با سلامهمه ی سایت های آی پی اختصاصی دارن اون اینترنتم ما هست که آی پی اختصاصی به هرکسی نمیدن
البته منظورم هر چند سایت که روی یک سرور کار کنند همشون یک آی پی دارند ولی شما اگر یک سرور مجازی
مختص سایت خود داشته باشید یک آی پی دارید
ولی درکل یک زمانی میگفتند آی پی کلاس c برای سئو خیلی خوبه ولی به شخصه به من ثابت نشده
چرا که خیلی از سایت های بزرگ کنونی ممکنه روی سرور های اشتراکی باشند پس زیاد اینگفته معتبر نیست
ترجمه کلمات انگلیسی خوب برای سئو ولی بازم دلیلی برای افزایش بازدید نیست
شما وقتی محتواتون فارسی هست دیگر کلیدواژه انگلیسی زیاد جالب نمی باشد چون متن رو برای یک فارسی زیان
نوشتن و این رو گوگل می فهمه
هم اکنون قابلیتی که جوملا و یا سیستم های مدیریت محتوا دارند قابلیت نوشتن هم متن فارسی و هم متن انگلیسی می باشد
که این به نظر من یک برتری نسبت به وردپرس هستش و وردپرس نیز باید این رو در خود بگنجانه
در کل کارهای بالا هر کدوم شاید سهمی کمتر از 5 درصد در سئو داشته باشند
در سئو اصل محتواست...
شما روی وردپرس افزونه wpml sitepress-multilingual-cms رو نصب کن ، ببین این قابلبت نوشتن متن فارسی و هم متن انگلیسی فعال میشه . جالبش اینه که اگه قالبت دو زبانه باشه میتونی هم سایت فارسی و هم انگلیسی (چند زبانه) راه بندازی . منظورم از اینکه قالبت دو زبانه باشه یعنی اینکه مثلا قالب زبان اصلی رو به وسیله فایل mo و po ترجمه کنین .
در مورد سئو هم من خوندم که گوگل جدید به سایتهایی که از ssl استفاده میکنن رتبه بهتری میده . به نظرم اگه میخواید هزینه کنین
واسه گرفتن ssl هم اقدام کنین
در مورد کلمات کلیدی هم باید بگم که الا به الکسا چه ربطی میتونه داشته باشه ؟؟؟
دوما شما کلمات کلیدی و برچسبهای داخل مطلب رو با دقت و زیرکانه بزار تا تو نتایج گوگل وارد بشی . البته این برچسبها و کلمات کلیدی از طریق سایتمپی که تو گوگل وب مستر ثبت میکنین خودشونو بهتر به گوگل معرفی میکنن