shayan.yas 14 گزارش دادن #1 ارسال شده در دی 92 با درود .همون طور که میدونید ویچت ***** شد و البته دبیر *****ینگ گفته که بقیه مسنجر های خارجی و نظیر ویچت هم ***** میشن .خب همون جور که معلومه یه مسنجر درست و حسابی برای ما ایرانی ها وجود نداره که البته تا دو روز دیگه ***** نشه .خب من و چند تا از دوستان به فکر ساخت سایتی همراه با برنامه , که چیزی بین فیسبوک و ویچت باشه راه بندازیم , یعنی تقریبا ویچت ولی بشه مثل فیسبوک هم از تو سایت با لب تاب لوگین کردهمه چی خوب داشت پیش میرفت , هم گروه برنامه نویس اندروید و وب داشتیم , ولی به دلایل نا معلومی ( وقت ندارم , امتحانا شروع شده و ... ) گروه ب.ن وبمون کنار کشید و از هم پاشید , ولی هنوز گروه ب.ن اندرویدمون هست ( 17 نفر اصلی , 53 نفر زیر شاخه )ولی همون طور که فهمیدید ب.ن وب نداریم . البته باید بگم برای برنامه خیلی برنامه ریزی کردیم و یه مدت فقط برنامه های مختلف ایرانی و خارجی رو مورد برسی قرار دادیم .اگه کسی تمایل به همکاری داره , لطفا بگه .با تشکر 1 واکنش ها : eemanmilad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Black_Sky 270 گزارش دادن #2 ارسال شده در دی 92 خیالتون راحت باز به همون مشکل .... میخورید چرا؟؟ چون قبل شما ایرانی های زیادی دست برای همچین کاری زدند و....اما در برنامه نویسی شی گرا هستم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan.yas 14 گزارش دادن #3 ارسال شده در دی 92 خب مثل این که اون بالا رو نخوندید , ما بسیار برنامه های مختلف رو برسی کردم , و از تجربه برنامه سازان برنامه های دیگر مثل برنامه گپی ها هم استفاده کردیم 1 واکنش ها : eemanmilad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
freeupweb 31 گزارش دادن #4 ارسال شده در دی 92 شما اگه حدفتون بزرگه باید توی قسمت برنامه نویس وبچندین نفر رو استخدام کنید1- برنامه نویس PHP2- طراح قالب3- مدیر سرور4- امنیت سایت و سرور5- مدیر این گروه چند نفرهکه یه کار خوب در بیاداز صحبت های شما متوجه شدم که JavaScirpt زیاد میخواید استفاده کنیدیه متخصص همین هم به کارتون میادبه هر حال باید دنبال این اشخاص باشیدموفق و پیروز 1 واکنش ها : eemanmilad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wallfa 92 گزارش دادن #5 ارسال شده در دی 92 سلام . مدل کسب و کاری که دارید چیه ؟! 1 واکنش ها : eemanmilad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
h-vafa 13 گزارش دادن #6 ارسال شده در دی 92 تبیان میگه یه چیزی شبیهش ساخته...من که اندروید ندارم امتحان کنم...شما که می خواین بسازید بهتره این رقیبتون رو هم بشناسید:این هم صفحه معرفی قاصدک تبیان: محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! 1 واکنش ها : eemanmilad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan.yas 14 گزارش دادن #7 ارسال شده در دی 92 سلام . مدل کسب و کاری که دارید چیه ؟!ببخشید , متوجه منظورتون نشدم 1 واکنش ها : eemanmilad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan.yas 14 گزارش دادن #8 ارسال شده در دی 92 up........ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan.yas 14 گزارش دادن #9 ارسال شده در دی 92 اپ.................... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kasraa 57 گزارش دادن #10 ارسال شده در دی 92 سلامبه نظرم ادامه ندید بهترهنمیخوام ناامیدتون کنم ولی توی ایران هم باید سرمایه زیادی داشته باشی هم دست تو دست اون بالایی ها تا سایتت بتونه سرِ پا وایسهولی خب اگر واقعن بری دنبالش میتونی به جایی برسی البته نیاز به سرمایه و تخصص زیادی دارهراه انداختنش کاری نداره مهم ادامه دادن و نگه داشتنش هست .... 2 واکنش ها : shayan.yas و Mohammad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan.yas 14 گزارش دادن #11 ارسال شده در دی 92 ممنون , ما چند تا اشنا در پلیس فتا داریم , البته گفتم و بازم میگم ما تمام برنامه ها رو برسی کردیم و دلیل ***** شدن یا ادام پیدا کردن کار اون برنامه ها رو هم پیدا کردیم , که گفتم , همه چی داشت خوب پیش میرفت ....در مورد سرمایه , فقط برای سرور نیاز است اگه همه دوستان یاری کنن , چون چن نفر از گروه قبلا برنامه هایی نظیر اون رو نوشتن , مثل گپیها و تز چت ع که تو برنامه گپیها در هفته اول 250000 نفر ثبت نام کردند به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dsamyes 13 گزارش دادن #12 ارسال شده در دی 92 سلامطرح خوبیهدر صورت تمایل برای همکاری خصوصی دهیدمتخصص php ,asp.net jq 1 واکنش ها : مادرن هاستینگ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مکس وال 14 گزارش دادن #13 ارسال شده در دی 92 من حوصله ی خوندم مطالب را ندارم اما اگر دوست داشتی من در خدمتمخودم یک چت روم نوشتم بدون دیتابیسالبته با دیتا بیس هم میتونم بنویسمکلا با php کلی cms نوشتمخواستی بگو پایه ام 3 واکنش ها : eemanmilad، shayan.yas و مادرن هاستینگ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan.yas 14 گزارش دادن #14 ارسال شده در بهمن 92 Up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up...up.. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad 9,432 گزارش دادن #15 ارسال شده در بهمن 92 جناب گویا قوانین رو مطالعه نکردید؟ 3 واکنش ها : HamedR، MR.WP و shayan.yas به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mp811 11 گزارش دادن #16 ارسال شده در بهمن 92 سلام...کار خیلی خوبیه اگر دقیق و با برنامه ریزی باشه....مدل کسب و کار یعنی محاسبه سود و زیان و سرمایه گذاری و برنامه پیشنهادی برای اجرا و توسعه یک طرح....اگر در این زمینه چیزی آماده کردین مایلیم ببینیم و همکاری کنیم... مخصوصا در زمینه توسعه و انتشارش می تونم کمکتون کنم....موفق باشید 1 واکنش ها : eemanmilad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan.yas 14 گزارش دادن #17 ارسال شده در بهمن 92 خب همکاری مثل در چی ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
30300 13 گزارش دادن #18 ارسال شده در بهمن 92 سلاماگر می خواین تو کارتون موفق بشین که امیدوارم بشینبه نظرم حتما تو یک رویداد استارتاپ شرکت کنیدهم با مدل کسب و کار آشنا میشید هم مربی های با تجربه ای اونجا هست که راهنمایی های خوبی میکنن و هم میتونید با برنامه نویس های مخطلف آشنا بشیدکلا برای کسایی که می خوان کسب وکار جدید راه بندازن واجبهفکر می کنم نزدیک ترین رویدادش بیرجند باشه با مربی های خوب و با تجربه محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! 3 واکنش ها : shayan.yas، مادرن هاستینگ و eemanmilad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parseh 14 گزارش دادن #19 ارسال شده در بهمن 92 سلامهر کاری میکنید و برنامه ای که دارید نرم افزار ویندوز فون را فراموش نکنید ، اطرافیان من که حدودا 80% اشون وین فون هستند و روز به روز هم به تعدادشون اضافه میشه ، بخصوص با محصولات جدید نوکیا و آپ دیت های جدید ویندوز تا 2 -- 3 سال دیگه خیلی فراگیر میشه . 2 واکنش ها : مادرن هاستینگ و shayan.yas به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan.yas 14 گزارش دادن #20 ارسال شده در بهمن 92 ممنون از نظراتتون , در مورد پلتفورم باید بگم که گروه برنامه نویس موبایل ما , گروه microweb هست که اونا روی ios window phone7 و جاوا و ویندوز هم میتونن مانور بدن 1 واکنش ها : مادرن هاستینگ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan.yas 14 گزارش دادن #21 ارسال شده در بهمن 92 آپ ................/ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dsamyes 13 گزارش دادن #22 ارسال شده در بهمن 92 دوستان ایشون خیلی خوب همکاری میکنندحتما کمکشون کنیدیا علی 1 واکنش ها : shayan.yas به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parseh 14 گزارش دادن #23 ارسال شده در بهمن 92 ویندوز فون 8 و 8.1 را فراموش نکنید چون وینفون 7 دیگه از رده خارجهمتاسفانه برنامه نویسای ما زیاد وینفون را جدی نگرفتند ، بنظرم این یک اشتباه استراتژیکه !!!بخصوص با ورود 8.1 که احتمالا فایل منیجر هم داره قضیه خیلی فرق خواهد کرد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
454545646 10 گزارش دادن #24 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوست عزیزاگر پروژه رو استارت نزدی یه تماس بگیر من همه چی رو ساپورت میکنمpedram_lpt@yahoo.comsolaric@live.com88062755regard`spnm به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر