رفتن به مطلب
iranwebserver
missz

عمل نکردن تنظیمات قیمت ووکامرس فارسی

پست های پیشنهاد شده

سلام وقت بخیر
من میخواستم متن قیمت محصولم رو وقتی بدون قیمت هست تغییر بدم
و در کمال تعجب دیدم که داخل ووکامرس فارسی بخش تنظیمات قیمت، متن "تماس بگیرید" وجود داره از قبل. ولی متاسفانه اعمال نمیشه. آیا مشکل از قالب هست یا خود ووکامرس
طراح قالب نمایش متن رو درست کرده (مطمئنا با کد زدن) ولی من همچنان قادر نیستم تنظیمات قیمت رو از ووکامرس فارسی اعمال کنم. میخواستم یه کلمه دیگه به متن تماس بگیرید اضافه کنم و داخل تنظیمات قیمت، اضافه و ذخیره کردم. اما هیچ تغییری صورت نمیگیره

کسی میدونه این مشکل از قالبه یا از ووکامرس

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 ساعت قبل، missz گفته است :

سلام وقت بخیر
من میخواستم متن قیمت محصولم رو وقتی بدون قیمت هست تغییر بدم
و در کمال تعجب دیدم که داخل ووکامرس فارسی بخش تنظیمات قیمت، متن "تماس بگیرید" وجود داره از قبل. ولی متاسفانه اعمال نمیشه. آیا مشکل از قالب هست یا خود ووکامرس
طراح قالب نمایش متن رو درست کرده (مطمئنا با کد زدن) ولی من همچنان قادر نیستم تنظیمات قیمت رو از ووکامرس فارسی اعمال کنم. میخواستم یه کلمه دیگه به متن تماس بگیرید اضافه کنم و داخل تنظیمات قیمت، اضافه و ذخیره کردم. اما هیچ تغییری صورت نمیگیره

کسی میدونه این مشکل از قالبه یا از ووکامرس

اگر با "حلقه های ترجمه" در ووکامرس فارسی درست نشه باید فایل زبان رو تصحیح کنید.

در آپدیت جدید ووکامرس فارسی توی بخش"ابزار ها" میتونید مدیریتش کنید "فعالسازی تماس برای قیمت"

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی از جوابتون

ولی ووکامرس فارسی فعلا هیچ آپدیتی نخواسته

مگه این آپدیت باید دستی و خارج از وردپرس انجام بشه ؟

با حلقه ترجمه م تست کردم نشد

خدمتتون عرض کردم از طریق ابزارها اقدام کرده بودم از قبل، بخش قیمت فعال بود: این متن به جای متن بدون قیمت (برای کالاهای بدون قیمت در سایت) نوشته شده بود

ولی نمایش نمیده

طراح قالب درست کرده و یه بخشی رو تو تنظیمات قالب گذاشته تا متن دلخواه توش بدیم و اکی هست ولی فقط وقتی میریم داخل صفحه خود محصول نشون داده میشه. توی صفحه ای که همه محصولات با هم هستن کلمه قیمت نمایش داده میشه

من خودم حدس میزنم مشکل از قالبه
البته اگه ووکامرس مشکل داشته باشه یه بحث دیگه ست 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام  این کد ها را در فانکشن استفاده نمایید   تعریف کردیم 

    if ( $product->get_price() == 0 ) 

اگر قیمت صفر  وارد شد .. بجای قیمت "متن مورد نظر را نمایش میدهد"

 

add_filter("woocommerce_get_price_html","woocommerce_get_price_html_servernet");
function woocommerce_get_price_html_servernet($price){
	global $product;
	if ( $product->get_price() == 0 ) {
		return 'تماس بگیرید.';
	}
	if($product->is_in_stock()) {
		return $price;
	}
	
	else
 return 'ناموجود
 ';

}

 

 

برای اینکه اگر قیمت صفر وارد شد کلمه "بزودی" یا به دلخواه وارد شود


add_filter('woocommerce_empty_price_html', 'custom_call_for_price');

function custom_call_for_price() {
     return 'بزودی';
}

 

در ضمن شما میتوانید داخل return ها  از html هم برای هرچه زیباتر شدن کار استفاده نمایید. 

 

سوالی داشتید بپرسید .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی خیلی ممنون

من تو کد زدن هنوز حرفه ای نشدم البته یکی دو جا تو هاستم کد زدم بابت گوگل وبمستر و یکی بابت افزایش حجم آپلود عکسا 

این فانکشن که میفرمایین تو ویرایشگر قالب باید وارد کنم درسته (تو قسمت فانکشن)؟

چون قالبی که دارم خیلی محدودیت ها داره حتی ویژوال کامپوزر توش اجرا نمیشه فقط نصبه و نمایش ادیتور داره

از اون گذشته همونطور که گفتم طراح کد رو زده و تو قسمت نمایش قالب جایی رو تعریف کرده برای تغییر متن برای محصولای بدون قیمت!!

آیا با وجود کدی که زده و من تو قسمت ویرایش قالب و فانکشن و خلاصه همه جا دنبال یک کلمه آشنا دراین کد گشتم و پیدا نکردم تا بعدا ویرایش کنم، میتونم این کد شما رو هم بزنم؟ تداخلی پیش نمیاد؟

جواب اون سوالمم نگرفتم که آیا این مشکل میتونه از قالب باشه؟ چون کس دیگه ای رو میشناسم که قالب بی و قالبهای دیگه رو داره ولی هم این گزینه ووکامرس و هم ویژوال روش جواب میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 16 ساعت قبل، missz گفته است :

این فانکشن که میفرمایین تو ویرایشگر قالب باید وارد کنم درسته (تو قسمت فانکشن)؟

 

بله درسته در فایل فانکشن قالب.

در 16 ساعت قبل، missz گفته است :

 چون قالبی که دارم خیلی محدودیت ها داره حتی ویژوال کامپوزر توش اجرا نمیشه فقط نصبه و نمایش ادیتور داره

 

اگر نیاز داشتید میتوانم اختصاصی براتون سازگارش کنم . 

 

در 16 ساعت قبل، missz گفته است :

 از اون گذشته همونطور که گفتم طراح کد رو زده و تو قسمت نمایش قالب جایی رو تعریف کرده برای تغییر متن برای محصولای بدون قیمت!!

 

امتحان کنید . بهرحال میتونید کد قبلی هم حذف کنید . نتونستید یا به مشکل خوردید پیام خصوصی مشخصات ارسال کنید.

 

در 16 ساعت قبل، missz گفته است :

 جواب اون سوالمم نگرفتم که آیا این مشکل میتونه از قالب باشه؟ چون کس دیگه ای رو میشناسم که قالب بی و قالبهای دیگه رو داره ولی هم این گزینه ووکامرس و هم ویژوال روش جواب میده

 مشکل میتونه از هر چیزی باشه. تا دیده نشه کل سیستم رو بررسی نکرد نمیشه نظر قاطع داد. 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام دوست عزیز

مشکل شما احتمالا در صورت وجود کش هستش اگر کش سمت سرور یا داخل وردپرس دارید باید اونها رو یکبار خالی کنید .یکبار هم کش مرورگر خودتون رو هم خالی کنید

در بخش فعالسازی تماس برای قیمت رو باید تیکش فعال باشد ضمن اینکه برای اعمال هر نوشته در این بخش کافیه مطلب موردنظر رو بزنید و ذخیره تنظیمات رو انجام بدید و حتما یادتان باشد برای نمایش بر روی محصولات باید محصول بدون قیمت باشد حتی صفر هم نباید داشته باشد وگرنه رایگان می شود و اعمال نمی شود .

اگر موارد فوق را انجام دادید و نشد یعنی احتمالا کد قرار داده شده توسط طراح داخل ایجاد می کند در غیر اینصورت کافیست با یک قالب استاندارد وردپرس تست بگیرید. در صورت امکان نیز آدرس سایت را درج کنید.

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 9 مرداد 1397 در 17:35، yazdanian1990 گفته است :

امتحان کنید . بهرحال میتونید کد قبلی هم حذف کنید . نتونستید یا به مشکل خوردید پیام خصوصی مشخصات ارسال کنید.

