رفتن به مطلب
iranwebserver

پست های پیشنهاد شده

با سلام

از وجود یا فعال شدن فایل آیکون مطمئن بشید چون بیشترشون بصورت افزونه هستند و شاید لازم باشه از تنظیمات داخلی قالب اقدام کنید.

بروزرسانی مرورگر یا تست با مرورگر دیگه هم بد نیست اگر در مسیر کش قرار داره اون رو هم خالی کنید

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از وجود یا فعال شدن فایل آیکون مطمئن بشید
چطور باید مطمئن بشم؟

 


اگر در مسیر کش قرار داره اون رو هم خالی کنید
ممنون میشم اینم یه کوچولو بیشتر توضیح بدین

 

تا همینجا هم که جواب دادین مچکرم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام سایت من وورد پرس هست . محتوای توی فایل رر رو اکسترکت کردم بعد ریختمشون تو فایل زیپ بعد آپ کردم اما قالب رو پشتیبانی نمی کنه . می تونید کمکم کنید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام سایت من وورد پرس هست . محتوای توی فایل رر رو اکسترکت کردم بعد ریختمشون تو فایل زیپ بعد آپ کردم اما قالب رو پشتیبانی نمی کنه . می تونید کمکم کنید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام سایت من وورد پرس هست . محتوای توی فایل رر رو اکسترکت کردم بعد ریختمشون تو فایل زیپ بعد آپ کردم اما قالب رو پشتیبانی نمی کنه . می تونید کمکم کنید؟

 

آموزش نصب قالب داخل اینترنت هست. کافیه سرچ کنید.

 

شما یا می تونید:

 

1- قالب رو از داخل پنل مدیریت وردپرس، بخش نمایش بارگذاری کنید (به صورت zip شده)

 

یا این که:

 

2- محتویات پوشه قالب رو داخل مسیر wp-content/themes آپلود کنید و از طریق پنل مدیریت، فعالسازی کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان
ایا رهای بنظرتون میرسه که لوگوی Be رو از گوشه سایت حذف کرد و لوگوی خودمون رو گذاشت؟

 

از توی تنظیمات خود قالب می تونید انجامش بدهید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جاویدان در تاریخ 12 Oct 2015 - 3:55 عصر گفته است

اگر در مسیر کش قرار داره اون رو هم خالی کنید
ممنون میشم اینم یه کوچولو بیشتر توضیح بدین

 

اگه افزونه ی کش روی وردپرس نصب کرده اید از تنظیمات افزونه کش clear cache یا empty cache رو بزنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از توی تنظیمات خود قالب می تونید انجامش بدهید.

سلام

دو جا تنظیمات لوگو داره یکی قسمت سفارشی کردن همونجا که هویت سایت رو میخواد همراه با توضیح کوچولو و لوگو که اولا اون توضیح رو توی این پوسته نشون نمیده . لوگو رو هم وقتی صفحات از توی پنل نگاه میکنی عوض میشه و متن Be از زبونه میره و لوگو رو نشون میده ولی مشتریربیاد نگاه کنه همون متن Be تو زبونه مرور گر هست

دومین جای تنظیم لوگو و لوگو رتیناری هم هر وقتی عوض میکنم هیچ فرقی نمیکنه Atashe-entezar.com

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دو جا تنظیمات لوگو داره یکی قسمت سفارشی کردن همونجا که هویت سایت رو میخواد همراه با توضیح کوچولو و لوگو که اولا اون توضیح رو توی این پوسته نشون نمیده . لوگو رو هم وقتی صفحات از توی پنل نگاه میکنی عوض میشه و متن Be از زبونه میره و لوگو رو نشون میده ولی مشتریربیاد نگاه کنه همون متن Be تو زبونه مرور گر هست

دومین جای تنظیم لوگو و لوگو رتیناری هم هر وقتی عوض میکنم هیچ فرقی نمیکنه Atashe-entezar.com

سلام

 

از نمایش -> تنظیمات قالب -> GLOBAL -> عمومی : در بخش favicon می تونید عکس fav (همون عکسی که روی tab میاد ) رو عوض کنید.

 

و از بخش لوگو در همون قسمت می تونید عکس لوگوی توی هدر رو عوض کنید.

 

 

تو حالت عادی باید درست کار کنه. من خودم چند سایت با این قالب که دوستمون زحمت کشیدند ساخته ام ولی چنین مشکلی نداشت.

باز اگر کار نکرد روش های غیر اصولی برای رفع مشکل وجود دارد که در صورت نیاز خدمتتون عرض می کنم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

کسی می دونه چطور میشه یه عکس رو تو این قالب تمام عرض نشون داد؟

تقزیبا مثل یه بنر باریک تمام عرض بالای مطالب.

 

هر کاری می کنم حاشیه می اندازد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من هر وقت اینجور میشه اندازه عکسها رو اینقد کوچک بزرگ میکنم تا اندازه دلخواه خودم بشه با فوتوشاپ

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل از اندازه عکس نیست.

مشکل اینه که عکس رو تو هر سایزی بزنید یه حاشیه اضافی به عکس میده و تمام عرض نمی کنه عکس رو.

شما تونسته اید عکس تمام عرض قرار بدهید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

من تابحال دو دو جالت بهش برخورد کردم که تمام عرض یا ارتفاع رو برام نمیندازه 

وقتی که تصویر از حداقل بند انگشتی کوچکتر باشه

بعضی از قالبهای به زعم من بد قلق

که با افرونه زیر مشکلم حل شده

 

 

Regenerate Thumbnails

 

ان شاالله این کمکتون کنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

راست میگن هر چی اش ....

خواستم پایان کارم حسابی دلچسب باشه این قالب BE رو انتخاب کردم . با اینکه از اولش فهمیدم کار باهاش برا من که مبتدیم خیلی سخته . حالا چند مشکل دارم

اولا برگه نخست رو فروشگاه کردم حالا وقتی میزنم بیاره ارور دامین شما اکتیو نیست رو میاره تصویرش پایین هست . البته برگه یکتا هم که نباشه این مشکل رو داره و در هر دو حالت یه نوبت رفرش کنم صفحه فروشگاه رو میاره و جالب اینکه با رایتل مشکلی نداره فقط با isp مخابرات اذیت میکنه.

دوم ساید باره همون ستون کناری فعال نمیشه بتونم مطلب بذارم جالبه فقط برا صفحات مربوط به ووکامرس فروشگاه سبد خرید ... ساید فعاله و اون موردهایی را که خواستم فعال کردم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

من تابحال دو دو جالت بهش برخورد کردم که تمام عرض یا ارتفاع رو برام نمیندازه 

وقتی که تصویر از حداقل بند انگشتی کوچکتر باشه

بعضی از قالبهای به زعم من بد قلق

که با افرونه زیر مشکلم حل شده

 

 

Regenerate Thumbnails

 

ان شاالله این کمکتون کنه

سلام

بلاخره خدا رو شکر مشکل ما هم درست شد.

تو سایت موفون خیلی ها همین سوال رو مطرح کرده بودند و جواب داده بودند با نصب یه افزونه از طریق ویرایشگر JS قابل انجام است و با موفون نمی شود.

اگر کسی خواست بگه لینک براش بفرستم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اولا برگه نخست رو فروشگاه کردم حالا وقتی میزنم بیاره ارور دامین شما اکتیو نیست رو میاره تصویرش پایین هست . البته برگه یکتا هم که نباشه این مشکل رو داره و در هر دو حالت یه نوبت رفرش کنم صفحه فروشگاه رو میاره و جالب اینکه با رایتل مشکلی نداره فقط با isp مخابرات اذیت میکنه.

این مشکل که اصل ربطی به افزوونه ندارد. یا مشکل از DNS های سرور شما است، یا isp رایتل

در هر صورت با فنی هاستت تماس بگیر و بگو سایت با بعضی وقت ها بالا می آید و بعضی وقت ها نه...

البته اگر بتونی رایتل رو با لبتاپ شییر کنی و از سایتت ping متناوب بگیری می شود فهمید مشکل کجاست.

کمک خواستید آدرس رو خصوصی بفرست چک کنم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوم ساید باره همون ستون کناری فعال نمیشه بتونم مطلب بذارم جالبه فقط برا صفحات مربوط به ووکامرس فروشگاه سبد خرید ... ساید فعاله و اون موردهایی را که خواستم فعال کردم

 واسه این هم آخر صفحه ی ویرایش و هم صفحه ی تنظیمات قالب روی عکس سایدبار دار کلیک کنی درست می شود.

واسه اطلاعاتش هم باید از بخش ابزارک ها اقدام کنی..

چند تا سایدبار دارد، چک کن ببین اون صفحه که مد نظرتون است کدومشه بعد اطلاعاتت رو از بغل وارد کن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

نسخه 10 رو دانلود بعد اکستراکت کردم جایگزین نسخه قدیمی کردم فقط نمیدونم حالا فایل زیپ شده کودک رو باید اکستراکت کنم یانه؟

 و در صورت اکستراکت یا غیر اون دقیقا کجا بریزم ؟  داخل پوشه بی تم در تمها یا کنار پوشه بی تم در پوشه تمها یا یه یه جای دیگه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل کودک باید کنار فایل مادر در دو پوشه جدا باشد. در واقع فایل کودک مثل یه قالب جدا به حساب می آید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اول اینکه پوسته کودک به چه کار میاد؟

دوم حالا برا گذاشتن متنهای کوتاه و لینکها و مواردی مثل تصویر یا اهنگ رو تو قسمتهای متنی ستون کناری یا همون سایدها میشه گذاشت دیگه درسته؟

سوم قسمت تم اپشن یا همون کاستوم استایل در ویرایش برگه گزینه ای برا انتخاب ندارم در حالی که قبل از بروزرسانی 10 دو تا اپشنن اسپلش و 960 هم بود چطوری اونها و حتی اگه میشه گزینه های دیگه رو هم بیارم؟

قبلا از راهنمائیتون متشکرم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اول اینکه پوسته کودک به چه کار میاد؟

دوم حالا برا گذاشتن متنهای کوتاه و لینکها و مواردی مثل تصویر یا اهنگ رو تو قسمتهای متنی ستون کناری یا همون سایدها میشه گذاشت دیگه درسته؟

سوم قسمت تم اپشن یا همون کاستوم استایل در ویرایش برگه گزینه ای برا انتخاب ندارم در حالی که قبل از بروزرسانی 10 دو تا اپشنن اسپلش و 960 هم بود چطوری اونها و حتی اگه میشه گزینه های دیگه رو هم بیارم؟

قبلا از راهنمائیتون متشکرم

تم کودک برای این است که فایل مادر در دستکاری ها خراب نشود و...

بله می شود قرار داد

اگه تو تنظیماتش بگردید مطمئنا می توانید آنها رو هم پیدا کنید چون معمولا در آپدیت ها امکانی حذف نمی شود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلا دوستان ، میخواسم آموزش فونت گذاری در این قالبو بدین یعنی از طریق پنل تنظیمات قالب بشه فونت های بخش های مختلف رو تغییر داد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

یه سوال ورژن ۱۰ که نصب میشه و حسب گفته دوستان تمام درون ریزیها رو خودش داره پس دیگه مثل نسخه های قبلی نباید از قسمت دموها اپشن و ویدجتها و کانتنها رو ایپورت کنیم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×