کدام اسکریپت تیکتینک بهتر است؟

arpamonni

تازه وارد
سلام

من یه اسکریپت تیکتینگ لازم دارم که این ویژگی ها رو داشته باشه:

• با یافته های روز باشه (مثل بوتسترپ و ...)
  • امکانات کاملی داشته باشه (مثل گروه بندی کارمندان برای رسیدگی به تیکت ها و ...)
  • ظاهری مدرنی داشته باشه
  • و...

کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

ممنون

Goback

کاربر عضو
اسکریپت hesk چیز خوبیه حیف که کدنویسیش کثیفه،تو نسخه بعدی بصورت رسپانسیو ارائه میشه،امکانات زیادی هم داره و اپن سورسه

arpamonni

تازه وارد
اولین انتخاب whmcs
مگه این مخصوص وب هاستینگ و ... نیست؟ چون اکثر خدمات و امکاناتش مربوط به وبهاستینگه

یعنی اونقدر امکانات داره که بشه بطور مثال برای سیستم تیکتینگ یه موسسه آموزشی ازش استفاده کرد؟

saeedpersian

کاربر عضو
مگه این مخصوص وب هاستینگ و ... نیست؟ چون اکثر خدمات و امکاناتش مربوط به وبهاستینگهیعنی اونقدر امکانات داره که بشه بطور مثال برای سیستم تیکتینگ یه موسسه آموزشی ازش استفاده کرد؟
سيتم تيكتينگ هاستينگ هارو ديدي چقدر رديفه...

با همينه ديگه. ميتوني بعنوان صرفا تيكت ازش استفاده كني...(منم ميخاستم ازش استفاده كنم كه ديگه برام نياز نشد.)

توي پرتال اصلي پرشين اسكريپت نسخه جديدش با لايسنس رايگان معرفي شده... بگردي پيدا ميكني

arpamonni

تازه وارد
سيتم تيكتينگ هاستينگ هارو ديدي چقدر رديفه...با همينه ديگه. ميتوني بعنوان صرفا تيكت ازش استفاده كني...(منم ميخاستم ازش استفاده كنم كه ديگه برام نياز نشد.)

توي پرتال اصلي پرشين اسكريپت نسخه جديدش با لايسنس رايگان معرفي شده... بگردي پيدا ميكني
ممنون

چقدر سیستم تمپلیتش انعطاف پذیره؟

راحت میشه با کدهای از قبل ساخته شده منطبقش کرد؟یا خشکه؟ مثلا با سیستم بوتسترپ و کلی چیزای دیگه

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قالب پیشفرضش بر پایه فریمورک bootstrap هست...

طراحی قالبش بسیار سادس...

براحتی میتونی به هر قالبی وصلش کنی... کافیه فایل هیدر و فوتر رو ویرایش کنی...

بخش های هاستینگش رو از بخش تنظیمات غیر فعال می کنید. مثل ثبت دامنه و سبد خرید و...

arpamonni

تازه وارد
قالب پیشفرضش بر پایه فریمورک bootstrap هست...طراحی قالبش بسیار سادس...

براحتی میتونی به هر قالبی وصلش کنی... کافیه فایل هیدر و فوتر رو ویرایش کنی...

بخش های هاستینگش رو از بخش تنظیمات غیر فعال می کنید. مثل ثبت دامنه و سبد خرید و...
روی لوکال نصب کردم تست کنم

چقد دنگ و فنگ داشت نصبش روی لوکال :|

بعنوان تکمله: بنظر خودتون سیستم کامل تر از این ساخته شده یا نه؟ چون وقت ندارم یه مدت با این کار کنم بعد بفهمم یکی دیگه هست که از این کاملتره و ممکنه چیزی داشته باشه که مناسبتر باشه واسم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
پیشنهاد بنده این هست و پس از بررسی به این نتیجه رسیدم

لوکال نصب نکنید. ioncube باشد داشته باشید...

بالا