کمک در باره ی تعیین پروژه دانشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

من درس پایگاه داده دارم (sql server) و استاد گفته یک پروزه باید برداریم برای این درس ، ولی من هر چی به ذهنم نمیرسه و چون اشنایی هم ندارم نمی دونم چه پروژه ای بردارم و این رو هم بگم که تا الان براش حدود 15 تا پروزه فرستادم که هیچ کدوم رو قبول نکرده موضوعش رو ؟!

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند اگه پروژه ای مد نظرشون دارن اعلام کنن

با تشکر :53:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
اگه mysql بود من پیشنهادم سی ام اس اختصاصی بود . چون فکر کنم آموزشش هم تو همین انجمن هست .

soltaneghalbha

کاربر عضو
نه متاسفانه mysql نیست

و فقط و فقط sql server ، و چند تا پروژه ی پیشنهادی هم برای استاد فرستادم ولی هیچ کدوم رو قبول نکرد تا روش کار کنم و تا شنبه هم بیشتر مهلت ندارم و گرنه هر روزی که دیرتر بشه 25 صدم از نمره کم میکنه ! :-s

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
بهر حال من خودم تو دوران کارشناسی هر پروژه برنامه نویسی لازم داشتم از سایت زیر برمیداشتم . یه جور بانک پروژه هست . یه نگاه بنداز شاید به کارت اومد :

IAMIR

کاربر عضو
نظر من هم همون سیستم مدیریت محتوای اختصاصی هست .

با این تفاوت تنها تفواتش Connection sql در php هست .

یعنی به جای mysql از mssql استفاده کنید . تفاوت زیاید نداره . یک مقدار اینترنت در رابطه با php and mssql جستجو کنید .حتی الان میشه وردپرس را برپایه Sqlserver نصب و راه اندازی کرد .

soltaneghalbha

کاربر عضو
از دوستان عزیز تشکر میکنم

دوسان این پروژه فقط باید با sql server باشه و بعد از اینکه بانک پروژه رو طراحی کردم باید با یک نرم افزار مثل c++ یا c# و امثال اینها بانک رو به نرم افزار متصل کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا