رفتن به مطلب
iranwebserver

پست های پیشنهاد شده

خب این لیستتو از کجا اومده ؟

یعنی میخوای لیستت رو دستی وارد کنی ؟

خب این که کاری نداره .

همینه دیگه؟

بله همینه. سیصد تو کد ملی دستی وارد کنم فقط همین سیصد نفر بتونن فرم رو پر کنن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بله همینه. سیصد تو کد ملی دستی وارد کنم فقط همین سیصد نفر بتونن فرم رو پر کنن

کد زیر رو بذار داخل function قالبت :


add_filter("gform_field_validation_5_1", "Melli_Cart_Checker", 10, 4);
function Melli_Cart_Checker($result, $value, $form, $field){
if (!GFFormDisplay::is_empty($field, $form["id"]) && !( $value == '0123456789' || $value == '1234567890' || $value == '1111111111' || $value == '2222222222' )){
$result["is_valid"] = false;
$result["message"] = 'این کد ملی قبلا ثبت نشده است .';
}
return $result;
}


توی gform_field_validation_5_1 دوتا عدد می بینی ، بجای 5 آیدی فرمت رو بزار ، بجای 1 هم آیدی فیلدت رو . حالا فیلد کد ملی هست یا فیلد متنی یا ....

برای پیدا کردن آیدی فرمت ، همون موقع که داری فرم رو ویرایش میکنی ، بالای صفحه سمت راست نوشته ویرایشگر فرم . زیرش هم نوشته id فلان .

برای پیدا کردن آیدی فیلد هم توی همون ویرایشگر فرم با موس بری روی فیلد مورد نظر نوشته شماره فیلد : فلان .

کد بالا میاد عبارت وارد شده توی فیلد رو چک میکنه اگه توی لیست نشده بود نمیذاره فرم ارسال بشه و پیغام میده .

بجای اون 0123456789 و 1234567890 و .... به همون الگو کد ملی هاتو وارد کن .

داداش تست کردم و کار میکنه فقط شرمنده دیگه امروز نمیتونم جوابتو بدم باید برم کار ضروری دارم . مشکلی بود بگو بعدا میبینم .

فقط حواست باشه که اگه کد ملی رو به صورت xxx-xxxxxxxx-x تنظیم کردی ، باید توی لیست هم به همون صورت وارد کنی و ...

تیک ضروری بودن رو هم بزن . چون اگه کد ملی رو خالی بذاره میتونه بره بعدش رو ببینه .

ویرایش شده در توسط hannanstd

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ببخشید من در قسمت لیست باز شو

وقتی تیک رابط کاربری پیشرفته رو میزنم موقعی که میخوام توی فرم ازش استفاده کنم روش که کلیک میکنم بهم میریزه صفحه راهی هست براش؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این همون مشکلی هست که توی انتخاب استانهای ووکامرس هم وجود داره . دلیلش هم rtl بودنه .

البته این مشکل رو توی نسخه بتا 1.9 رفع کردند :

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

و ذکر شده که : Fixed issue with RTL support for enhanced-UI-enabled fields.

ولی خب چون بتا هست باید با همون ایمیلی که لایسنس خریداری شده توی سایتشون عضو بشی که بتونید دانلودش کنید که فعلا ما نمیتونیم و باید صبر کنیم تا نسخه رسمی 1.9 منتشر بشه .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمیشه کد ملی ها رو از فایل تکستی چیزی بخونه؟:دی گستاخم خودتی:پی. سیصد تا کد ملیه خو

دوم نمیشه اسم پوشه ای که عکس ها رو داخلش آپلود میکنه از گراویتی فرم عوض کرد؟

کد زیر رو بذار داخل function قالبت :


add_filter("gform_field_validation_5_1", "Melli_Cart_Checker", 10, 4);
function Melli_Cart_Checker($result, $value, $form, $field){
if (!GFFormDisplay::is_empty($field, $form["id"]) && !( $value == '0123456789' || $value == '1234567890' || $value == '1111111111' || $value == '2222222222' )){
$result["is_valid"] = false;
$result["message"] = 'این کد ملی قبلا ثبت نشده است .';
}
return $result;
}


توی gform_field_validation_5_1 دوتا عدد می بینی ، بجای 5 آیدی فرمت رو بزار ، بجای 1 هم آیدی فیلدت رو . حالا فیلد کد ملی هست یا فیلد متنی یا ....

