چه کسی شرکت ثبت کرده و مراحل ثبت رو بلده کمک کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehran121

کاربر عضو
سلام دوستان

من یک تولیدی دارم میخوام اسمش رو ثبت کنم

نحوه ی ثبت رو بگید ممنون میشم

هزینه هاش چطوره

و چه نام هایی رو قبول می کنن

با تشکر

william

کاربر عضو
نحوه ی ثبت فکر می کنم دو راه داره. اولی اینکه خودتون مستقیم برید اداره ثبت شرکت ها کاراش رو یکی یکی قدم به قدم انجام بدید؛ راه دوم این که به یکی از این دفاتر ثبت شرکت واسطه برید، براتون کارا رو انجام بده.

روش اول هزینه کمتر دوندگی بیشتر

روش دوم هزینه بیشتر دوندگی کمتر

شرکتتون رو می تونید یا مسئولیت محدود یا سهامی خاص ثبت کنید. که هر کدوم مزایایی داره. راجع بهش حتما تحقیق کافی کنید.

حداقل به 100 هزار تومان سرمایه به عنوان سهام شرکت نیاز دارید که باید در حساب شرکت ریخته بشه.

برای محل فعالیت می تونید سند شش دانگ به نام یکی از اعضای شرکت ارائه بدید. اما برای مراجعه به اداره امور مالیاتی و باز کردن پرونده مالیاتی، محل فعالیت حتما باید به نام شرکت باشه.

هزینه های کلی: سهام شرکت - انگشت نگاری (مخصوصا اگه سهامی خاص ثبت کنید) - هزینه ای که دفتر ثبت واسطه به عنوان کارمزد میگیره

برای انتخاب نام هم چند تا قانون داره که باید رعایت بشه. یکی اینکه نام شرکت باید از سه کلمه فارسی تشکیل شده باشه. از کلمات خاص استفاده نشه. ترکیب کلمات به هر ترتیبی قبلا ثبت نشده باشه. (مثلا اگه یکی اسم شرکتش رو گذاشته a b c شما نمیتونی بذاری a c B)

البته تجربه من برمیگرده به سال ها پیش. شرکتی که ثبت کردم هم تولیدی نبود. ولی فکر نمی کنم مراحلش متفاوت باشه.

همینا یادم بود. اگه ناقصه دوستان کامل کنن. : )

kima

تازه وارد
الان مثل گذشته نیست که بشه راحت فرار کرد از زیر مالیات شرکت

دارایی مالیات ها رو سخت میگیره و اگر کار هم نکنید باز مالیاتی رو بزور ازتون میگیرن

کلا در شرایط خاص نیاز به شرکت ثبت شده پیدا می کنید شما

تا جایی که میتونید ثبت نکنید و اگر امکانش رو دارید از طریق پروانه کسب اقدام کنید واسه کار مالیاتش خیلی کمتره

kima

تازه وارد
نحوه ی ثبت فکر می کنم دو راه داره. اولی اینکه خودتون مستقیم برید اداره ثبت شرکت ها کاراش رو یکی یکی قدم به قدم انجام بدید؛ راه دوم این که به یکی از این دفاتر ثبت شرکت واسطه برید، براتون کارا رو انجام بده.روش اول هزینه کمتر دوندگی بیشتر

روش دوم هزینه بیشتر دوندگی کمتر

شرکتتون رو می تونید یا مسئولیت محدود یا سهامی خاص ثبت کنید. که هر کدوم مزایایی داره. راجع بهش حتما تحقیق کافی کنید.

حداقل به 100 هزار تومان سرمایه به عنوان سهام شرکت نیاز دارید که باید در حساب شرکت ریخته بشه.

برای محل فعالیت می تونید سند شش دانگ به نام یکی از اعضای شرکت ارائه بدید. اما برای مراجعه به اداره امور مالیاتی و باز کردن پرونده مالیاتی، محل فعالیت حتما باید به نام شرکت باشه.

هزینه های کلی: سهام شرکت - انگشت نگاری (مخصوصا اگه سهامی خاص ثبت کنید) - هزینه ای که دفتر ثبت واسطه به عنوان کارمزد میگیره

برای انتخاب نام هم چند تا قانون داره که باید رعایت بشه. یکی اینکه نام شرکت باید از سه کلمه فارسی تشکیل شده باشه. از کلمات خاص استفاده نشه. ترکیب کلمات به هر ترتیبی قبلا ثبت نشده باشه. (مثلا اگه یکی اسم شرکتش رو گذاشته a b c شما نمیتونی بذاری a c B)

البته تجربه من برمیگرده به سال ها پیش. شرکتی که ثبت کردم هم تولیدی نبود. ولی فکر نمی کنم مراحلش متفاوت باشه.

