کمک:مشکل استارت آپاچی در xampp

• نویسنده موضوع GamingStore
  • تاریخ شروع
G

GamingStore

Guest
05:28:50 ب.ظ [Apache] Problem detected!05:28:50 ب.ظ [Apache] Port 80 in use by "Unable to open process" with PID 4!05:28:50 ب.ظ [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!05:28:50 ب.ظ [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application05:28:50 ب.ظ [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port سلام خوبید دوستان وقتی روی Start قسمت Apache میزنم ارور بالا رو میده چیکار کنم ؟

G

GamingStore

Guest
واقعا کسی نیست به من کمک کنه؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

لطفا وقتی اقدام به ارسال تاپیک می کنید دائما دکمه ارسال رو نزنید و تا ثبت سوالتون صبور باشید و حتما هم به قوانین انجمن که مطمئن شدم نخواندید احترام بگذارید.

از اخطار اینجور فهمیدم که انگاری یه سری از فایلها یا حذف یا دستکاری یا بلاک شده که سیستم قادر نیست به اونها دسترسی پیدا کنه اگر برنامه رو داری دوباره نصبش کن بدون پاک کردن و اینکه پورت 80 روی رایانه شما یا بوسیله انتی ویروس یا فایروال یا نظایر آن احتمالا بسته شده که باید به اخطار های که قبل از سوی سیستم ارائه شده نگاه کنی.

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
G

GamingStore

Guest
با سلام

دوست عزیز

لطفا وقتی اقدام به ارسال تاپیک می کنید دائما دکمه ارسال رو نزنید و تا ثبت سوالتون صبور باشید و حتما هم به قوانین انجمن که مطمئن شدم نخواندید احترام بگذارید.

از اخطار اینجور فهمیدم که انگاری یه سری از فایلها یا حذف یا دستکاری یا بلاک شده که سیستم قادر نیست به اونها دسترسی پیدا کنه اگر برنامه رو داری دوباره نصبش کن بدون پاک کردن و اینکه پورت 80 روی رایانه شما یا بوسیله انتی ویروس یا فایروال یا نظایر آن احتمالا بسته شده که باید به اخطار های که قبل از سوی سیستم ارائه شده نگاه کنی.

موفق باشید
سلام مرسی بابت کمک

شرمنده اگر 2 تا ارسال شده

من دوباره نصب کردم باز هم همین ارور رو داد

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اقدام به نصب ورژن های بالاتری کنید البته اگر ورژن فعلی قدیمی است در هنگام نصب یا فعال سازی یا استفاده اینترنت را خاموش کنید. برای امتحان سالم بودن ورژن موجودتون محل نصب جدیدی رو تعیین کنید. از منابع مطمئن فایل رو دانلود کنید .

موفق باشید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نرم افزار دیگه ای مثل easy php فعال نکردید؟ یا iis ؟ چون این ها میان پورت 80 رو میگیرن...

بالا