یکبار تعریف کردن صفات محصول

ahangha88

کاربر عضو
نمیشه ووکامرس جوری باشه که یکبار مثلا صفتهای رنگ و اندازه و مدل و... تعریف کنیم و بعداً محصول رو که میخوایم وارد کنیم براش محصول تعریف کنیم توی قسمت پیشرفته صفت رو انتخاب کنیم و عدد رو بزنیم یا مشخصش رو یعنی منظور اینه که برای هر محصول هر بار صفتها رو تعریف نکنیم

آخه من توی قسمت صفتها این موارد رو تعریف کردم زمان ارسال محصول هم میان عدد هم میدم اما توی صفحه سفارش که میریم جلوی صفت خالی میمونه !

مجيد

تازه وارد
سلام.فكركنم اگه اين كارها را انجام بدي مشكلت حل بشه :

در قسمت صفتها تيك گزينه هاي: نمایان در برگه محصول و استفاده برای تغییرات را روشن كن .

در قسمت تغيرات از گزينه ارتباط بين همه متغير ها استفاده نكن و با گزينه اضافه كردن متغير ها يكي يكي اضافه كن .

فكر كنم مشكلت حل بشه.

ahangha88

کاربر عضو
سلام.فكركنم اگه اين كارها را انجام بدي مشكلت حل بشه :در قسمت صفتها تيك گزينه هاي: نمایان در برگه محصول و استفاده برای تغییرات را روشن كن .

در قسمت تغيرات از گزينه ارتباط بين همه متغير ها استفاده نكن و با گزينه اضافه كردن متغير ها يكي يكي اضافه كن .

فكر كنم مشكلت حل بشه.
من میخوام فقط یکبار صفت رنگ و زیرصفت های مثلا زرد و سبز و قرمز رو تعریف کنم بعد که محصولات متغیر گذاشتم دیگه از بخش پیشرفته صفت ها و زیرصفت های از قبل تعیین شده رو فقط انتخاب کنم و قیمت بزنم براشون یعنی هربار این صفات رو وارد نکنم دستی

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
وارد بخش صفت ها بشید

یک صفت جدید ایجاد کنید... نوعش رو انتخابی (یا جعبه انتخاب... یادم نیست) بزارید

بعدش صفت وارد جدول سمت چپ میشه. اونجا یک دکمه هست که میتونید مقادیرش رو بزارید مثل سبز زرد ابی و...

و بعد برای محصولات میری قسمت صفت ها کافیه کلیک کنی تا لیست باز بشه...

بالا