کد پستی

دارکوب کالا

تازه وارد
4/4/17
97
0
6
سلام

در صفحه پرداخت وقتی مشتری کد پستی رو به فارسی ( کیبورد فارسی ) وارد میکنه خطا میده که کد پستی اشتباه هست ولی وقتی کد پستی رو انگلیسی ( کیبورد انگلیسی ) وارد میکنه درست میشه .

نمیشه کاری کرد که کاربر وقتی فارسی وارد کرده خطا نده؟

یک سوال دیگه وقتی من در کدد css تغییری ایجاد میکنم برای مشتری هایی که سایت رو قبلا دیدن اون کد css ای که من اعمال کرده دیده نمیشه ( کش شده در صورتی که من کش رو پاک میکنم )

چه جوری میشه به فایل style.css  ورژن داد که هر سری یک ورژن از فایل style.css رو به مشتری نشون بده

تشکر

 

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,102
19
38
اینترنت!
سلام

در صفحه پرداخت وقتی مشتری کد پستی رو به فارسی ( کیبورد فارسی ) وارد میکنه خطا میده که کد پستی اشتباه هست ولی وقتی کد پستی رو انگلیسی ( کیبورد انگلیسی ) وارد میکنه درست میشه .

نمیشه کاری کرد که کاربر وقتی فارسی وارد کرده خطا نده؟

یک سوال دیگه وقتی من در کدد css تغییری ایجاد میکنم برای مشتری هایی که سایت رو قبلا دیدن اون کد css ای که من اعمال کرده دیده نمیشه ( کش شده در صورتی که من کش رو پاک میکنم )

چه جوری میشه به فایل style.css  ورژن داد که هر سری یک ورژن از فایل style.css رو به مشتری نشون بده

تشکر
سلام

اعداد فارسی در برنامه نویسی عدد حساب نمیشن! کاراکتر هستند. برای این کار باید یه تبدیل کننده php یا javascript نوشته بشه

در مورد فایل css یک علامت سوال و یک عدد جلوی اون بگذارید. باعث میشه مرورگر کش را در نظر نگیره و دوباره لود کنه. مثلا style.css?ver=1.2

 

دارکوب کالا

تازه وارد
4/4/17
97
0
6
سلام

اعداد فارسی در برنامه نویسی عدد حساب نمیشن! کاراکتر هستند. برای این کار باید یه تبدیل کننده php یا javascript نوشته بشه

در مورد فایل css یک علامت سوال و یک عدد جلوی اون بگذارید. باعث میشه مرورگر کش را در نظر نگیره و دوباره لود کنه. مثلا style.css?ver=1.2
مرسی