 

گفتم هرچی گشتم پیدا نکردم باید سر فرصت وقت بزارم و البته دانش کدنویسی م کمه نمیدونم وقتی اونایی که به نظرم میرسید و سرچ کردم از قبیل دستورات ووکامرس و از این دست وقتی پیدا نکردم چی رو باید سرچ کنم

اولین باره میخوام نقل قول تو یه سایت بدم:))
یکم سخت ولی جالب بود!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 9 مرداد 1397 در 19:56، جاویدان گفته است :

در بخش فعالسازی تماس برای قیمت رو باید تیکش فعال باشد ضمن اینکه برای اعمال هر نوشته در این بخش کافیه مطلب موردنظر رو بزنید و ذخیره تنظیمات رو انجام بدید و حتما یادتان باشد برای نمایش بر روی محصولات باید محصول بدون قیمت باشد حتی صفر هم نباید داشته باشد وگرنه رایگان می شود و اعمال نمی شود .

همه مواردی که گفتین عرض کردم از قبل بود و من حتی دوباره ذخیره کردم. والا دانشم در مورد ووکامرس بیشتر از کدنویسی مه و قیمت رو خالی گذاشتم ولی خب با این اوصاف در درجه اول مشکل از قالبه
چون همونطور که گفتم تو قالبای دیگه دوروبریام این گزینه ووکامرس مشکلی نداره

در ضمن تو توضیحات قالب گفتن : ما از ویژوال کامپوزر استفاده نمیکنیم به خاطر سنگین شدن سایت و ..
نمیدونم این به عنوان یه پوان برای قالبه یا نه و اینکه ویژوال توش اجرا نمیشه به هر حال به اینم میتونه ربط داشته باشه

و  به خاطر اینکه این سایت در مرحله آنالیز سایت در گوگل وبمستر هست فعلا نمیخوام سنگین تر از اینی که هست بشه،با سایتای آنالیزورم که چک میکنم سایت رو، کلی از قالب و برنامه نویسی ش و غیره ایراد وجود داره و فعلا درگیر کم کردن حجم عکسام


یه زحمت دیگه داشتم با یه سوال دیگه آیا اگه بخوام قالب رو عوض کنم مشکل پیش میاد؟ شنیدم که ممکنه مواردی به هم بریزه 


 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام دوست عزیز

خیلی خوبه که می خواید سرعت بارگذاری رو بالا ببرید، اما قطعا سرعت بارگذاری از داخل سرور ایران برای آنالیزور گوگل بسیار با سرورهای خارجی فرق دارد، ضمن اینکه راهایی زیادی برای کم کردن میزان سرعت مانند cdn یا سرورهای کمکی هست ، اما در نهایت سرعت خروجی سرور و بازدیدکننده است که حرف آخر را میزند نه میزان کدها، هر چند فشرده سازی و بهینه بودن کدها باعث بارگذاری سریعتر خواهد بود و البته تنظیمات درست سرور و قالب.

عوض کردن قالب فقط تنظیمات برای قالب جدید را میطلبد وگرنه تنظیمات قالب قبلی بر اساس درک درست برنامه نویسان حرفه ای باقی می ماند مگر اینکه اشتباهات جدی داشته باشد . تغییراتی که عمداتا در تعویض قالب مشاهده می شود نسبت به تنظیمات هر قالبی است و شامل صفحه اصلی و ابزارکهای که در بخشهای مختلف هستند می شود .اما با بازگردانی کافیست مواردفوق را به جای خویش برگردانید بیشتر آنها فقط به حالت خنثی میروند.

در مورد ویژوال هم این افزونه به خودی خود بد نیست اما روش استفاده درست از آن و افزایش بی رویه و بارگذاری برخی موارد اضافه باعث می شود سرعت بارگذاری کم شود اما سایت شما بر روی یک وب سرور کش محور است یعنی لایت اسپید کافیست افزونه لایت اسپید را جهت هماهنگی بیشتر نصب کنید و از سرعت بارگذاری بیشتر لذت ببرید . یادتان باشد پس از اعمال برخی تغیرات باید کش را خالی کرد .

