کمک در نصب قالب و راهنمایی ووکامرس

حمید

تازه وارد
سلام

این قالب از اسکریپت ووکامرس استفاده کرده :

من چه جوری میتونم با این اسکریپت شبیه این قالب ووکامرس را در بیارم ؟

ممنون

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
الان شما می خواین با افزونه ووکامرس یک سایت با قالب ای که نشون دادین بزنید ؟ ( خیلی مبهم گفتین )

حمید

تازه وارد
الان شما می خواین با افزونه ووکامرس یک سایت با قالب ای که نشون دادین بزنید ؟ ( خیلی مبهم گفتین )
ممنون از اینکه زحمت کشیدید جواب دادید

من این قالب سایت را در اختیار دارم منتها اگر توجه کنید بسیاری از بخش های اش با ووکامرس ساخته شده که

من نمی دانم چگونه باید بسازم . یعنی چگونه تصاویر کوچک را کنار هم قرار بدهم و 3 تصویر بزرگ کنار هم .

قسمت های فروشگاهی اش را نمیدانم چگونه بسازم .

موفق باشید

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
منظورتون رو نمی فهمم 3 تصویر کوچک رو کنار هم بزارید 3 تصویر بزرگ ایجاد شه !!!

برای بخش فروشگاهش افزونه رو از داخل انجمن دانلود کنید و نصب کنید همین !!

اگه قالب های بیشتر خواستید برید تمام قالب ها برای ووکامرس هستند خیلی هاش هم رایگانه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

حمید

تازه وارد
منظورم اینه که من افزونه را نصب کردم ولی وقتی محصولی را میگذارم اول اینکه صفحه ی اصلی نمی اید .

دوم اینکه انگار به صورت یک پست در می اید . یعنی همه زیر هم . من چه جوری میتوانم بقل هم بگذارم .

اگر قالب را نگاه کرده باشید ابتدا 3 تا تصویر بزرگ داره . من چه قالبی را باید نصب کنم که این حالت را داشته باشه ؟

ایا میشه از چند قالب همزمان استفاده کرد ؟ یعنی یک بخشی از سایت قالب اش یک چیزی باشه یک بخش دیگر یک چیز دیگر

کلا یک راهنمایی میکنید که برای اینکه ووکامرس من مثل بالا بشه باید چیکار کنم ؟

ممنون

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
برای اون که می گید صفحه اصلی نشون نمی ده لینک سایت رو بزارید تا ببینم

اون تصویر بزرگ پست رو ویژه کنید می اد اونجا هر کدوم از پست ها که خواستید

چند قالب با یک وردپرس نمی شه مگر تو یک پ.شه تو روت هات دوباره وردپرس رو نصب کنید برای شاپ با قالب شاپ و برای سایت از همید وردپرس فعلیتون با قالب خبری یا .. استفاده کنید

حمید

تازه وارد
برای اون که می گید صفحه اصلی نشون نمی ده لینک سایت رو بزارید تا ببینماون تصویر بزرگ پست رو ویژه کنید می اد اونجا هر کدوم از پست ها که خواستید

چند قالب با یک وردپرس نمی شه مگر تو یک پ.شه تو روت هات دوباره وردپرس رو نصب کنید برای شاپ با قالب شاپ و برای سایت از همید وردپرس فعلیتون با قالب خبری یا .. استفاده کنید
والا رو لوکال هاست تست میکنم .

احتمالا اون مشکل اول باید از توی تنظیمات حل بشه چون توی پوشه ی فروشگاه میره .

ولی مشکل دوم چه جوری باید ویژه کنه ؟

اون عکس های کوچک پایینی را چگونه درست کنم که کنار هم باشند نه از بالا به پایین ؟

ممنون

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
برای ویژه کردن که قسمت محصولات برید اخرین قسمتش یک ستاره رو اون کلید کنید برای هر محصول ویژه می شه ( تو انجمن هم اموزشش موجوده )

برای مشکل دوم وقتی من قالب رو نمی بینم علم غیب که ندارم راهنمایی کنم :37: :D

حمید

تازه وارد
ممنون ، همه چی تا الان خوب پیش میره فقط یک سوال دیگر هم داشتم .

من از تنظیمات صفحات یک بخش را انتخاب کردم که محصولات بروند در ان فقط یک مشکلی که هست

نمیشه برگه ی خانه را انتخاب کرد .

چون برگه ی خانه درست نشده و دیفالت خود قالب هست فکر کنم اینجوری میشه .

من چه جوری میتونم توی دیفالت بیارم ؟

ممنون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست عزیز. توی قالبتون یک فایل xml باید باشه که حاوی اطلاعات نمونه و تنظیمات کامل قالب هست! اون رو از بخش ابزار ها/درون ریزی ایمپورت کنید

بالا