سلام دوستان
طی 24 ساعت گذشته در برخی تالار های گفتگو ، ویدئویی قرار داده شده مبنی بر اینکه یکی از مطالب پرشین اسکریپت ، (
این ویدئو که توسط گروهی به اصطلاح فاتح گر در تالار هایی نظیر (شاپ کیپر)(
و اما... داستان از چه قرار است.
در ابتدا دعوت می کنم. ویدئوی زیر رو ببینید که توسط به اصطلاح گروه مذکور ، قرار داده شده. (در تاپیک مذکور)
مشاهده در یوتیوب: (شاید لینک حذف بشه توسط طرف پس از این گاف بزرگ)
لینک دانلود مستقیم:
خب ، یک بار ویدئو رو کامل می بینید. همه چیز عادی به نظر می رسه و طبعا ما مسئول این قضیه هستیم.
پیشنهاد میکنم دوباره ویدئو رو مشاهده کنید.
اما اینبار روی ثانیه 14 . ویدئو رو نگه دارید (pause کنید)
در پایین ویدئو ، سمت چپ طبعا باید ادرس پرشین اسکریپت برای لینک مشاهده بشه. اما چی می بینید؟ (dl.20script.ir و ادامه ماجرا)
به تصویر زیر دقت کنید (از ویدئو گرفته شده. گوشه سمت چپ ، پایین)
بله...
سایت بیست اسکریپت با روشی بسیار آماتور ، و تغییر لینک با فایرباگ ، قصد تهمت زدن به ما رو داشت.
دلیل کار زشت این فرد هم ، تاپیکی بود که توسط فردی در تالار پرشین اسکریپت (
قطعا از طریق قانونی ، به دلیل نشر اکاذیب اقدامات لازم صورت می پذیرد و نتیجه در همینجا به اطلاع عموم شما عزیزان می رسد.
از توجه شما سپاسگذاریم.
طی 24 ساعت گذشته در برخی تالار های گفتگو ، ویدئویی قرار داده شده مبنی بر اینکه یکی از مطالب پرشین اسکریپت ، (
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
) شل قرار داده شده.این ویدئو که توسط گروهی به اصطلاح فاتح گر در تالار هایی نظیر (شاپ کیپر)(
) قرار داده شده و متاسفانه شاهد اظهار نظر های کودکانه اعضای فروم مذکور بودیم که بدون بررسی صحبت هایی شد که نیاز نمی بینیم در اینجا درباره ش بحث کنیم.و اما... داستان از چه قرار است.
در ابتدا دعوت می کنم. ویدئوی زیر رو ببینید که توسط به اصطلاح گروه مذکور ، قرار داده شده. (در تاپیک مذکور)
مشاهده در یوتیوب: (شاید لینک حذف بشه توسط طرف پس از این گاف بزرگ)
خب ، یک بار ویدئو رو کامل می بینید. همه چیز عادی به نظر می رسه و طبعا ما مسئول این قضیه هستیم.
پیشنهاد میکنم دوباره ویدئو رو مشاهده کنید.
اما اینبار روی ثانیه 14 . ویدئو رو نگه دارید (pause کنید)
در پایین ویدئو ، سمت چپ طبعا باید ادرس پرشین اسکریپت برای لینک مشاهده بشه. اما چی می بینید؟ (dl.20script.ir و ادامه ماجرا)
به تصویر زیر دقت کنید (از ویدئو گرفته شده. گوشه سمت چپ ، پایین)

بله...
سایت بیست اسکریپت با روشی بسیار آماتور ، و تغییر لینک با فایرباگ ، قصد تهمت زدن به ما رو داشت.
دلیل کار زشت این فرد هم ، تاپیکی بود که توسط فردی در تالار پرشین اسکریپت (
) مبنی بر شل قرار دادن بودقطعا از طریق قانونی ، به دلیل نشر اکاذیب اقدامات لازم صورت می پذیرد و نتیجه در همینجا به اطلاع عموم شما عزیزان می رسد.
از توجه شما سپاسگذاریم.