به نسخه ی بالاتر متون فارسی به انگلیبسی تبدیل میشه و کلا سازگاری نداره من این جواب رو میخوام که درست هست این حرف یا نه؟

و قسمت دوم سوال سوه هم که بی پاسخ ماند

منتظر کمک دوستان هستم

sata4u

کاربر عضو
دوست عزیز من نسخه 2.0.8 دارم و نحوه ی بروزرسانی هم بلدم اما چند جا نوشته بود پس از به روز رسانی به نسخه ی بالاتر متون فارسی به انگلیبسی تبدیل میشه و کلا سازگاری نداره من این جواب رو میخوام که درست هست این حرف یا نه؟و قسمت دوم سوال سوه هم که بی پاسخ ماند

منتظر کمک دوستان هستم
دوست عزیز، آخرین نسخه درحال حاضر 2.0.8 هست؛ منظورتون از اینکه این نسخه رو دارید اگر اینه که نصب کردید، که هیچ... اما اگر نصب نکردید میتونین جهت اطمینان بیشتر در لوکال تست کنین.

درمورد قسمت آخر سوال هم تا جایی که خاطرم هست همینجوری هست... یعنی واسه من که اینجوری بود! (شایدم قسمت بهتون کمک کنه)

ولی بیشتر و دقیقتر یادم نیست، صبر کنید تا دوستانی که اطلاع کافی دارند کمک کنن.

sh93

تازه وارد
دوست عزیز، آخرین نسخه درحال حاضر 2.0.8 هست؛ منظورتون از اینکه این نسخه رو دارید اگر اینه که نصب کردید، که هیچ... اما اگر نصب نکردید میتونین جهت اطمینان بیشتر در لوکال تست کنین.درمورد قسمت آخر سوال هم تا جایی که خاطرم هست همینجوری هست... یعنی واسه من که اینجوری بود! (شایدم قسمت بهتون کمک کنه)

ولی بیشتر و دقیقتر یادم نیست، صبر کنید تا دوستانی که اطلاع کافی دارند کمک کنن.
آخه تو افزونه ها آپدیت اومده

• نگارش: 2.0.10

؟!

این زیاد مهم نیست مهم همون توضیحات محصوله بیشتر برا من که میگم درست نمیشه :(

خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتینو جواب دادین عزیز ;)

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
فعلا اپدیت نکنید. در حال مزاکره برای افزودن زبان فارسی به صورت پیشفرض در پکیج ووکامرس هستیم

تصویر از مشکلتون بزارید.

sh93

تازه وارد
فعلا اپدیت نکنید. در حال مزاکره برای افزودن زبان فارسی به صورت پیشفرض در پکیج ووکامرس هستیمتصویر از مشکلتون بزارید.
این تصاویر از سایت خودم و دمو ووکامرس

( نتونستم در سایت آپلود کن عذر میخوام)

در سایت من کاملا مشخصه در قسمت محصول وقتی توضیحی مینویسم به چه شکلی در میاد و هم چنین محصولات مشابه در کنار هم قرار نمیگیرند و ستونی قرار میگیرند.

میخوام مثل دمو باکسی برای توضیحات و اطلاعات اضافی درست بشه.

مورد دیگه اینکه بر خلاف دمو محصولات من عکسشون در سمت چپ قرار میگیره اما در دمو عکس در راست و گزینه های قیمت و افزودن به سبد در چپ!

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

sata4u

کاربر عضو
آخه تو افزونه ها آپدیت اومده
  • نگارش: 2.0.10

؟!

این زیاد مهم نیست مهم همون توضیحات محصوله بیشتر برا من که میگم درست نمیشه :(

خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتینو جواب دادین عزیز ;)
یه وقت آپدیت نکنین!! چون این افزونه بصورت غیر رسمی فارسی سازی شده، مسلما اگر اینطوری و از بخش افزونه ها آپدیتش کنین بهم میریزه!!!

خواهش میکنم.

این تصاویر از سایت خودم و دمو ووکامرس ( نتونستم در سایت آپلود کن عذر میخوام)

در سایت من کاملا مشخصه در قسمت محصول وقتی توضیحی مینویسم به چه شکلی در میاد و هم چنین محصولات مشابه در کنار هم قرار نمیگیرند و ستونی قرار میگیرند.

میخوام مثل دمو باکسی برای توضیحات و اطلاعات اضافی درست بشه.

مورد دیگه اینکه بر خلاف دمو محصولات من عکسشون در سمت چپ قرار میگیره اما در دمو عکس در راست و گزینه های قیمت و افزودن به سبد در چپ!

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سایت شما و دمو مثل هم هستند، عکس در سمت راست قرار میگیره... و موقع دیدن مشخصات محصول میره سمت چپ.

فقط بخش محصولات مرتبط ستونی قرار گرفته!! که فکر کنم مشکل از ووکامرس یا قالبش باشه. اون بخش نظرات هم اگر امکان نظردهی فعال باشه ممکنه افزونه جداگانه ای باشه

(چون ووکامرس مشکلات زیادی داشت متاسفانه شخصا دیگه ازش استفاده نمیکنم!)

دوستان واسه فارسی سازی زحمت زیادی کشیدند، اما متاسفانه مشکلات زیادی هست هنوز و قسمت های بسیاری که راستچین نشدن...

بهرحال همونطور که دوستمون فرمودن صبر کنید تا ببینیم سایت رسمی ترجمشونو قبول میکنه یا نه.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
تصویری که شما گذاشتید احتمالا یک div کم یا زیاد توی ادیتور میاد. یا افزونه ای در کارکرد ووکامرس خلل ایجاد میکنه. این موارد رو بررسی کنید.

در پاسخ sata4u عزیز. فارسی سازی مربوط به پوسته هست. درسته پوسته ی اولیه که انتخاب کردیم برای فارسی سازی دارای مشکلاتی هست. در حال فارسی سازی دو پوسته دیگه هستیم. امید وار هستم که مورد پسند قرار بگیره

sh93

تازه وارد
ممنون از دو دوست عزیز

منتظر پوسته جدید هم هستیم.

بالا