کش شدن سایت در بروزر

hasanrm

تازه وارد
سلام

ممنون از انجمن خوبتون

من یک مشکل با سایتم دارم

وقتی کسی وارد سایت من میشه سایت به روز رو نمیبینه !

حتما باید یکبار سایت رو رفرش کنه تا اخرین محصولاتپرو ببینه !

این مشکل خیلی بدیه چون کسی که میاد توی سایت نمفهمه که محصول جدیدی اضافه شده

ممنون میشم راهنمایی کنید

hasanrm

تازه وارد
کسی نمیدونست چیکار باید بکنم ؟

هردفه کسی وارد سایت میشه باید رفرش بزنه وگرنه مطالب قدیمی رو میبینه !

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

این مربوط به شما و تنظیمات کش افزونه یا سرور شماست ما که نمیدونیم شما چی نصب کردید و چه تنظیماتی براش قرار دادید . اصلا در تنظیمات کش گزینه بروز رسانی با افزودن پست یا محصول یا نظر رو فعال گذاشتید یا کش رو مثل حالت html ثابت تنظیم کردید .

موفق باشید

hasanrm

تازه وارد
تنظیمات کش رو از کجا میتونم انجام بدم ؟

چون من به پشتیبانی هاست پیغام دادم و تمام افزونه های فعال رو براشون فرستادم

ولی هیچ کدوم مربوط به کش نبود

قالب سایت رو هم اپدیت کردم باز هم رفع نشد 

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

لیست افزونهاتون رو اینجا قرار بدید فعال و غیر فعال . آدرس سایتتون رو هم قرار بدید .

موفق باشید

hasanrm

تازه وارد

افزونه غیر فعال فقط Akismet رو دارم

ادرس سایت sharghstore.ir

[SIZE=15.4px]زمانی که محصول جدید میزارم باید سایت حتما رفرش ببشه و زمانی که کسی لوگین میکنه و برمیگرده به صفحه اصلی لوگین شده نشون نمیده باید یکبار رفرش بزنه[/SIZE]

milad3500

کاربر عضو
آقای hasanrm ببخشید این سوال رو می پرسم صفحه تسویه حساب رو چطوری سفارشی کردید؟

hasanrm

تازه وارد
والا من کد نویسی بلد نیستم

از روی تم سایت همینطوری بوده

hasanrm

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

لیست افزونهاتون رو اینجا قرار بدید فعال و غیر فعال . آدرس سایتتون رو هم قرار بدید .

موفق باشید
سلام

مشکل رو پیدا نکردید ؟

من امروز فهمیدم که مشکل فقط مربوط به صفحه اصلی سایت میشه

وقتی به قسمت sharghstore.ir/shop میرم همچین مشکلی نیستت و همه چیز به روز نمایش داده میشه

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اولا شما یک اشتباه کوچیک انجام دادید اونم اینه که وردپرستون رو زود بروزرسانی کردید چون قالب شما بروزرسانی جدید رو ارائه نداده و این نقطه ضعف طراح این مجموعه است چون خیلی کنده {بنده خودم قبلا ازش استفاده میکردم قالب خوبیه ولی اشکالات خاصی داره }.

این سوال خیلی مهم هستش .دوم شما قبلا افزونه کش روی وردپرستون نصب کردید یا خیر اگر نصب و پاک هم کردید باز هم جواب بدید و بگید افزونه چی بوده. .

سوم چند تا از افزونه های شما بروز نیست ؟ اسمشون رو نام ببرید.

ضمنا شما صفحه اصلی رو جدا طراحی کردید و صفحه فروشگاه محصولات از قانون عادی ووکامرس استفاده می کنه . پس یکی از احتمالات اینه که افزونه ویژوال شما بروز نیست و اینکه نه قالب و نه افزونه های شما با وردپرس 4.5 هماهنگ نیست . فعلا جواب سوال بالا رو بدید تا بهتر نتیجه گیری کنیم.

موفق باشید

جاویدان

کاربر عضو
آقای hasanrm ببخشید این سوال رو می پرسم صفحه تسویه حساب رو چطوری سفارشی کردید؟
با سلام

دوست عزیز

این قالب به طور خاصی از سوی طراح اصلی برای کاربرانش سفارشی شده اگر شما برای تست تو سایت ثبت نام کنید یک کادر کوچیک کنار مرورگر فعال میشه که به شما حضورتون سبد خریدتون و خریدهای قبلی رو ایجکس و مختصر نشون میده و این نشون از کیفیت بالا داره فقط نکته مشکل دار اینه این قالب رو باید صرفا برای فروشگاه استفاده کنید و استفاده وبلاگی ازش باعث مشکلاتی میشه .

موفق باشید

hasanrm

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

اولا شما یک اشتباه کوچیک انجام دادید اونم اینه که وردپرستون رو زود بروزرسانی کردید چون قالب شما بروزرسانی جدید رو ارائه نداده و این نقطه ضعف طراح این مجموعه است چون خیلی کنده {بنده خودم قبلا ازش استفاده میکردم قالب خوبیه ولی اشکالات خاصی داره }.

