kasraa
کاربر عضو
سلام و خسته نباشید
من دنبال یه اسکریپت واسه آموزشگاه هستم میخوام که این امکانات رو داشته باشه ( فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکنه )
من میخوام این چیزارو داشته باشه : ( یه دونه تو نت پیدا کردم که خیلی ساده بود )
1. امکان ثبت نام دانش آموزا تو سيستم و ارايه يک کد کاربري به اونا
2. تاييد کد کاربري و مشخص کردن سطح تحصيلي دانش آموز
3. امکان اطلاع رساني به اعضاء در مورد رويداداي مهم و تاريخ هاي ضروري مثل : شروع ثبت نام، مهلت واريز شهريه، تاريخ آزمون و . . .
4. امکان ارايه تکليف، مقاله يا منبع درسي توسط اساتيد تاييد شده آموزشگاه
5. امکان آپلود تکليف ، پاسخ يا سوال توسط دانش آموز
6. امکان واريز آنلاين مبلغ شهريه از طريق کارت هاي عضو شتاب ( این زیاد مهم نیست خودم ماژولشو دارم )
7. امکان تشکيل کلاس جديد توسط مسوول آموزشگاه و درج نام دانش آموزان تاييد شده در کلاس و انتساب استاد براي هر کلاس
8. امکان ثبت نمرات دانش آموزان توسط استاد
اگه هست لطفاً لینکشو بدین مرسی :x
اگرم رایگانش نیست ( من قبلاً تو سایت ووریا رایگان دیدم دقیقا همین امکاناتو نوشته بود براش ولی الآن ووریا جمع کرده )
پولی کسی بنویسه چقد میشه ؟
ممنون و تشکر :x
من دنبال یه اسکریپت واسه آموزشگاه هستم میخوام که این امکانات رو داشته باشه ( فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکنه )
من میخوام این چیزارو داشته باشه : ( یه دونه تو نت پیدا کردم که خیلی ساده بود )
1. امکان ثبت نام دانش آموزا تو سيستم و ارايه يک کد کاربري به اونا
2. تاييد کد کاربري و مشخص کردن سطح تحصيلي دانش آموز
3. امکان اطلاع رساني به اعضاء در مورد رويداداي مهم و تاريخ هاي ضروري مثل : شروع ثبت نام، مهلت واريز شهريه، تاريخ آزمون و . . .
4. امکان ارايه تکليف، مقاله يا منبع درسي توسط اساتيد تاييد شده آموزشگاه
5. امکان آپلود تکليف ، پاسخ يا سوال توسط دانش آموز
6. امکان واريز آنلاين مبلغ شهريه از طريق کارت هاي عضو شتاب ( این زیاد مهم نیست خودم ماژولشو دارم )
7. امکان تشکيل کلاس جديد توسط مسوول آموزشگاه و درج نام دانش آموزان تاييد شده در کلاس و انتساب استاد براي هر کلاس
8. امکان ثبت نمرات دانش آموزان توسط استاد
اگه هست لطفاً لینکشو بدین مرسی :x
اگرم رایگانش نیست ( من قبلاً تو سایت ووریا رایگان دیدم دقیقا همین امکاناتو نوشته بود براش ولی الآن ووریا جمع کرده )
پولی کسی بنویسه چقد میشه ؟
ممنون و تشکر :x