کاربران پرشین اسکریپت!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MahdiY

راهبر انجمن
خب این داستان 0 تا 100 کاربران پرشین اسکریپت هست . حالا گوش بده ببین چه خبره .

کاربر عضو (روزی 100 تا پست جون هر کی دوست داری کمک کن)

کاربر انجمن (روزی 50 تا پست اگر میشه کمک کنید)

یه رده بالاتر از کاربر انحمن ( روزی 10 تا پست کمک می کنه به کاربران تازه وارد )

یه رده بالاتر از یه رده بالاتز از کاربر انجمن! (روزی 100 تا پست چه اسپم و چه کمک . در هر تاپیک پست داده . منتظره مدیر بشه)

یه رده مونده به مدیر (روزی 300 تا پست میده آموزش میزاره خلاصه خودشو می کشه . روزی 25 ساعت ! آنلاین تو انجمن)

حالا می رسیم به مدیر (روزی 1 پست زورکی اونم اسپم ! هر روز 1 ثانیه آنلاین ! انگار نه انگار کسی پست میده و کمک می خواهد . و ... )

در آخر مدیر میگه خداحافظ من رفتم (که تازه شده مد)

البته دور از جون بعضیا! مگه نه؟

tehran-graph

تازه وارد
خب این داستان 0 تا 100 کاربران پرشین اسکریپت هست . حالا گوش بده ببین چه خبره .کاربر عضو (روزی 100 تا پست جون هر کی دوست داری کمک کن)

کاربر انجمن (روزی 50 تا پست اگر میشه کمک کنید)

یه رده بالاتر از کاربر انحمن ( روزی 10 تا پست کمک می کنه به کاربران تازه وارد )

یه رده بالاتر از یه رده بالاتز از کاربر انجمن! (روزی 100 تا پست چه اسپم و چه کمک . در هر تاپیک پست داده . منتظره مدیر بشه)

یه رده مونده به مدیر (روزی 300 تا پست میده آموزش میزاره خلاصه خودشو می کشه . روزی 25 ساعت ! آنلاین تو انجمن)

حالا می رسیم به مدیر (روزی 1 پست زورکی اونم اسپم ! هر روز 1 ثانیه آنلاین ! انگار نه انگار کسی پست میده و کمک می خواهد . و ... )

در آخر مدیر میگه خداحافظ من رفتم (که تازه شده مد)

البته دور از جون بعضیا! مگه نه؟
خوب دوست عزیز مدیر سایت مشغله کاریش زیاده نمی تونه زیاد جوابگو کاربرا باشه :66:

MahdiY

راهبر انجمن
در حد یه شوخی بود!

اما یکی به داد من برسه که هر تاپیکی ایجاد می کنم پست اول و وسط و آخرش خودم هستم!

نظرات شما دوستان هم درسته مدیران عزیز مخصوصا آقا محمد وقتی آنلاین می شوند به خیلی ها جواب می دند

اگر میشه یه نیم نگاه به تاپیک ها و سوال های من هم بیاندازند!

بازم میگم در حد یه تیکه و شوخی بود که شاید یکی به من توجه کنه ! :((

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
مهدی عزیز

اینکه پاسخی دریافت نمی کنید. همش مربوط به مدیران نیست...

بعضی کاربرا سوالاتشون اون قدر گنگ هست! یا نصف و نیمه سوال میکنن که پاسخی نمیشه بهشون داد

بعضی از کاربران هم درخواست های عجیبی میکنن... که جای بحثی نمیمونه.

حتما کمک میشه به شما فقط کمی صبر کنید

اینکه من به پیام خصوصی شما یا بعضی دوستان هم پاسخ نمیدم دلیل داره و اینکه همین تعداد تاپیکی که در اینجا زده میشه روزانه همین تعداد هم از من سوالای دیگه میکنن

و نمیدونم به چه دلیل تاپیک نمیزنن... و واقعا نمیدونم به کی جواب بدم و به کی ندم...

mr.na3r

کاربر عضو
برخلاف بسیاری از فروم های دیگر که کاربران حتی آواتار مدیر سایت رو هم نمیبینن ، مدیران این فروم ( به خصوص مدیر اصلی ) خیلی فعالانه به مشکلات رسیدگی میکنند.

sata4u

کاربر عضو
هرچند که مدیر سایت اصولا کارهای مهمتر و خیلی زیادی واسه مدیریت سیستم سایت و... داره که خیلیاش ممکنه پشت صحنه باشن و... اما باوجود همه این حرفا بازهم مدیر این انجمن تاجایی که واقعا فرصت داشته باشه جواب سوالات رو میده. که اینو همه ما داریم میبینیم.

MahdiY

راهبر انجمن
بابا من که گفتم شوخی کردم

در ضمن نوشتم که قابل توجه بعضیا

و نوشتم آقا محمد کارش درسته

بنده هم شما را درک می کنم

چون خودم سایت دارم و با کاربر سر و کله می زنم

من در سایت های (انجمن های) دیگر هم عضو هستم

و حرف شما هم درسته که مدیران فعال نیستند

فکر کنم بهتره این تاپیک را ادامه ندیم!

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
خوب دوستان ، دوست نداشتم بحثتون رو خراب کنم ولی گویا بحث داره منحرف میشه

بسته شد.!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا