نحوه ی ثبت فکر می کنم دو راه داره. اولی اینکه خودتون مستقیم برید اداره ثبت شرکت ها کاراش رو یکی یکی قدم به قدم انجام بدید؛ راه دوم این که به یکی از این دفاتر ثبت شرکت واسطه برید، براتون کارا رو انجام بده.
روش اول هزینه کمتر دوندگی بیشتر
روش دوم هزینه بیشتر دوندگی کمتر
شرکتتون رو می تونید یا مسئولیت محدود یا سهامی خاص ثبت کنید. که هر کدوم مزایایی داره. راجع بهش حتما تحقیق کافی کنید.
حداقل به 100 هزار تومان سرمایه به عنوان سهام شرکت نیاز دارید که باید در حساب شرکت ریخته بشه.
برای محل فعالیت می تونید سند شش دانگ به نام یکی از اعضای شرکت ارائه بدید. اما برای مراجعه به اداره امور مالیاتی و باز کردن پرونده مالیاتی، محل فعالیت حتما باید به نام شرکت باشه.
هزینه های کلی: سهام شرکت - انگشت نگاری (مخصوصا اگه سهامی خاص ثبت کنید) - هزینه ای که دفتر ثبت واسطه به عنوان کارمزد میگیره
برای انتخاب نام هم چند تا قانون داره که باید رعایت بشه. یکی اینکه نام شرکت باید از سه کلمه فارسی تشکیل شده باشه. از کلمات خاص استفاده نشه. ترکیب کلمات به هر ترتیبی قبلا ثبت نشده باشه. (مثلا اگه یکی اسم شرکتش رو گذاشته a b c شما نمیتونی بذاری a c B)
البته تجربه من برمیگرده به سال ها پیش. شرکتی که ثبت کردم هم تولیدی نبود. ولی فکر نمی کنم مراحلش متفاوت باشه.
همینا یادم بود. اگه ناقصه دوستان کامل کنن. : )