این سوال خیلی مهم هستش .دوم شما قبلا افزونه کش روی وردپرستون نصب کردید یا خیر اگر نصب و پاک هم کردید باز هم جواب بدید و بگید افزونه چی بوده. .

سوم چند تا از افزونه های شما بروز نیست ؟ اسمشون رو نام ببرید.

ضمنا شما صفحه اصلی رو جدا طراحی کردید و صفحه فروشگاه محصولات از قانون عادی ووکامرس استفاده می کنه . پس یکی از احتمالات اینه که افزونه ویژوال شما بروز نیست و اینکه نه قالب و نه افزونه های شما با وردپرس 4.5 هماهنگ نیست . فعلا جواب سوال بالا رو بدید تا بهتر نتیجه گیری کنیم.

موفق باشید
سایت رو تقریبا به روز کردم

فقط اینا اپدیت نیست

wp_oswad_market/woocommerce/order/order-details.php نسخه 2.5.0 بروز نیست. نسخه پایه 2.5.3,
wp_oswad_market/woocommerce/myaccount/form-edit-account.php نسخه 2.2.7 بروز نیست. نسخه پایه 2.5.1,
wp_oswad_market/woocommerce/content-widget-product.php نسخه - بروز نیست. نسخه پایه 2.5.0,
wp_oswad_market/woocommerce/content-product_cat.php نسخه 2.5.0 بروز نیست. نسخه پایه 2.5.2,

افزونه کش رو نصب کردم تا ببینم میتونم مشکل کش شدن رو حل کنم یا نه که دیدم فایده نداشت و پاکش کردم

قبل از نصب افزونه مشکل کش داشتم  w3 total cache

فقط افزونه WPBakery Visual Composer به روز نیست

نگارش 4.11.1   رو الان دارم ولی تا 4.11.2 منتشر شده.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

افزونه های کش در گذشته یا حال می تونند باعث ایجاد کش بشن حتی با پاک شدن

شما باید فایل htasscc رو باز کنید و تنظیمات کش اگر داخلش هست رو پاک کنید

ضمنا فایل wp-config.php رو هم باز کنید و اگر دستورات کش چه توتال یا افزونه کش دیگه رو دید پاک کنید

داخل پوشه wp-content رو نگاه کنید فایلی از افزونه کش نمونده باشه و همچین پوشه ای به نام کش cache اگر بود پاکشون کنید در wp-content تنها فایل قابل دیدن باید index.php هستش و پوشه ها ی معمول.

در مورد بروزرسانی همیشه یادتون باشه گاهی بروزرسانی سریع باعث مشکلاتی جدی میشه پس صبر کنید تا بروزرسانی ریلیز بشه و قالب شما هم بروز بشه .

ضمنا اگر مشکل هنوز ادامه داره آخرین محصولی که قرار دادید یا یک محصول به نام تست بذارید تا دوباره بازبینی کنیم

موفق باشید

hasanrm

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

افزونه های کش در گذشته یا حال می تونند باعث ایجاد کش بشن حتی با پاک شدن

شما باید فایل htasscc رو باز کنید و تنظیمات کش اگر داخلش هست رو پاک کنید

ضمنا فایل wp-config.php رو هم باز کنید و اگر دستورات کش چه توتال یا افزونه کش دیگه رو دید پاک کنید

داخل پوشه wp-content رو نگاه کنید فایلی از افزونه کش نمونده باشه و همچین پوشه ای به نام کش cache اگر بود پاکشون کنید در wp-content تنها فایل قابل دیدن باید index.php هستش و پوشه ها ی معمول.

در مورد بروزرسانی همیشه یادتون باشه گاهی بروزرسانی سریع باعث مشکلاتی جدی میشه پس صبر کنید تا بروزرسانی ریلیز بشه و قالب شما هم بروز بشه .

ضمنا اگر مشکل هنوز ادامه داره آخرین محصولی که قرار دادید یا یک محصول به نام تست بذارید تا دوباره بازبینی کنیم

موفق باشید

فایل htaccess خالب بود !

توی فایل wp-config.php هم چیزی مربوط به کش پیدا نکردم

پوشه wp-content هم درست بود

یک محصول تست به سایت اضافه کردم

درسته، از دیروز تا امروز به خاطر یک افزونه که اپدیت کرده بودم سایت بالا نمیومد

امروز دوباره افزونه اپدیت داد و درست شد !

ممنون بابت راهنمایی

واقعا داره کلافم میکنه این مشکل

مخصوصا زمانی که کسی لوگین میکنه و میاد صفحه اصلی ولی لوگین کرده دیده نمیشه

چون یک افزونه دارم که برای هر سطح کاربر قیمت فرق میکنه، ولی وقتی صفحه اصلی کش میکنه کاربر با اینکه لوگین کرده و قیمت ها رو باید متفاوت ببینه باز هم همون قیمت های قبلی میبینه !

بالا