یه راهنمایی کوچیک در مورد wordbb !

mahdi66

کاربر عضو
سلام

دوستان من افزونه wordbb رو روی وردپرس نصب کردم و الان وقتی تو قالب این کد رو بزارم لینک صفحه mybb رو نشون میده

کد:
wordbb_thread_link()
من سیستم نظرات وردپرس رو بستم

حالا میخوام بجای اینکه بنویسه نظران بسته است یه متن بنویسم و لینک کنم به صفحه همون پست تو mybb

حالا کد بالا رو چجوری توی این کد قرار بدم که اونجوری که میخوام بشه؟

کد:
art_post_wrapper(array('content' => '<p class="nocomments">' . __('Comments are closed.', THEME_NS) .'</p>'));
ساده تر بگم میخوام Comments are closed. رو به wordbb_thread_link() لینک کنم

mahdi66

کاربر عضو
دوستان ببینید من مشکلم اینجاست که نمی تونم لینک به wordbb_thread_link() بدم یعنی بلد نیستم چجوری باید اینکارو کنم

چون میخوام محتوی این تگ بجای لینک نشون داده بشه ولی وقتی از دستور href استفاده میکنم به ) لینک میده باید چیکار کنم که متوی این تگ رو لینک کنه؟

mahdi66

کاربر عضو
دوستان یه نگاه به این صفحه بندازید ببینید چیزی می فهمید؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما میتونید کلا قسمت نظرات رو بردارید. به جای اینکه یک متن رو بردارید!

mahdi66

کاربر عضو
شما میتونید کلا قسمت نظرات رو بردارید. به جای اینکه یک متن رو بردارید!
من از افزونه wordbb استفاده میکنم که وقتی تو وردپرس یک پست ارسال میکنم یک پست هم با همون نام تو mybb ایجاد می کنه

و وقتی wordbb_thread_link() رو تو وردپرس میذارم آدرس mybb همن مطلب رو میده حالا میخوام یه کدی استفاده کنم که به اون مطلب تو mybb لینک داده بشه

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

mahdi66

کاربر عضو
آقا من فهمیدم باید چه کدی استفاده کنم ولی وقتی قرار میدم مشکل پیدا میکنه

کد:
<a href="<?php wordbb_thread_link() ?>">Discuss this article in the forums</a>
این کد اون چیزی رو که می خوام نشون میده ولی وقتی وارد کد اصلی میکنم ارور میده

جون اون کد تو php قرار داره و اینم توش php داره

باید چجوری تغییرش بدم؟

آخه وقتی php کدمو بر می دارم دیگه قابلیتش رو از دست میده!

اینم کد اصلی

کد:
<?php
if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
    die ('Please do not load this page directly. Thanks!');

if (post_password_required()) { 
	art_post_wrapper(array('content' => '<p class="nocomments">' . __('This post is password protected. Enter the password to view any comments.', THEME_NS) . '</p>'));
	return;
}

if (have_comments()){
    ob_start();
	printf( _n( 'One Response to %2$s', '%1$s Responses to %2$s', get_comments_number(), THEME_NS ), number_format_i18n( get_comments_number() ), '<em>' . get_the_title() . '</em>' );
	art_post_wrapper(array('content'=>'<h4 id="comments">' .ob_get_clean() . '</h4>'));
	$prev_link = get_previous_comments_link(__('Newer Comments <span class="meta-nav">→</span>', THEME_NS));
	$next_link =  get_next_comments_link(__('<span class="meta-nav">←</span> Older Comments', THEME_NS));
    art_pagination(array('prev_link' => $prev_link, 'next_link' => $next_link));
    echo '<ul id="comments-list">';
	wp_list_comments('type=all&callback=art_comment');
    echo '</ul>';
    art_pagination(array('prev_link' => $prev_link, 'next_link' => $next_link));
} elseif('open' != $post->comment_status && !is_page()) { 
    art_post_wrapper(array('content' => '<p class="nocomments">' . __('Comments are closed.', THEME_NS) .'</p>'));
}
if (function_exists('comment_form')){
	ob_start();
	comment_form();
	art_post_wrapper(array('content' => str_replace(array(' id="respond"', 'type="submit"'), array('', 'class="art-button" type="submit"'), ob_get_clean()), 'id' => 'respond'));
	return;
}

if ('open' == $post->comment_status) {
    ob_start();

?>
میخوام کد اول رو تو کد دوم به جای Comments are closed. قرار بدم

mahdi66

کاربر عضو
یعنی هیچکس نمی دونه چطور یک کد php رو تو یک کد php دیگه باید گذاشت؟

بالا