رفتن به مطلب
میزبانی وب
iron

یک مشکل در گالری تصاویره Ajax Mint Gallery

پست های پیشنهاد شده

سلام من اسکریپتو نصبکردم ولی وقتی از داخله ادمین یک گالری میسازم این ارور رو میده :

Fatal error: Call to private method HelperGallery::getImage() from context 'ModelGallery' in /home/rapbndco/domains/bandariha.com/public_html/Pic-Gallery/app/model/gallery.php on line 33

لطفا کمک کنید خیلی گیرم :(

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این چه جورشه . منم گیرم خوی . اینجا مدیری /ناظری چیزی نداره که جواب مارو بده . اگه نیست پس چرا میاین سایت اسکریپت می زنین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب فایل پیوست کن تا برات چک کنم .. این داره میگه این فایل خط 33 این مشکل داره تابع خوب باید ببینی تابع چی میخواهد .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز اینم مسیره اسکریپت . تنها مشکملش اینه که وقتی یک گالری ایجاد می کنی با این ارور مواجه میشم ممنون میشم واسم درست کنی

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نگاهس بهش کردم . به احتمال زیاد . دیتابیس خوب درست نشده . باگ داخل دیتابیس ایجاد شده . اگر میتونی دوباره نصب کن . تا من بهتر بررسیش میکنم .ببینم چیش ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من اسکریپتو از اول نصب میکنم و یک دیتابیسه جدید می سازم تا اون موقع شما هم یک چکی بکن یکبار نصبش کن ببین مشکل داره یا نه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تست کردم و مشکلی نیست...

مشکل از اسکریپت نیست...(هااست رو برسی کنید)

سعی کنید قبل از اینکه بیاید دق دلتون رو اینجا خالی کنید خوب برسی کنید...

چون اسکریپت ها قبل از اینکه قرار بگیرن تست میشن

با احترام

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز دقه دلی چیه . بیا ببینید خودتون :

آدرس :

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

این ارور ماله چیست ؟

البته بگم . وقتی از قستمت مدیریت در قسمت گالری یک گالری ایجاد میکنم اینطوری میشه اگه ایجاد نکنم صفحه ی اول میاد . نمیدونم چشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×