کد معرف

tabriz-server

تازه وارد
سلام و درود

من دنبال افزونه ای برای ووکامرس میگردم که برای فروشندگان خاص یا بازریاب هامون کد معرف ارائه بده ، که هرمشتری از طرف آنها وارد سایت شد و خریدی خواست انجام بده کد معرف اون شخص رو وارد کنه و اگر از طریق گوگل وارد سایت شده اون قسمت کد معرف رو خالی بزاره

توی گوگل سرچ کردم اما افزونه های بازاریاب همگی یک لینک ارائه میدن اما کارفرمای ما میگه من اون رو نمیخوام فقط کد معرف 

ممنون میشم راهنماییم کنید چه افزونه ای میتونه این مشکل ما رو حل کنه

سپاس بی کران

m0h4mm4d

کاربر عضو
میتونید با کوپن ها این کار را انجام بدید . برای هر بازاریاب یک کوپن تخفیف تعریف کنید و وقتی مشتری اون کد را وارد میکنه مشخص میشه که مربوط به چه شخصی هست  .

این طوری منطقی تر هم هست . چون باید مشتری را با کوپن تخفیف وادار کنید کد بازاریاب را وارد کنه .

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

کارفرمای شما گفته کد معرف درسته؟

خب خریدار شما باید یک ثبت نام انجام بده تا خریدش تکمیل بشه دیگه و احتمالا برای خرید های دیگر

شما در بدترین حالت کافیست از افزونه های تغییر فرم یا فرمساز عضویت کمک می گرفتید و با تعریف یک معرف درونش مشکل رو حل می کردید اینگونه مشخص می شود چه کسانی با معرفی ثبت نام کرده اند . و ضمنا به لیست نیز اضافه میشدند

البته روش کوپن هم جالب است، اما نظر بنده اینست، نه بطور مستقیم، بلکه با یک سیستم کوپن اضافه مثل این ، هر چند روش معمول کوپن نیز قابل انجام است

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

m0h4mm4d

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

کارفرمای شما گفته کد معرف درسته؟

خب خریدار شما باید یک ثبت نام انجام بده تا خریدش تکمیل بشه دیگه و احتمالا برای خرید های دیگر

شما در بدترین حالت کافیست از افزونه های تغییر فرم یا فرمساز عضویت کمک می گرفتید و با تعریف یک معرف درونش مشکل رو حل می کردید اینگونه مشخص می شود چه کسانی با معرفی ثبت نام کرده اند . و ضمنا به لیست نیز اضافه میشدند

البته روش کوپن هم جالب است، اما نظر بنده اینست، نه بطور مستقیم، بلکه با یک سیستم کوپن اضافه مثل این ، هر چند روش معمول کوپن نیز قابل انجام است

موفق باشید
اگر با افزونه فرم ساز پیاده سازی بشه ، هر بار مشتری باید کد معرف را وارد کنه ؟ تاریخچه سفارش ها برای هر بازاریاب چه طوری پیاده سازی بشه ؟؟

بالا