برای پیدا کردن آیدی فرمت ، همون موقع که داری فرم رو ویرایش میکنی ، بالای صفحه سمت راست نوشته ویرایشگر فرم . زیرش هم نوشته id فلان .

برای پیدا کردن آیدی فیلد هم توی همون ویرایشگر فرم با موس بری روی فیلد مورد نظر نوشته شماره فیلد : فلان .

کد بالا میاد عبارت وارد شده توی فیلد رو چک میکنه اگه توی لیست نشده بود نمیذاره فرم ارسال بشه و پیغام میده .

بجای اون 0123456789 و 1234567890 و .... به همون الگو کد ملی هاتو وارد کن .

داداش تست کردم و کار میکنه فقط شرمنده دیگه امروز نمیتونم جوابتو بدم باید برم کار ضروری دارم . مشکلی بود بگو بعدا میبینم .

فقط حواست باشه که اگه کد ملی رو به صورت xxx-xxxxxxxx-x تنظیم کردی ، باید توی لیست هم به همون صورت وارد کنی و ...

تیک ضروری بودن رو هم بزن . چون اگه کد ملی رو خالی بذاره میتونه بره بعدش رو ببینه .

ویرایش شده در توسط sae13

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 - دوست عزیز 300 تا که چیزی نیست . بیچاره این @saeedpersian برای فیلدهای کد ملی اون همه شهر ایران + استانهاشو یه نصف روز انجام داد :دی

ولی احتمالا از طریق دستورات پی اچ پی شاید بشه اما تا هفدهم خفن درگیرم نمیتونم باهاش ور برم . حالا یه نگاه میندازم .

2 - با کد زیر میشه ولی خودم تست نکردم هنوز .... اصن یکی از دلایلی که گرویتی رو انتخاب کردم همین شخصی سازی هایی که داره .


add_filter("gform_upload_path", "change_upload_path", 10, 2);
function change_upload_path($path_info, $form_id){
$path_info["path"] = "/home/public_html/yourdomainfolder/new/path/";
$path_info["url"] = "http://yourdomainhere.com/new/path/";
return $path_info;
}

- - - Updated - - -

دوستانی که از درگاه استفاده میکنند . جهت انجام صحیح تراکنش پیوندهای یکتا رو از حالت پیشفرض خارج کنند . چون وقتی روی حالت پیشفرض هست خودش یک کوئری اسرینگ داره و بعد از بازگشت از بانک نمیتونه کوئری استرینگ فرم رو فراخونی کنه .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من اینو مینویسم جواب نمیده پوشه کانتنت و اپلودز رو قبلا اسمشون عوض کردم



/********* Tavize pooshe Upload form *************/add_filter("gform_upload_path", "change_upload_path", 10, 2);function change_upload_path($path_info, $form_id){ $path_info["path"] = "/nici-co.ir/saeb/nicico/sabt/aks/formdata/"; $path_info["url"] = "http://nici-co.ir/sabt/aks/formdata/"; return $path_info;}
/*************end TAVIZ pooshe form **********?

1 - دوست عزیز 300 تا که چیزی نیست . بیچاره این @saeedpersian برای فیلدهای کد ملی اون همه شهر ایران + استانهاشو یه نصف روز انجام داد :دی

ولی احتمالا از طریق دستورات پی اچ پی شاید بشه اما تا هفدهم خفن درگیرم نمیتونم باهاش ور برم . حالا یه نگاه میندازم .

2 - با کد زیر میشه ولی خودم تست نکردم هنوز .... اصن یکی از دلایلی که گرویتی رو انتخاب کردم همین شخصی سازی هایی که داره .


add_filter("gform_upload_path", "change_upload_path", 10, 2);
function change_upload_path($path_info, $form_id){
$path_info["path"] = "/home/public_html/yourdomainfolder/new/path/";
$path_info["url"] = "http://yourdomainhere.com/new/path/";
return $path_info;
}

- - - Updated - - -

دوستانی که از درگاه استفاده میکنند . جهت انجام صحیح تراکنش پیوندهای یکتا رو از حالت پیشفرض خارج کنند . چون وقتی روی حالت پیشفرض هست خودش یک کوئری اسرینگ داره و بعد از بازگشت از بانک نمیتونه کوئری استرینگ فرم رو فراخونی کنه .

- - - Updated - - -

یه سوال دیگه . چرا متن تایپی داخل فیلدای فرم من ایقد ریزه؟

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ؛

کد مشکلی نداره ، آدرس پوشه ها رو دارین اشتباه وارد می کنید.

   $path_info["path"] = "uploads/aks/";
$path_info["url"] = "http://GravityForms.ir/uploads/aks/";

برای اندازه نوشته ها با سی اس اس فونت سایز ها رو زیاد کنید. مثلاً برای تغییر بعضی ها کد زیر رو به آخر فایل سی اس اس قالب اضافه کنید.

.gform_wrapper input[type="text"],
.gform_wrapper input[type="url"],
.gform_wrapper input[type="email"],
.gform_wrapper input[type="tel"],
.gform_wrapper input[type="number"],
.gform_wrapper input[type="password"],
.gform_wrapper textarea{
font-size:21px ;
}

من اینو مینویسم جواب نمیده پوشه کانتنت و اپلودز رو قبلا اسمشون عوض کردم


/********* Tavize pooshe Upload form *************/add_filter("gform_upload_path", "change_upload_path", 10, 2);function change_upload_path($path_info, $form_id){ $path_info["path"] = "/nici-co.ir/saeb/nicico/sabt/aks/formdata/"; $path_info["url"] = "http://nici-co.ir/sabt/aks/formdata/"; return $path_info;}
/*************end TAVIZ pooshe form **********?

- - - Updated - - -

یه سوال دیگه . چرا متن تایپی داخل فیلدای فرم من ایقد ریزه؟

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

ویرایش شده در توسط .exe

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ببخشید یک سوال داشتم ؟ فیلد تاریخ رو میشه بهش محدودیت داد که مثلا فقط تا سال 87 رو نشون بده؟

و اینکه چی کار کنیم فرم دو ستونه بشه؟

ویرایش شده در توسط SAEED2010

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

1 - باید بررسی بشه همونطور که اعلام کردیم بهتره که فعلا از تاریخ شمسی استفاده نشه . احتمالا بعد از منتشر شدن که پیامک که از فردا به تکمیلش بقیه قسمت های باقی موندش میپردازم و سعی میکنم چند روزه جمعش کنم . یه آپدیت جدید واسه فارسی ساز منتشر میکنم که این امکانی که شما مد نظر دارید رو بهش اضافه میکنم . برای شمسی سازی دقیق هم این افزونه رو به پارسی دیت اضافه میکنم تا اونهایی که از پارسی دیت استفاده میکنند بتونند از تاریخ شمسی در گرویتی فرمز استفاده کنند . برای دوستانی هم که تمایلی به استفاده از پارسی دیت ندارند هم برنامه خاصی در نظر گرفته شده ....

2 -

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

ویرایش شده در توسط hannanstd

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی ممنون خیلی لطف کردین

یک سوال مثلا الان در اخر کد رهگیری میده به ثبت نام کننده

راهی میشه گذاشت که مثلا جند روز دیگه بیاد تو صفحه پیگیری شماره رهگیری شو بزنه بهش اعلام کنه در چه وضعیتیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تا اون حدش فعلا نمیشه ... ولی اگه کاربر عضو بود میتونه بعدا بیاد و فرمهایی که پر کرده رو ببینه که توی تاپیک زیر توضیح داده شده :

http://forum.persianscript.ir/f17/%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-gravity-form-17318/#post87240

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ممون بابت بومی سازی و نوشتن درگاه های بانکی

من قبلاً از مستر کد این افزونه را خریده بودم و به درستی هم کار می کرد - ابته بدون درگاه

میخواهم از فرم ساز شما استفاده کنم اما تمام فیلد ها چپ به راست است.

من از قالب دستی خودم استفاده میکنم.

در نسخه که مستر کد داده می بینم به تک تک المان های فرم برای راست چین شدن استایل داده اما شما هیچ استایلی نداده اید.

آیا باید در قالب خودم به تک تک المان ها استایل بدهم یا باید گزینه ای را در این افزونه فعال کنم برای راست چین شدن ؟

به پیوست اسکرین شات ارسال شده

attachment.php?attachmentid=2675&stc=1

----------------------------------------------------------

پ.ن: دوستانی که قالب دستی می زند و مثل من مبتدی هستند، در شروع سند HTML مقدار dir="rtl" را به تگ HTML اضافه کنند.

خود گراویتی فرم RTL می کند.

- - - Updated - - -

سلام مجدد

ممنون میشوم کمی در مورد استایل دهی به گراویتی راهنمیی بفرمایید.

من میخواهم در قالبی که خودم به وردپرس تبدیل کردم استفاده کنم اما شکل ظاهری دکمه و اجزاء فرم زیبا نیست.

ممنون میشوم بفرمایید چگونه استایل دهی کنم تا نمایش بهتری داشته باشد.

آیا داکیومنتی برای کلاس های موجود گراویتی هست تا آ آنها را استایل دهی مجدد کنم ؟

- - - Updated - - -

ببخشید که چند پست پشت هم دادم، قصد اسپم کردن ندارم.

الان میخواهم منطق شرطی را برای فیلد چند انتخابی پیاده سازی کنم. زمانی که دکمه رادیویی گزینه 1 را انتخاب کرد لیست چند انتخابی نمایش داده شود در غیر اینصورت مخفی باشد.

قبلاً با نسخه ای که خریداری کرده بودم از یک سایت دیگر این کار را انجام داده بودم و میدانم شدنی هست.

اما زمانی که تیک منطق شرطی را در فیلد چند انتخابی فعال میکنم کل فرم پنهان میشود و در برگه نمایش داده نمی شود.

ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید ایراد از فرم ساز هست یا من به اشتباه پیاده سازی کردم.

با سپاس فراوان.

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

ویرایش شده در توسط webdeveloper
پیدا کردن مشکل

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ؛

مستندات خود گراویتی فرم برای کلاس های آماده سی اس اس :

http://www.gravityhelp.com/css-ready-classes-for-gravity-forms/

می تونید با استفاده از افزونه ای که قبلاً معرفی شده هم از کلاس های بالا استفاده کنید.

https://wordpress.org/plugins/gravity-forms-css-ready-selector/

برای منطق شرطی نباید مشکلی وجود داشته باشه چون چندین بار تست شده ، فقط شما نباید فعال سازی رابط کاربری پیشرفته انتخاب کنید. ( خود سایت گراویتی فرم گفته تو نسخه های بعدی رفع می کنه.)

سلام

ممون بابت بومی سازی و نوشتن درگاه های بانکی

من قبلاً از مستر کد این افزونه را خریده بودم و به درستی هم کار می کرد - ابته بدون درگاه

میخواهم از فرم ساز شما استفاده کنم اما تمام فیلد ها چپ به راست است.

من از قالب دستی خودم استفاده میکنم.

در نسخه که مستر کد داده می بینم به تک تک المان های فرم برای راست چین شدن استایل داده اما شما هیچ استایلی نداده اید.

آیا باید در قالب خودم به تک تک المان ها استایل بدهم یا باید گزینه ای را در این افزونه فعال کنم برای راست چین شدن ؟

به پیوست اسکرین شات ارسال شده

attachment.php?attachmentid=2675&stc=1

----------------------------------------------------------

پ.ن: دوستانی که قالب دستی می زند و مثل من مبتدی هستند، در شروع سند HTML مقدار dir="rtl" را به تگ HTML اضافه کنند.

خود گراویتی فرم RTL می کند.

- - - Updated - - -

سلام مجدد

ممنون میشوم کمی در مورد استایل دهی به گراویتی راهنمیی بفرمایید.

من میخواهم در قالبی که خودم به وردپرس تبدیل کردم استفاده کنم اما شکل ظاهری دکمه و اجزاء فرم زیبا نیست.

ممنون میشوم بفرمایید چگونه استایل دهی کنم تا نمایش بهتری داشته باشد.

آیا داکیومنتی برای کلاس های موجود گراویتی هست تا آ آنها را استایل دهی مجدد کنم ؟

- - - Updated - - -

ببخشید که چند پست پشت هم دادم، قصد اسپم کردن ندارم.

الان میخواهم منطق شرطی را برای فیلد چند انتخابی پیاده سازی کنم. زمانی که دکمه رادیویی گزینه 1 را انتخاب کرد لیست چند انتخابی نمایش داده شود در غیر اینصورت مخفی باشد.

قبلاً با نسخه ای که خریداری کرده بودم از یک سایت دیگر این کار را انجام داده بودم و میدانم شدنی هست.

اما زمانی که تیک منطق شرطی را در فیلد چند انتخابی فعال میکنم کل فرم پنهان میشود و در برگه نمایش داده نمی شود.

ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید ایراد از فرم ساز هست یا من به اشتباه پیاده سازی کردم.

با سپاس فراوان.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام ؛

مستندات خود گراویتی فرم برای کلاس های آماده سی اس اس :

http://www.gravityhelp.com/css-ready-classes-for-gravity-forms/

می تونید با استفاده از افزونه ای که قبلاً معرفی شده هم از کلاس های بالا استفاده کنید.

https://wordpress.org/plugins/gravity-forms-css-ready-selector/

برای منطق شرطی نباید مشکلی وجود داشته باشه چون چندین بار تست شده ، فقط شما نباید فعال سازی رابط کاربری پیشرفته انتخاب کنید. ( خود سایت گراویتی فرم گفته تو نسخه های بعدی رفع می کنه.)

ممنون از پاسخگویی شما.

رابط گرافیکی پیشرفته غیر فعال هست.

نمیدونم چرا اینطوری میشه. اگر امکان دارد برایتان یوزر و پسورد ارسال کنم تا بررسی نمایید. ممنون میشوم پاسخ دهید.

به علت تحویل پروژه مجبور هستم فرم ساز فعلی را حذف و فرم ساز قبلی را نصب نمایم.

با تشکر

- - - Updated - - -

ایراد برطرف شد با کمک دوست عزیز .exe ؛

ایراد در لود کردن کتاب خانه جی کوئری اضافه در فوتر بود

البته اگر کتابخانه بصوذت استاندارد ایمپورت شود فکر نکم مشکلی ایجاد کند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ؛

خدا رو شکر مشکل دوستمون حل شد.

برای اینکه ببینید مشکل از فرم ساز یا فرمی که ساختید هست از نمایش ساده بالای ویرایشگر فرم استفاده کنید. این نمایش فرم رو جدا از قالب و افرونه های سایت نمایش میده.

اگه وقتی منطق شرطی رو در یک فیلد فعال می کنید فرم توی قالب نمایش داده نمیشه ، این مشکل به دو دلیل هست ، یکی اینکه توی footer.php فراموش کردین از <? php wp_footer(); ?> استفاده کنید و وقتی که منطق شرطی رو فعال می کنید کل فرم display: none; میشه. دومی اینکه توی قالب یا افزونه ها از نسخه های قدیمی جی کوئری استفاده کرین که با فعال سازی منطق شرطی دچار تداخل میشه .

ممنون از پاسخگویی شما.

رابط گرافیکی پیشرفته غیر فعال هست.

نمیدونم چرا اینطوری میشه. اگر امکان دارد برایتان یوزر و پسورد ارسال کنم تا بررسی نمایید. ممنون میشوم پاسخ دهید.

به علت تحویل پروژه مجبور هستم فرم ساز فعلی را حذف و فرم ساز قبلی را نصب نمایم.

با تشکر

- - - Updated - - -

ایراد برطرف شد با کمک دوست عزیز .exe ؛

ایراد در لود کردن کتاب خانه جی کوئری اضافه در فوتر بود

البته اگر کتابخانه بصوذت استاندارد ایمپورت شود فکر نکم مشکلی ایجاد کند

ویرایش شده در توسط .exe

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان عزیز !

طبق مستندات ارائه شده توی سایت رسمی افزونه ، احتمالا توی ورژن جدید گرویتی تغییراتی اعمال خواهند کرد که ما رو به بروز رسانی درگاهمون وا میدارند .... پس بهتره برای دریافت پیشتیبانی بهتر از سایتهایی دلالی که درگاههای مارو به فروش میذارند خرید نکنید .... چون عواقب و مسئولیت آن فقط به عهده خود شما و شخصی که ازش خریداری کردید خواهد بود ..

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ببخشید میشه توی تاریخ تتولد به جای ماه ها که عدد میزنه بزنه مثلا دی - بهمن ؟

بعد اینکه در قسمت شرطی مثثلا میخوایم بدیم فعال باشه اگر نبود =2 وقتی یکی رو میزنیم کار میکنه ولی وقتی 2 شرط میدیم کار نمیکنه چرا؟

ویرایش شده در توسط SAEED2010

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

توی فیلد نام و نام خانوادگی گزینه " قالب نام "

غیر فعاله !!!!

چرا ؟؟

attachment.php?attachmentid=2686&stc=1

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قالب مورد استفاده بنده ، فرم های گراویتی رو چپ به راست نشون میده و فونت توضیحات هم فونت ریز و تقریبا ناخوانایی هست

چه طور میتونم فیلدها وتوضیحات رو راست چین کنم و فونت اون توضیحات رو هم تغییر بدم ؟

attachment.php?attachmentid=2687&stc=1

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
قالب مورد استفاده بنده ، فرم های گراویتی رو چپ به راست نشون میده و فونت توضیحات هم فونت ریز و تقریبا ناخوانایی هست

چه طور میتونم فیلدها وتوضیحات رو راست چین کنم و فونت اون توضیحات رو هم تغییر بدم ؟

attachment.php?attachmentid=2687&stc=1

با سلام

همانطور که جناب ابراهیمی توی پست های قبلی فرمودند برای راست چین کردن و مرتب کردن فیلدها کد زیر رو انتهای استایل قالبتون کپی کنید و از اونجایی که استایل ها توی مرورگر کش می شوند باید دکمه f5 رو بزنید تا تغییرات رو مشاهده کنید .

.gform_wrapper .ginput_complex .ginput_left {
float: right !important;
}
.gform_wrapper .ginput_complex .ginput_right {
float: left !important;
}

برای تغییر فونت هم از css استفاده کنید .

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام ببخشید میشه توی تاریخ تتولد به جای ماه ها که عدد میزنه بزنه مثلا دی - بهمن ؟

بعد اینکه در قسمت شرطی مثثلا میخوایم بدیم فعال باشه اگر نبود =2 وقتی یکی رو میزنیم کار میکنه ولی وقتی 2 شرط میدیم کار نمیکنه چرا؟

سلام . همونطور که گفتم از تاریخ شمسی استفاده نکنید .... برای تاریخ برنامه ویژه ای داریم که متاسفانه زمان لازم داره .

برای مورد دوم هم منطق های شرطی بر پایه and هستند نه or . یعنی اگر چندتا شرط میذارید باید همه شرطها با هم برقرار باشند .

- - - Updated - - -

با سلام

توی فیلد نام و نام خانوادگی گزینه " قالب نام "

غیر فعاله !!!!

چرا ؟؟

attachment.php?attachmentid=2686&stc=1

برخی فیلد ها بعد از ذخیره فرم دیگر قالبت ویرایش ندارند ... باید اون فیلد رو حذف کنید و مجددا به فرم اضافه کنیدشون ...

برای تلفن هم که فرمودید ... چشم ولی نوع تلفن رو به صورت بین المللی هم میذارید بازم تلفن ایران رو قبول نمیکنه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر از شما

ولی متاسفانه روی هر دوحالت فیلد تلفن رو امتحان کردم هر دو حالت رو خطا میگیره . باید از بقیه فیلدها استفاده کرد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ببخشید یه سوال داشتم

توی قسمتی که میخوام از صندوق ورودی خروجی بگیریم نمیشه فرم رو انتخاب میکنیم ولی هیچ چیز دیگه ای نمیاد میشه راهنمایی بفرمایید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×