کمک در مورد دسته های وردپرس

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام سلام

یه سوالی داشتم .

من تو سایت arshad98.ir مجبورم دسته بندی های خیلی زیادی داشته باشم . یعنی هر گروه اموزشی خودش کلی زیر دسته داره

اما وقتی از مدیریت : نوشته ها : دسته ها

دسته میسازم و الان چون دسته هام خیلی زیاد شده بعضی دسته هام غیب میشن و بعضی هم که براشون مادر انتخاب شدن از حالا زیر دسته خارج شدن .

حدس میزنم بخاطر این باشه که تو دیتابیس نوع متغیرها محدود باشن .

اما نمی دونم دقیقا باید کدوم متغیرها رو زیاد کنم تا بتونم بی نهایت دسته بدون نقص بسازم و غیب نشن

لطفا کمک کنید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
فکر نکنم چنین چیزی باشه

برای تست در لوکال دویست سیصد دسته ایجاد کنید ببینید چی میشه

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
همونطور که محمد گفتند همچین چیزی نیست...

لطفا تصویری از مشکلی که رخ میده قرار بدید...

hannanstd.ir

مشکل من این هست که 81 دسته دارم ولی موقع پست گذاشتن فقط 48 دسته رو نشون میده .

و وقتی قسمت دسته ها میرم و برای دسته ای مادر انتخاب میکنم دسته هایی که اول براشون مادر انتخاب کردم مادر خودشونو از دست میدن و

قبلا یک افزونه نصب کرده بودم که پرونده های چند رسانه ای هم از دسته های سایت استفاده کنن و هر پرونده معلوم بشه واسه کدوم دسته هست حدس میزنم مشکل از اون باشه .

چون از مدیر یک سایت دیگه هم پرسیدم گفت که حدود 249 دسته داره و همه موقع پست ها میان .

قصد دارم یک وردپرس دیگه نصب کنم و دیتابیسم رو روی اون ایمپورت کنم ببینم چی میشه؟

با تشکر از شما دوستان

hannanstd.ir

اووووووووووووووووف

دهنم سرویس شد بالاخره فهمیدم مشکل از افزونه Simple Custom Post Order است .

همه افزونه ها رو دیسیبل کردم دیدم درست شد . تک تک فعال کردم فهمیدم از این افزونه هست

rocki3oy

کاربر عضو
اووووووووووووووووف دهنم سرویس شد بالاخره فهمیدم مشکل از افزونه Simple Custom Post Order است .

همه افزونه ها رو دیسیبل کردم دیدم درست شد . تک تک فعال کردم فهمیدم از این افزونه هست
دوست عزیز ممنونم بعد از اینکه مشکل رو پیدا کردید همین تاپیک پاسخ رو دادید و تاپیک رو ناقص رها نکردید واقعا ممنونم.

می خواستم بدونم کار این افزونه چیه؟!

پس این افزونه در دسته بندی ها اختلال ایجاد میکنه؟

hannanstd.ir

با تشکر

بله . مطمئمن هستم مشکل از همون افزونه بود . چون چندبار فعال و غیر فعال کردم و همون موقع تست کردم دیدم مشکل از همونه

بالا