چگونه یک انجمن موفق داشته باشیم؟ | لطفا همه شرکت کنند

• نویسنده موضوع Ehs@n
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Ehs@n

کاربر عضو
سلام خوبید؟!

امروزه اکثر وب سایت ها یک انجمن هم دارند ولی گاهی اوقات میشه که با این که سایت بازدید خوبی داره و موفق ه ! انجمن اصلا فعالیتی نداره!

خوب حالا می خوایم به کمک شما دلیلش رو بفهمیم و راه حلی براش پیدا کنیم!

پس لطفا به این دو سوال جواب بدین...

چرا در بعضی از انجمن ها فعالیت زیاد نیست؟

چگونه انجمن رو محبوب کنیم و بازدید کننده جذب کنیم؟

sata4u

کاربر عضو
سلام خوبید؟!امروزه اکثر وب سایت ها یک انجمن هم دارند ولی گاهی اوقات میشه که با این که سایت بازدید خوبی داره و موفق ه ! انجمن اصلا فعالیتی نداره!

خوب حالا می خوایم به کمک شما دلیلش رو بفهمیم و راه حلی براش پیدا کنیم!

پس لطفا به این دو سوال جواب بدین...

چرا در بعضی از انجمن ها فعالیت زیاد نیست؟

چگونه انجمن رو محبوب کنیم و بازدید کننده جذب کنیم؟
چون بدرد نمیخورن... چون هر سایتی اومده الکی انجمن زده... چون بخاطر یه فایل بی ارزش اومده پاس داده به انجمن که اونم فقط با عضویت میشه دانلود کرد... چون کسی بخاطر یه فایل بـا ارزش هم نمیره عضو یه انجمنی بشه که بدردش نمیخوره و سال تا سال هم بهش سر نمیزنه!!! بجاش میره بلاخره از یه جای دیگه لینک دانلودشو پیدا میکنه یا کلا قیدشو میزنه یا از ایمیل فیک استفاده میکنه... چون بخاطر یه عضویت مسخره ایمیل ها دزدیده میشن... چون سایت های انجمن علاوه بر اینکه توی قوانین مینویسن ولی خلافش عمل میکنن و با نقض حریم شخصی میرن و ایمیل کاربر رو برای عملیات تبلیغاتی استفاده میکنن و بعضا حتی میفروشن... چون....

چون "هر سایتی" نیاز به انجمن نداره! چرا تازه واردایی که سایت میزنن اینو نمیخوان بفهمن!؟ آغا دیگه خــز شد!! ولش کنید!

اول از خودتون اینا رو باید بپرسید:

1. چرا من به راه اندازی یک انجمن نیاز دارم؟ (هدف)

2. انجمن من نسبت به انجمن های دیگه چه تفاوت ها و امکاناتی داره!؟ (ویژگی ها)

Ehs@n

کاربر عضو
انجمن موفق = قدرت بیشتر سایت

هدفی که کلا انجمن دنبال میکنه بحث کردن ه و این هم صرفا جهت جمع شدن یوزر های یک وب سایت در یک محیط به نام انجمن ه

پس انجمن محل بارگیری اعضای وبسایت ه (چی گفتم)

بر خلاف فکر ساتا فور یو من میگم باید بیشتر سایت ها انجمن داشته باشه

چون میشه به بهترین شکل کاربر رو پشتیبانی کرد

میشه یه محلی ساخت که با کمترین زحمت دادن به خودتون بیشترین پست در روز ارسال بشه

و...!

ولی چیزی که باعث شده انجمن ها خاص نشه درست طبق گفته ساتا .... خاص نبودن انجمن هاست

خوشبختانه انجمن های تخصصی کاربر زیادی دارند چون همون ویژگی خاص بودن رو دارند ولی بقیه انجمن ها خیر

دلیل این هم که کاربر نمی خواد تو انجمن فعالیت کنه محدود بودن خود کاربر تو انجمن ه! با قوانینی که ما می ذاریم کاربر نمی تونه فعالیت مستمر کنه! به نظر خودم انجمن هایی که توشون بشه بحث هایی راه انداخت که جالشش زیاد باشه مثل مسائل سیسای و ... حتما انجن موفقی ه ولی متاسفانه به دلیل ف..تر..ینگ هیچ وبمستری چنین خطری رو به جون نمی خره!

حالا ما باید کاری کنیم که انجمن مون خاص بشه

اولین کار اینه که دنبال سیستم های جدید و دیده نشده ولی گرافیکی باشیم. امروزه انجمن های داخل ایران یا VB اند یا Mybb

شاید وقتش شده که روی سیستم های دیگه تمرکز کنیم. :n4:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا