superstore1.1.0-fav2

• نویسنده موضوع box
  • تاریخ شروع

box

تازه وارد
سلام

دیشب بعد از کلی مطالعه تو فرام و با استفاده از سرچ متوجه شدم دوستمون قالبی رو معرفی کردن و اقدام به ویرایش اولیه کردنولی من اینو دانلود کردم superstore1.1.0-fav2 که یکی از دوستان زحمت کشیدن و ترجمه کردن کسی توضیحی درباره نصبش نداده حالا من درخواست آموزش دارم راهنمایی کنید اگر باگی چیزی داره که رفع نشده و ما سرخود اقدام به نصب نکنیم تا مثل دوستان به مشکل بخوریم اگر بصورت دستی توضیح بدید و لینک دانلودی رو بدید که کاملاً باگها و مشکلاتش برطرف شده باشه که چه بهتر.

حالا من نمیدونم از این لینک دانلود کنم مناسبه ؟ یا از کدوم لینک استفاده کنم ؟

چون من از لینک سایتتون ینی لینک زیر هم دانلود کردم که فکر میکنم برای آقای باشه که تو سایت خودشونم دیدم و تو فرام هم که لینکش رو گذاشتن

باتشکر;

آخرین ویرایش توسط مدیر:

alifiresoft

کاربر عضو
دوست عزیز جفتش یکی هست. این قالب باگ نداره . من خودم موقع فارسی سازی نصب و تست کردم. محمد آقا هم تست کردن و روی سایت قرار دادن. نصبش هم مشکلی نداره. بعد از نصب اگه برید داخل تنظیمات قالب و تمام موارد خواسته شده رو پر کنید قطعا مشکلی پیش نخواهد آمد.

box

تازه وارد
دوست عزیز جفتش یکی هست. این قالب باگ نداره . من خودم موقع فارسی سازی نصب و تست کردم. محمد آقا هم تست کردن و روی سایت قرار دادن. نصبش هم مشکلی نداره. بعد از نصب اگه برید داخل تنظیمات قالب و تمام موارد خواسته شده رو پر کنید قطعا مشکلی پیش نخواهد آمد.
علی جان یا دوستان هرموقع وقت کردید آموزش نصب رو هم قرار بدید.

باتشکر

بالا