رفتن به مطلب
iranwebserver
leaping

یه اسکریبت می خوام که مثل سایت ها

پست های پیشنهاد شده

سلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان

من یه اسکریبت تووووووووپ می خوام که آمار سایتها رو بگیره و نشون بده

بدون عضویت در این سیستم

یعنی کس عضو نشه فقط اسم سایتش رو وارد کنه بعد کدی که خارج میشه رو توی سایتش بذاره

وتعداد نفراتآنلاین وبازدید تا امروزش رو نشون بده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کار بیشتر برای کاربران آنلاین بکار میره . مگر اینکه عضویت را تنها یک مرحله ای کنیم کاربر شما بیاد آدرس سایت رو بده بعد دکمه ثبت رو بزنه و در بانک ثبت شه و به او یک کد خروجی در قالب Js بده !

و یا با جاوا اسکریپت یک کنتور بنویسید و بذارید کاربر کپی کند در سایت خودش !

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
این کار بیشتر برای کاربران آنلاین بکار میره . مگر اینکه عضویت را تنها یک مرحله ای کنیم کاربر شما بیاد آدرس سایت رو بده بعد دکمه ثبت رو بزنه و در بانک ثبت شه و به او یک کد خروجی در قالب Js بده !

و یا با جاوا اسکریپت یک کنتور بنویسید و بذارید کاربر کپی کند در سایت خودش !

یه کم بیشتر توضح بدید ممنون میشم :?:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با جاوا که نمیشه آمار سایت رو در آورد!

غیر از تحت بانکم هستش که امار هر سایت رو رویه یه فایل تکست میریزه!

داشتم کداشو!نمیدونم کجا گزاشتم والا!پیدا کردم حتما میزارم!

موفق باشی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اسکریپت آمار هست اسمش هم Mint هست... خیلی هم پیشرفته و ای-جکس هست و زیبا ولی امکان اینو نداره که کاربرا بیان آدرس بدن آمار بگیره....

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست من با جاوا میشه آمار سایت رو در آورد کی گفته نمیشه !؟ شما اگه بیای تو جاوا میبینی اصلاً یه معقوله داره JSP که با بانک هست ! 2 . من گفتم کد بدید به کاربرا بدون ثبت نام یه کد میدید از صفر شروع میکنه به کانتر انداختن با سشن و کوکی های ثبت کرده در کامپیوتر کاربر !

این دوستمون برای کاربراشون خواستن ! نه برای خودشون !

با بانک اطلاعاتی هم شما یک فیلد در یه رکورد در نظر بگیرید ! چه اطلاعاتی میخواید ثبت شه !؟ مطمئناً شما که فقط میخواید عضویت با وارد کردن باشه تنها به 3 فیلد احتیاج دارید !

1 . شماره ردیف ( آیدی ) که منحصر به فرد و سفارش سازی بر اساس نام را انجام بده !

2 . نام سایت که سایت ثبت شده را در بانک قرار بده و بر اساس نام سایت آمار نشون داده بشه

3 . فیلد آمار : آمار کاربر شما در این فیلد ذخیره شود !

حالا میتونید این سیستم رو سفارشی سازی کنید مثلاً بازدید دیروز هم نمایش بده !

اما با جتوا تنها یک کد به کاربر میدید که از 0 شروه میکنه به شمارش کردن و هیچ چیز دیگه ای نداره ! و با هر بار بازدید آمار + 1 میشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×