گوگل میگه سایتم اسیب زاست!!!

• نویسنده موضوع razeqi
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

razeqi

کاربر عضو
با سلام.من وقتی وارد سایتم میشم انتی ویروس اون رو مسدود می کنه و گوگل هم میگه سایت اسیب زننده است حالا چکار کنم.مشکل چیه؟چطور حل میشه؟ موضوع سایت دانلود نرم افزار و اسکریپت

M

MAHDIYOUSEFI

Guest
خاب هاستت چیه ؟

اگر هاستت سی پنل هست برو به قسمت آنتی ویروس یه ویروس یابی انجام بده .

در ضمن سیستم مدیریت محتوا سایتت چیه ؟

یه ویروس جدید اومده که در فایل فاکشن قالب می ره و یه تیکه کده اون را باید پاک کنی ( وردپرس )

kasraa

کاربر عضو
سلام

برو توی وبمستر گوگل اونجا برو به مدیریت سایت هات

توی سایت مورد نظر برو گوگل هر جای سایتت مشکل داشته باشرو بهت گفته و میتونی بری درست کنی

بعد از درست کردن توی همون صفحه وبمستر به گوگل درخواست بازبینی سایتت رو بده و حدود 24 ساعت طول میکشه تا تایید کنه

razeqi

کاربر عضو
از طرف گوگل این ایمیل برام اومده.چیزی ازش می فهمید؟

Dear site owner or webmaster of ,

We recently discovered that some of your pages can cause users to be infected with malicious software. We have begun showing a warning page to users who visit these pages by clicking a search result on .

Below are some example URLs on your site which can cause users to be infected (space inserted to prevent accidental clicking in case your mail client auto-links URLs):

http://2pak .ir/

http://2pak .ir/category/script/service/

Here is a link to a sample warning page:

We strongly encourage you to investigate this immediately to protect your visitors. Although some sites intentionally distribute malicious software, in many cases the webmaster is unaware because:

1) the site was compromised

2) the site doesn't monitor for malicious user-contributed content

3) the site displays content from an ad network that has a malicious advertiser

If your site was compromised, it's important to not only remove the malicious (and usually hidden) content from your pages, but to also identify and fix the vulnerability. We suggest contacting your hosting provider if you are unsure of how to proceed. StopBadware also has a resource page for securing compromised sites:

Once you've secured your site, you can request that the warning be removed by visiting

and requesting a review. If your site is no longer harmful to users, we will remove the warning.

Sincerely,

Google Search Quality Team

Note: if you have an account in Google's Webmaster Tools, you can verify the authenticity of this message by logging into and going to the Message Center, where a warning will appear shortly.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
موارد زیر رو بررسی کنید در قالبتون:

وجود نداشتن ای فریم در کد های قالب

وجود نداشتن کد های عجق وجق و کد شده (احتمال این مورد زیاده)

وجود نداشتن فایل های جاوای مشکوک

اگر وجود نداشت

قالب رو عوض کنید

رمز هاست و ftp و همه چیز رو تغییر بدید.

در نهایت به گوگل وبمستر برید و درخواست بررسی سایت رو بدید. تا 48 ساعت بعد سایت باز میشه

(کد گوگل وبمستر در قالب فراموش نشه)

M

MAHDIYOUSEFI

Guest
شاید سایتت درست شده باشه اما گه گاهی یه سری به این سایت بزن و سایتت را تست کن ویروس نداشته باشه .

آدرس سایت را در قسمت مشخص شده وارد کن و بعد از اون اگر تمام گزینه ها سبز نشد آدرسش را پیدا کن و ویروس را از روی هاست پاک کن .

M

MAHDIYOUSEFI

Guest
کدام سایت ؟ اگر منظورت سایتی هست که من معرفی کردم من هر روز وبم را در این سایت بررسی می کنم

jafar1374

کاربر عضو
کدام سایت ؟ اگر منظورت سایتی هست که من معرفی کردم من هر روز وبم را در این سایت بررسی می کنم
نه - همون که تایپیک رو باز کرده

EM4D

تازه وارد
سایتتون رو اسکن کنید ترجیها با نود بعد مجددا آپلود کنید و در گوگل وبمستر اطلاع بدید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا