رفتن به مطلب
iranwebserver
e-teach

فریمورک برای جوملا 3.2

پست های پیشنهاد شده

سلام

کسی هست که از فریمورک برای ساخت قالب جوملا3.2 استفاده کرده باشه؟

کدوم فریمورک بهتره و قابلیت مانور بالایی داشته باشه و باگ کمتری داشته باشه

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

کسی هست که از فریمورک برای ساخت قالب جوملا3.2 استفاده کرده باشه؟

کدوم فریمورک بهتره و قابلیت مانور بالایی داشته باشه و باگ کمتری داشته باشه

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

کسی هست که از فریمورک برای ساخت قالب جوملا3.2 استفاده کرده باشه؟

کدوم فریمورک بهتره و قابلیت مانور بالایی داشته باشه و باگ کمتری داشته باشه

ممنون

helix چیز خوبیه من استفاده کردم ازش ...

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

از فریم ورکای دیگه میشه به gantry - vertex - t3 و ... اشاره کرد که هر کدوم به نوعی پیشرفته هستند ....

پیشنهاد میکنم همشون رو تست کنید تا ببینید از کدومشون خوشتون میاد ....

پیروز باشید ...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

کسی هست که از فریمورک برای ساخت قالب جوملا3.2 استفاده کرده باشه؟

کدوم فریمورک بهتره و قابلیت مانور بالایی داشته باشه و باگ کمتری داشته باشه

ممنون

helix چیز خوبیه من استفاده کردم ازش ...

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

از فریم ورکای دیگه میشه به gantry - vertex - t3 و ... اشاره کرد که هر کدوم به نوعی پیشرفته هستند ....

پیشنهاد میکنم همشون رو تست کنید تا ببینید از کدومشون خوشتون میاد ....

پیروز باشید ...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام مهدی علی جون خسته نباشی باز مثل همیشه گل کاشتی دستت درد نکنه

ممنون بابت راهنمائی

از gantry استفاده کردم چنگی به دل نزد

vertex رو هم نتونستم پیدا کنم

بهترینش کدومه؟

ویرایش شده در توسط e-teach

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام مهدی علی جون خسته نباشی باز مثل همیشه گل کاشتی دستت درد نکنه

ممنون بابت راهنمائی

از gantry استفاده کردم چنگی به دل نزد

vertex رو هم نتونستم پیدا کنم

بهترینش کدومه؟

ویرایش شده در توسط e-teach

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این فریم ورک ها رو بهترین تولیدکننده های قالب های جوملا استفاده می کنند و خیلی کار راه بنداز هستند ...

گانتری یکی از مشهورترین اونها هست و برای این خوشتون نیومده که قالب های اون زیاد با قالبای ایرانی و حالت های اون جور درنمیاد اما بین قالب های خارجی طرفداران زیادی داره ورژن وردپرس هم داره ....

vetex لینکش این هست و قالب های سایت shape5 با این ساخته میشه :

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

t3 هم برای سایت joomlart مشهور هست و helix هم توسط joomshaper استفاده میشه ... موارد زیاد دیگه ای هست که میشه نام برد اما اینها مشهورترین اونها هستند ...

helix و vertex به نظر من خوب هستند

شاد باشید ...

ویرایش شده در توسط mahdiali35

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این فریم ورک ها رو بهترین تولیدکننده های قالب های جوملا استفاده می کنند و خیلی کار راه بنداز هستند ...

گانتری یکی از مشهورترین اونها هست و برای این خوشتون نیومده که قالب های اون زیاد با قالبای ایرانی و حالت های اون جور درنمیاد اما بین قالب های خارجی طرفداران زیادی داره ورژن وردپرس هم داره ....

vetex لینکش این هست و قالب های سایت shape5 با این ساخته میشه :

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

t3 هم برای سایت joomlart مشهور هست و helix هم توسط joomshaper استفاده میشه ... موارد زیاد دیگه ای هست که میشه نام برد اما اینها مشهورترین اونها هستند ...

helix و vertex به نظر من خوب هستند

شاد باشید ...

ویرایش شده در توسط mahdiali35

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

وقت بخیر و عرض ادب

من t3 رو نصب کردم (نصب سریع) حالا هر کاری که میخوام انجام بدم موقع ذخیره کردن زودی از سایت خارج و وارد صفحه ورود به بخش مدیریت میشه

چی کار کنم که این مشکل برطرف بشه. در ضمن موقع نصب هم بعد از ارتباط با پایگاه داده که وارد بخش نصب پیش فرض اطلاعات سایت میشه هر کاری میکنم که به مرحله بعد بره نمیره به خاطر همین یا خودم باید پوشه Install رو حذف کنم یا صفحه رو ببندم و دوباره وارد بشم تا پایان رو نشون بده

لطفا راهنمایی بفرمایید دوستان

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

وقت بخیر و عرض ادب

من t3 رو نصب کردم (نصب سریع) حالا هر کاری که میخوام انجام بدم موقع ذخیره کردن زودی از سایت خارج و وارد صفحه ورود به بخش مدیریت میشه

چی کار کنم که این مشکل برطرف بشه. در ضمن موقع نصب هم بعد از ارتباط با پایگاه داده که وارد بخش نصب پیش فرض اطلاعات سایت میشه هر کاری میکنم که به مرحله بعد بره نمیره به خاطر همین یا خودم باید پوشه Install رو حذف کنم یا صفحه رو ببندم و دوباره وارد بشم تا پایان رو نشون بده

لطفا راهنمایی بفرمایید دوستان

این مشکلات رو اگه دارید به نظرم کلا پاک کنید و از اول درست نصب کنید شاید مشکلاتتون حل بشه ...

برای مشکل اول قسمت پیکره بندی روی تب سیستم کلیک کنید و قسمت تنظیمات جلسه رو زیاد کنید اگر از اون نباشه چیزای دیگه ای هم ممکنه باعث این مشکل شده باشه ....

در مورد مشکل دوم هم فکر کنم بقیه ی مشکلات هم از همین هست و درست نصب نشده و این مشکلات پیش اودمه ...

اگر با نصب مجدد مشکلات حل نشد بگید تا ببینیم مشکل از کجاست

شاد باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای مشکلاتی که مربوط به بحث تاپیک نمیشه تاپیک جدید ایجاد کنید ...

اطلاعات سایت رو پ.خ کنید .

شاد باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×