چگونه با php یک بخش ثبت نام و ارسال فایل را به صورت چند صفحه مجزا بسازم؟؟

alihesari

کاربر عضو
سلام دوستان.سال نو به همگی مبارک :-*

/////

قصد دارم بخش ثبت نام و ارسال مقالاتی رو طراحی کنم که به صورت صفحه های جداگونه باشه. یعنی کاربر در هر صفحه مشخصاتی رو که ازش خواسته میشه وارد کنه و به مرحله بعد بره و پس از اتمام تمام مراحل تمامی اطلاعات این چند صفحه یکجا برای ایمیل هاست ارسال بشه. به صورت زیر:

========

مشکلات من: :45:

1- در مرحله دوم و چهارم لیست مربوط به ثبت اطلاعات و فایل چور باشه که کاربر توانایی ویرایش اونو داشته باشه؟(این اطلاعات در پروفایل کاربر ذخیره بشه و بعد از تایید نهایی کاربر یعنی مرحله پنجم به ایمیل هاست ارسال میشه.)

2- چیکار کنم که اطلاعاتی رو که در تمامی صفحات وارد میشه همه یکجا برای ایمیل ارسال بشن؟منظورم اینه که همه اطلاعات در یک ایمیل ارسال بشه.

**کدهای مربوط به بخش آپلود فایل و ثبت اطلاعات در فیلد های مشخصه آماده شده فقط مشکلات اصلی همین دوتا سواله**

:-/ **لطفا کمک کنید خیلی کارم گیره** :-/​

مرحله اول: عنوان مقاله، خلاصه مقاله، کلمات کلیدی.

You must be registered for see images attach

مرحله دوم: مشخصات نویسنه اصلی و سایر نویسندگان به لیست موجود اضافه بشه.(خصوصیت لیست اینه که قابل ویرایشه کاربر میتونه اسامی رو که وارد کرده حذف و یا اسم جدید اضافه کنه)

مرحله سوم: تعیین محورهای مقاله

مرحله چهارم: آپلود فایل مقاله و اضافه شدن نام فایل به لیست موجود.(این لیست نیز توسط کاربر قابل ویرایش است)

مرحله پنجم: در این مرحله کاربر با زدن دکمه اتمام اطلاعاتی رو که در تمامی صفحات وارد کرده به ایمیل ارسال میکنه.

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
دوست عزیز لطفا اسپم ارسال نکنید و منتظر پاسخ باشید...

قوانین رو هم مطالعه کنید...

:53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا