کار نکردن بعضی از قسمت های اسکریپت سلفی

mina5410

تازه وارد
جون هرکی دوست دارین اینهایی که سرشون میشه نشونم بدن بد جوری گیر کردم

تصاویر پروفایل اپلود میشه رو هاست ولی تو سایت نشون نمیده و این که بنده رو ساب دامین نصبش کردم.

برید ببیینید

یوزر ورد افراد mohammad774@gmail.com

رمز ورد 123456

برید یه عکس اپلود کنید ببینید چی میشه هیچی نمیشه جون خودم.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
سطح دسترسی پوشه های uploads و زیر مجموعه های اون احتمالا مشکل دارن...

mina5410

تازه وارد
من خراب کاری نکردم مثل اموزش داخل سایتتون نصبش کردم .

خب اگه همینه چجوری رفعش کنم درست بشه ممنون میشم بگین خدا ایشاالله عمرتون بده به پدر و مادرتون چند روزه دنبالشم .

مشکل از هاست نیست چون من تو ساب دامین نصبش کردم .

باید چه امکاناتی براش فعال باشه میشه توضیح بدین.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

farsadf

کاربر عضو
دسترسی پوشه uploads رو بزارین رو 777 و نتیجه رو اعلام کنید.

farsadf

کاربر عضو
من مشکل چرخیدن اون چهار خونه رو ندارم و عکس به سرور ارسال میشه ولی سرور امروز صبح ذخیره نمیکرد شما در صورتی که مشکل چرخش اون چهار خونه رو دارید باید ببینم( میتونید Team Viewer نصب کنید و زمانی که آنلاین شدین به شماره ای که براتون پیغام خصوصی کردم یه مسیج با یوزر پس تیم ویور بدین تا بیام ببینم مشکل جاوا اسکریپی هست یا نه )

mina5410

تازه وارد
من مشکل چرخیدن اون چهار خونه رو ندارم و عکس به سرور ارسال میشه ولی سرور امروز صبح ذخیره نمیکرد شما در صورتی که مشکل چرخش اون چهار خونه رو دارید باید ببینم( میتونید Team Viewer نصب کنید و زمانی که آنلاین شدین به شماره ای که براتون پیغام خصوصی کردم یه مسیج با یوزر پس تیم ویور بدین تا بیام ببینم مشکل جاوا اسکریپی هست یا نه )
مشکلی با این کار ندارم ولی من مشکلم اون چهار خونه نیست مشکلم اپلود شدن عکس رو هاست و نشون ندادنش تو سایته (عکس کاور و تصویر شخصی منظورمه)

alifiresoft

کاربر عضو
توی قسمت admin تنظیماتی نداره برای ست کردن؟ ممکنه ازتون آدرس آپلود تصویر  و اینا رو بخواد که باید وارد کنید براش. نصبش نکردم متاسفانه

اما اگه خواستید یوزر و پسورد و آدرس لاگین قسمت ادمین رو برام بفرستید چک کنم.

موفق باشید

mina5410

تازه وارد
توی قسمت admin تنظیماتی نداره برای ست کردن؟ ممکنه ازتون آدرس آپلود تصویر  و اینا رو بخواد که باید وارد کنید براش. نصبش نکردم متاسفانه

اما اگه خواستید یوزر و پسورد و آدرس لاگین قسمت ادمین رو برام بفرستید چک کنم.

موفق باشید
یوز و پسورد ورود به پنل اینه

یوزر mohammad

پسوردشم mnbvcxz

واردش شدی؟؟؟

باید اخر سایت /cp وارد کنی وارد کردی ؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mina5410

تازه وارد
سطح دسترسی پوشه های uploads و زیر مجموعه های اون احتمالا مشکل دارن...
اقای با نام کاربری این

هرچی سعی خودشونو کردن نتوونستن درستش کنن و گفتن مشکل از دیتابیس هست که نمیتونه بعد از اپلود اونو نشون بده و بیاره تو خودش یعنی گفت تو هاست اپلود میشه با دریور اومد رو سیستمم و یه کارایی کرد و به این نتیجه رسید

و گفت به مدیریت بگین تا راهنماییتون کنه جان هرکی دوست داری کمکم کن .

و این عکسایی که اپلود کرده و نشون میده دستی تو دیتابیس وارد شده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ameen

کاربر عضو
ورژن جدید این اسکریپت اومده

ورژن 1.0.4

کسی نداره ؟

بالا