همینا یادم بود. اگه ناقصه دوستان کامل کنن. : )
الان قوانین ثبت خیلی تفاوت کرده با این چیزی که شما فرمودین

مثلا انگشت نگاری من نشنیده بودم تا حالا یا محل فعالیت

mehran121

کاربر عضو
ممنون از دوستان عزیز

بله من می خوام به صورت صهامی خاص ثبت کنم

یکی از دوستان گفت برای ثبت اولیه یه چیزی حدود 8 تومن نیاز داره آخه 8 میلیون واسه چی

kima

تازه وارد
سهامی خاص فقط ۵ تا ادم می خوادوگرنه سرمایه صد هزار تومن کافیه براشدرضمن بصورت غیر رسمی دارایی مالیات بیشتری نسبت به مسئولیت محدود ازش میگیره

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قوانین تا قبل از ابتدا سال 93 که بنده اقدام کردم

سهامی خاص:

سهامی خاص حداقل 3 نفر میخواد

سهامی خاص حداقل 400.000 تومان سرمایه میخواد (دقیق یادم نیست)

مسئولیت محدود:

مسئولیت محدود حداقل 2 نفر

نیاز به افتتاح حساب نداره

موارد مشترک بین این دو:

انگشت نگاری و سو پیشینه برای تمامی اعضا الزامی هست

کارت پایان خدمت الزامی هست

قولنامه ، اجاره نامه یا سند محل فعالیت

شناسنامه کارت ملی تمامی اعضا

اسم باید حداقل از سه بخش تشکیل شده باشه... اسم شهر یا نماد(کوهی ، جنگلی ، بیابونی ، اسم قدیم ...) شهرتون باشه زودتر به نتیجه می رسید...

هزینه ثبت در روزنامه و... حداقل 150.000 تومان خواهد بود

هزینه انگشت نگاری و سو پیشینه فکر کنم 8.000 تومان بود... (یادم نیست دقیق)

کل این قضایا رو اگر خودتون حس و حالش رو دارید ، شاید دو سه هفته طول بکشه.... مهمترین بخشش انتخاب اسم هست که ما بعد از ارسال 12 اسم به نتیجه رسیدیم... هر دفعه هم میتونید 4 اسم پیشنهاد بدید...

نکته مهم: اگر میخواید قبل از اسم شرکتتون یک پیشوند بدید... برای مثال:

نام شرکت: بیکار پردازان ایران

موضوع شرکت / پیشوند مد نظر شما : فناوری اطلاعات و ارتباطات

اگر میخواید ذکر بشه فناوری اطلاعات و ارتباطات بیکار پردازان ایران ، حتما باید در اسمی که اعلام می کنید بنویسید...

در غیر اینصورت حق ندارید از این پیشوند استفاده کنید... منظور در قرارداد های رسمی ، و... شما رو تنها با اسم اعلامی میشناسن نه پسوند یا پیشوندی... پس حتما این موضوع رو دقت کنید

kima

تازه وارد
سهامی خاص ۳ نفر سهامدار می خواد۱ نفر بازرس ۱ نفر هم منشیحداقل ۵ تا ادم باید داشته باشهمن پارسال مسئولیت محدود ثبت کردم نه انگشت نگاری می خواست نه پایان خدمتشاید جدیدا اضافه شده

kootlas

کاربر عضو
برای انتخاب نام خیلی دوندگی داره

برای ما سه ماه

مگر اینکه بخوای چار تا کلمه بی ربط رو بزنی به هم

mehran121

کاربر عضو
من دوسال هست که با اسم مورد نظرم دارم فعالیت می کنم و محصول تولید می کنم

من یک سوال دارم اگر به عنوان مثال اسم محصولم رو گذاشته باشم تهران پخش اول

که از سه حرف تشکیل شده به نظرتون مورد قبول واقع میشه

دیروز رفتم این ایران کد براش بگیرم آقا 1.5 میلیون می خواست تازه هر محصول هم که میدادی یک هزینه ی جداگانه داشت

من گفتم آخه نزدیک 50 محصول دارم چطور میشه حالا گفتن مشکل خودتونه به نظرم همین جوری یه کد الکی بزنم بره بالا این دیگه فقط فروشگاه های

زنجیره ای و رفاه لازم دارن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا