رفتن به مطلب
iranwebserver
Mohammad

نمایش آخرین ارسال های ویبولتین در دیگر سیستم ها

پست های پیشنهاد شده

برای اینکه آخرین ارسال های ویبولتین به همراه بازدید و ارسال کننده و عنوان تاپیک رو در دیگر سیستم ها نمایش بدید کافیه این مراحل رو طی کنید

1. ابتدا کد زیر رو در هر جا که میخواید ارسال های انجمنتون نمایش داده بشه قرار بدید

   <?php
echo '<div id="MTForumBlock">
<table id="lastpost">
<tr class="MTForumfirst">
<td class="MTForumtitle">عنوان</td>
<td class="MTForumanswer">پاسخ</td>
<td class="MTForumview">بازديد</td>
<td class="MTForumview">توسط</td>
</tr>';

## CUSTOMIZE SETTINGS FOR YOUR SITE ##
$db_host = "localhost"; // Change this if your MySQL database host is different.
$db_name = "dbname"; // Change this to the name of your database.
$db_user = "dbuser"; // Change this to your database username.
$db_pw = "dbpass"; // Change this to your database password.

$forum_url = "http://forum.persianscript.ir/"; // Change this to reflect to your forum's URL.
$forum_id = "";
$limit = "15"; // Number of posts displayed.
$txtlimit = "100"; // This is the character limit.

#######################################

// Connecting to your database
mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pw)
OR die ("Cannot connect to your database");
mysql_select_db($db_name) OR die("Cannot connect to your database");

if ($forum_id) {
$forumid = "AND forumid=$forum_id";
}

if ($limit) {
$limited = "LIMIT $limit";
}
$thread_sql = mysql_query("SELECT threadid,title,lastpost,lastposter,replycount,views FROM thread WHERE visible=1 AND open=1 $forumid ORDER BY lastpost DESC $limited");



while($thread_get=mysql_fetch_array($thread_sql))
{
$replycount = $thread_get['replycount'];
$views = $thread_get['views'];
$lastpost = $thread_get['lastpost'];
$poster = $thread_get['lastposter'];
$tid = $thread_get['threadid'];
$psql = mysql_query("SELECT postid FROM post WHERE threadid=$tid ORDER BY postid DESC");
$getp=mysql_fetch_array($psql);
$pid = $getp['postid'];
$title = $thread_get['title'];
$title = substr($title,0,$txtlimit);

echo "
<tr>
<td class=\"MTForumrowtitle\">
<a href=\"".$forum_url."showthread.php?t=$tid&p=$pid\" target=\"_blank\">
<img src=\"/FBarrow.gif\" border=\"0\"> $title</a></td>
<td class=\"MTForumanswer\">$replycount</td>
<td class=\"MTForumview\">$views</td>
<td class=\"MTForumview\">$poster</td>
</tr>";


}

echo " </tr>
</table>
</div>";


?>

حالا باید محتویات رو تنظیم کنید

باید در قسمت dbname نام دیتابیس انجمن خودتون رو بدید

در قسمت dbuser نام کاربری دیتابیس انجمن رو قرار بدید

در قسمت dbpass رمز عبور دیتابیس انجمن رو قرار بدید

بجای forum.persianscript.ir ادرس سایت خودتون رو بزارید

قسمتی که limit = 15 هست برای نمایش تعداد تاپیک ها هست. که میتونید به دلخواه تغییر بدید

2. برای اینکه اخرین ارسال های سایت خودتون رو خوش قیافه تر کنید باید کد زیر رو در استایل قالب (css) قرار بدید


#MTForumBlock{padding:5px;}
#MTForumBlock TABLE{width:100%;}
#MTForumBlock TR{background-image:url(images/MTForumBlock/MTForumBlock_row.png);background-repeat:repeat-x;}
#MTForumBlock TD{font-family:Tahoma;font-size:1em;border:1px solid #e6e9ec;color:#666;height:15px;}
.MTForumtitle{text-align:center;}
.MTForumlast{width:90px;text-align:center;}
.MTForumrowtitle{padding-right:5px;}
#MTForumBlock A{float:right;width:100%;height:100%;color:#666;text-decoration:none;}
#MTForumBlockControl TABLE{height:22px;font-family:Tahoma;font-size:1em;color:#666;}
#MTForumBlockControl A{text-decoration:none;color:#666;float:right;width:49px;height:22px;line-height:20px;}
.MTForumButton{width:49px;background-image:url(images/MTForumBlock/MTForumBlock_button.png);background-position:right;background-repeat:no-repeat;text-align:center;}
.MTForumButton:hover{background-image:url(images/MTForumBlock/MTForumBlock_button.png);background-position:left;background-repeat:no-repeat;}
#MTForumBlock TR.MTForumfirst,#MTForumBlock TR:hover{background-image:url(images/MTForumBlock/MTForumBlock_row_over.png);}
.MTForumanswer,.MTForumview,#MTFloader{width:40px;text-align:center;}

تصاویر زیر رو هم در مسیر اصلی سایت خودتون آپلود کنید.پیوست شد

MTForumBlock..zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

لطفا عکسو نگاه کنید نوشته ها بهم ریخته میشه!

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

چیکار کنم درست بشه!؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما قسمت 2 رو نرفتید. باید کد های css رو در استایل خودتون بزارید و تصاویری که پیوست کردم رو در مسیر images پوشه قالبتون کپی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون کد ها رو گذاشتم استایل.سی اس اس اما هیچ تغییر نکرد و عکس ها رو هم شاخه اصلی اپلود کردم و از اکسترس در اوردم و همه چی اوکیه!

ایا جایی که کد ها رو تو استایل.سی اس اس می ذاریم مهمه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من با جوملا کار میکنم. یه ماژول ساختم و کد ها رو تو ماژول قرار دادم اما کار نکرد و تو صفحه اصلی سایت خود کد ها را نشون میداد. اگه ممکنه یه راه حل واسه جوملا بگین یایه سری کد که بشه تو ماژول های جوملا استفاده کرد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من اینجا سوالی در اینجا مطرح کردم لینک به اینجا داده شدمراحلی که گفتین انجام میدم ولی چیزی نمایش نمیده مثال:

کدمرحله اول بعد از وارد کردن اطلاعات دیتابس انجمن مانند زیر آدرس انجمن را وارد کردم وکدهارا گذاشتم در انتهای کدهای فایل ایندکس قالب سایتم ..... مگر تا این مرحله نباید تو صفحه اول سایتم مطلبی نمایش بده؟(مرحله 2که برای زیباسازی است)برای من چیزی نمایش نمیده!!!!؟؟؟؟

بجای forum.persianscript.ir ادرس سایت خودتون رو بزارید(گفتین آدرس سایت اینکه ادرس انجمن هست البته من آدرس سایت هم گذاشتم کارم نشد)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام این اخرین ارسالهای وی بی رو درست مثل این عکس میخوام .میشه داخل نیوک هم انجام داد.؟اگر میشه کجا باید مراجعه کنم

[ATTACH=CONFIG]168[/ATTACH]

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
من اینجا سوالی در اینجا مطرح کردم لینک به اینجا داده شدمراحلی که گفتین انجام میدم ولی چیزی نمایش نمیده مثال:

کدمرحله اول بعد از وارد کردن اطلاعات دیتابس انجمن مانند زیر آدرس انجمن را وارد کردم وکدهارا گذاشتم در انتهای کدهای فایل ایندکس قالب سایتم ..... مگر تا این مرحله نباید تو صفحه اول سایتم مطلبی نمایش بده؟(مرحله 2که برای زیباسازی است)برای من چیزی نمایش نمیده!!!!؟؟؟؟

بجای forum.persianscript.ir ادرس سایت خودتون رو بزارید(گفتین آدرس سایت اینکه ادرس انجمن هست البته من آدرس سایت هم گذاشتم کارم نشد)

کسی نیست راهنمایی کنه باید چکار کنم؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بنظرم میاد که این کدها برای زمانی است که انجمن وسایت در یک هاست نصب شده باشند ولی اگر یک سایت وانجمن که دارای سی پنل مجزا باشند بخواهیم آخرین ارسالیهای انجمن را در صفحه اول نمایش بدهیم باید چکار کنیم؟؟ یعنی اینکلد کردن بین دوتا هاست راهش چیه؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بنظرم میاد که این کدها برای زمانی است که انجمن وسایت در یک هاست نصب شده باشند ولی اگر یک سایت وانجمن که دارای سی پنل مجزا باشند بخواهیم آخرین ارسالیهای انجمن را در صفحه اول نمایش بدهیم باید چکار کنیم؟؟ یعنی اینکلد کردن بین دوتا هاست راهش چیه؟؟؟

اینکلد کردن بین دوتا هاست راهش چیه؟؟؟کسی نیست جواب بده؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
اگر بخوام این رو در html قرار بدم ، یوزر و پسورد دیتابیس سایتم معلوم میشه ، راهی برای مخفی سازی وجود نداره ؟

سلام

یه فایل php بساز این کد ها رو توش بزار و یه صفحه درست کن. حالا با درستور IFrame توی هر صفجه html که دوست داری قرارش بده.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بنظرم میاد که این کدها برای زمانی است که انجمن وسایت در یک هاست نصب شده باشند ولی اگر یک سایت وانجمن که دارای سی پنل مجزا باشند بخواهیم آخرین ارسالیهای انجمن را در صفحه اول نمایش بدهیم باید چکار کنیم؟؟ یعنی اینکلد کردن بین دوتا هاست راهش چیه؟؟؟

فکر کنم به جای localhost آدرس دومین سایتی که روش وی بی نصبه رو بنویسی کارت راه بیفته.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فکر کنم به جای localhost آدرس دومین سایتی که روش وی بی نصبه رو بنویسی کارت راه بیفته.

جواب نمیده!!!!؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من از

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!
برای نمایش آخرین ارسالیهای انجمن درسایت استفاده کردم (توانجمن پشتیبان مای بی بی مطرح کردم تا کنون کسی جواب نداده لذا گفتم اینجا مطرح کنم)

چون هاست سایت وانجمن جداگانه است یعنی دوتا سی پنل جدا روشی که تو آموزش گفته جواب ندادکاری که کردم پوشهpost باهمه محتویاتش بردم توی هاست انجمن الآن وقتی که فایلlast.phpرا که اجرا میکنم اخرین ارسالیهای انجمن نمایش میده وبا یک ایفریم میشه درصفحه اول سایت نمایش داد ولی دوتا مشکل داره:

1-وقتی روی لینکی کلیک میشه صفحه مورد نظر یعنی همون پستی که درانجمن هست پیدا نمیکنه پیامNo input file specified. میده!!؟؟

بعنوان مثال:

آدرسی که پست باز میشه درانجمن یعنی صحیح است اینه

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

ولی ادرسی که از طریق فایلlast.php میده اینه

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

یعنی دو آدرس متفاوت

2-مشکل دیگه اینه که همین پیامی که میاد،توخود ایفریم نمایش میده یعنی اگر زمانی هم صفحه مورد نظررا پیدا کنه انجمن توخود ایفریم نمایش میده قابلیت new window نداره؟

راهنمایی کنین این دومورد چطور حلش کنم؟...ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×