کمک در رفع نقص اینماد

simonamiri0069

کاربر عضو
سلام دوستان اینماد گفته که  فهرست سایت من در پنجره جدید باز بشه. برای این مشکل چیکار باید بکنم؟

ادرس سایت:

www.triggerpnu.ir

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام عزیزم نگفته فهرست در پنجره جدید باز بشه که اگه گفته من متوجه سوالت نمیشم

اون گفته در صورت داشتن لینک از سایتهای دیگه ، اون لینک در پنجره جدید باز بشه ، که اینکار رو وقتی میخوای لینک از سایتی بذاری باید تیک باز شدن در تب جدید رو بزنی

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

منظور اینماد اینه که هر مطلبی از سایت شما باید یک تب جدید یا پنجره جدید رو باز کنه یعنی این قضیه برای مطالب فهرست یا دسته بندی ها صدق می کنه . علت هم اینه که با باز شدن هر پنجره برای شما اینماد هم مفتی سود میبره و باعث میشه رنکینگش بالا بره چون ممکنه مخاطب سایت شما هر وقتی نیاز پیدا کنه شما رو چک کنه. کافیه در فهرست ها پایین هر اسمی که در فهرست هست تنظیماتش رو newtab قرار بدی

موفق باشید

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام اقا جاویدان

این قانون جدیدشونه؟

خدا رو شکر ما نماد سایت اولیمون رو گرفتیم

پس بپرم این یکی رو هم اینجوریش کنم ، همه صفحات رو نماد میذارم همه رو هم تب جدید ، دلشون ذوق بیاد کیف کنند زودتر نمادمو بدن،

راستی اقا جاویدان یه قول به ما بدهکاریها بی تم سایت دومم درست نشدا،

simonamiri0069

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

منظور اینماد اینه که هر مطلبی از سایت شما باید یک تب جدید یا پنجره جدید رو باز کنه یعنی این قضیه برای مطالب فهرست یا دسته بندی ها صدق می کنه . علت هم اینه که با باز شدن هر پنجره برای شما اینماد هم مفتی سود میبره و باعث میشه رنکینگش بالا بره چون ممکنه مخاطب سایت شما هر وقتی نیاز پیدا کنه شما رو چک کنه. کافیه در فهرست ها پایین هر اسمی که در فهرست هست تنظیماتش رو newtab قرار بدی

موفق باشید

سلام ممنون اما فهرست اصلی سایتم رو نمیدونم چطوری تنظیم کنم که در تب جدید باز بشه.. بقیه لینکهام همینطوری هست./

98cell.ir

کاربر عضو
در تایید صحبتهای جاویدان گل :53:

البته اگر درست متوجه شده باشیم منظور شمارو :

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام . راهی که من بلدم و همین الان انجام دادم اینه

نمایش , سفارشی کردن ، فهرست ها ، حالا بالا یه چرخ دنده تنظیمات کوچولو زیر یه علامت سوال هست کلیک کن تیک پیوندها رو بزن ، بعد بیا تو فهرستها هر کدوم از برگه یا پیوندها براش یه باکس داره کنارش نوشته باز شدن در صفحه جدید ، هر کدوم رو تیک بزنی ، وقتی تو منو روشون کلیک کنی تو یه تب جدید باز میشن

A

Atashe.Entezar

Guest
یا بقول دوست عزیزمون follow no follow new tab

simonamiri0069

کاربر عضو
سلام . راهی که من بلدم و همین الان انجام دادم اینه

نمایش , سفارشی کردن ، فهرست ها ، حالا بالا یه چرخ دنده تنظیمات کوچولو زیر یه علامت سوال هست کلیک کن تیک پیوندها رو بزن ، بعد بیا تو فهرستها هر کدوم از برگه یا پیوندها براش یه باکس داره کنارش نوشته باز شدن در صفحه جدید ، هر کدوم رو تیک بزنی ، وقتی تو منو روشون کلیک کنی تو یه تب جدید باز میشن
اححححححححسنت ممنون از لطف شما.اوکی شد.موفق باشی

جاویدان

کاربر عضو
سلام اقا جاویدان

این قانون جدیدشونه؟

خدا رو شکر ما نماد سایت اولیمون رو گرفتیم

پس بپرم این یکی رو هم اینجوریش کنم ، همه صفحات رو نماد میذارم همه رو هم تب جدید ، دلشون ذوق بیاد کیف کنند زودتر نمادمو بدن،

راستی اقا جاویدان یه قول به ما بدهکاریها بی تم سایت دومم درست نشدا،
سلام

دوست عزیز

من روی قولم هستم ولی یه مشکلی خوردم مجبور شدم از یه هاست رایگان استفاده کنم که فضاش کم بود الان یه هاست داخلی رایگان پیدا کردم فضاش مناسبه خیلی زود روش کار می کنم ببینم چی دستم میاد . من این 1 هفته همش اتک داشتم روی سرورمون داون میشدیم که فهمیدم یکی خیلی از مدیریت سایت ما خوشش میاد داشته اون رو میزده که با اون افزونه که بهت معرفی کردم دسترس رو بستم

موفق باشید

بالا