۵ فرم ورود به سایت html5 و css3

mmnaderi

تازه وارد
3/2/13
6
0
1
خب، بعد از چند وقت در خدمتتونم با ۵ قالب ورود به سایت که با html5 و CSS3 ساخته شده اند.

البته این 5 فرم قبلاً نسخه*ی انگلیسی آن در خود سایت پرشین اسکریپت منتشر شده بود.

چیزی که شما در این ۵ فرم می بینید حتی آیکون های آن عکس نیستند بلکه همه ی آنها CSS3 هستند و این قدرت CSS را نشان میدهد.(البته به غیر از پس زمینه ی کل صفحه)

این فرم ها رو خودم فارسی و راست چین کردم. امیدوارم ازشون استفاده کنید.



حجم: 517.59 kB



منبع:

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

skyiran

کاربر عضو
6/10/12
114
0
16
خب، بعد از چند وقت در خدمتتونم با ۵ قالب ورود به سایت که با html5 و CSS3 ساخته شده اند.البته این 5 فرم قبلاً نسخه*ی انگلیسی آن در خود سایت پرشین اسکریپت منتشر شده بود.

چیزی که شما در این ۵ فرم می بینید حتی آیکون های آن عکس نیستند بلکه همه ی آنها CSS3 هستند و این قدرت CSS را نشان میدهد.(البته به غیر از پس زمینه ی کل صفحه)

این فرم ها رو خودم فارسی و راست چین کردم. امیدوارم ازشون استفاده کنید.



حجم: 517.59 kB



منبع:
سلام متشکرم بابت این فرم های لاگین از این فرمها چگونه میشه برای ورد پرس استفاده کرد؟

یعنی با ورد پرس چگونه ست کنیم؟

 

alihesari

کاربر عضو
20/3/13
430
0
16
27
Neyshabur
شما اگه بخوای از این فرم ها مثلا برای بخش ورود کاربران استفاده کنی اول باید محل فایل استایل فرم ورود قبلی رو پیدا کنی و استایل فرم ورودی رو ک میخوای جای گزینش کنی اگه فرم دلخواهت فولدر image و یا هر چی دیگه داشت اونم کنار فایل استایل style.css قرار بدین به احتمال زیاد حل میشه...

 

skyiran

کاربر عضو
6/10/12
114
0
16
شما اگه بخوای از این فرم ها مثلا برای بخش ورود کاربران استفاده کنی اول باید محل فایل استایل فرم ورود قبلی رو پیدا کنی و استایل فرم ورودی رو ک میخوای جای گزینش کنی اگه فرم دلخواهت فولدر image و یا هر چی دیگه داشت اونم کنار فایل استایل style.css قرار بدین به احتمال زیاد حل میشه...
سلام ممنونم از راهنمائی شما(قصد تعویض فرم لاگین ندارم )

ولی من برای این کار میخوام >>> من یک صفحه اول طراحی کردم برای سایت میخوام یکی از این ها رو یک گوشه اون صفحه بذارم که کاربر بتونه وارد ورد پرس بشه

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,197
174
63
31
PersianScript
کافیه مقادیر name و form رو از فرم ورود اصلی وردپرس کپی کنید و هماهنگ کنید...

 

ardalan1373

Banned
6/7/14
3
0
1
سلام.

ببخشید میخواستم بدونم چطوری این فرم هارو به قالب htmlمون اتصال بدیم؟؟

یعنی بدون استفاده از یک سیستم مدیرین محتوا مقل وردپرس و ... ، با قالب html امکان عضو گیری برای سایتمون رو فراهم کنیم؟؟

احتیاج اتصال به my sql یا همیچین چیزی برای ثبت اطلاعات داره؟؟

ممنون میشم کامل توضیح بدید...

باتشکر.


 

alifiresoft

کاربر عضو
3/1/09
914
0
16
30
سلام.ببخشید میخواستم بدونم چطوری این فرم هارو به قالب htmlمون اتصال بدیم؟؟

یعنی بدون استفاده از یک سیستم مدیرین محتوا مقل وردپرس و ... ، با قالب html امکان عضو گیری برای سایتمون رو فراهم کنیم؟؟

احتیاج اتصال به my sql یا همیچین چیزی برای ثبت اطلاعات داره؟؟

ممنون میشم کامل توضیح بدید...

باتشکر.

بهتره آموزش طراحی cms رو بخونید. توی همین سایت توی بخش آموزش های وجود داره.