در مورد حجم عکسها بهتر است از افزونه های تغییر سایز عکس استفاده کنید البته باید به محدودیت فضای سرور مطمئن باشید یعنی بدانید چه میزان حجم سرور در اختیار شماست و این تغییرات چه میزان حجم را اضافه می کند . نکته مهم اینست اگر نرم افزار فوتوشاپ دارید کافیست یک خروجی واحد برای عکسهای سایت در نظر بگیرید مثلا اگر عکسها مربع نشان داده می شود 1000 در 1000 یا 750 در 750 یا 500 د ر500 یکی از موارد را انتخاب کنید رزولویشن عکس را بین 75 تا 92 یا 100 یا حتی 150 در نظر بگیرید (این بسته به شماست که کیفیت عکس چقدر کارایی داشته باشد) . به اینها میزان زوم را اضافه کنید و حتما تنظیمات وردپرس و وکامرس را برای ابعاد عکس تنظیم کنید .

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 11 مرداد 1397 در 13:37، جاویدان گفته است :

با سلام دوست عزیز

خیلی خوبه که می خواید سرعت بارگذاری رو بالا ببرید، اما قطعا سرعت بارگذاری از داخل سرور ایران برای آنالیزور گوگل بسیار با سرورهای خارجی فرق دارد، ضمن اینکه راهایی زیادی برای کم کردن میزان سرعت مانند cdn یا سرورهای کمکی هست ، اما در نهایت سرعت خروجی سرور و بازدیدکننده است که حرف آخر را میزند نه میزان کدها، هر چند فشرده سازی و بهینه بودن کدها باعث بارگذاری سریعتر خواهد بود و البته تنظیمات درست سرور و قالب.

عوض کردن قالب فقط تنظیمات برای قالب جدید را میطلبد وگرنه تنظیمات قالب قبلی بر اساس درک درست برنامه نویسان حرفه ای باقی می ماند مگر اینکه اشتباهات جدی داشته باشد . تغییراتی که عمداتا در تعویض قالب مشاهده می شود نسبت به تنظیمات هر قالبی است و شامل صفحه اصلی و ابزارکهای که در بخشهای مختلف هستند می شود .اما با بازگردانی کافیست مواردفوق را به جای خویش برگردانید بیشتر آنها فقط به حالت خنثی میروند.

در مورد ویژوال هم این افزونه به خودی خود بد نیست اما روش استفاده درست از آن و افزایش بی رویه و بارگذاری برخی موارد اضافه باعث می شود سرعت بارگذاری کم شود اما سایت شما بر روی یک وب سرور کش محور است یعنی لایت اسپید کافیست افزونه لایت اسپید را جهت هماهنگی بیشتر نصب کنید و از سرعت بارگذاری بیشتر لذت ببرید . یادتان باشد پس از اعمال برخی تغیرات باید کش را خالی کرد .

در مورد حجم عکسها بهتر است از افزونه های تغییر سایز عکس استفاده کنید البته باید به محدودیت فضای سرور مطمئن باشید یعنی بدانید چه میزان حجم سرور در اختیار شماست و این تغییرات چه میزان حجم را اضافه می کند . نکته مهم اینست اگر نرم افزار فوتوشاپ دارید کافیست یک خروجی واحد برای عکسهای سایت در نظر بگیرید مثلا اگر عکسها مربع نشان داده می شود 1000 در 1000 یا 750 در 750 یا 500 د ر500 یکی از موارد را انتخاب کنید رزولویشن عکس را بین 75 تا 92 یا 100 یا حتی 150 در نظر بگیرید (این بسته به شماست که کیفیت عکس چقدر کارایی داشته باشد) . به اینها میزان زوم را اضافه کنید و حتما تنظیمات وردپرس و وکامرس را برای ابعاد عکس تنظیم کنید .

خیلی ممنون

چه خوبه مربی های خوب و بی منتی مثل شما تو این مسیر می بینم امیدوارم وقتی حرفه ای تر بشم منم بتونم بقیه رو به همین خوبی راهنمایی کنم

پایدار باشید

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 ساعت قبل، missz گفته است :

اما سایت شما بر روی یک وب سرور کش محور است یعنی لایت اسپید کافیست افزونه لایت اسپید را جهت هماهنگی بیشتر نصب کنید و از سرعت بارگذاری بیشتر لذت ببرید . یادتان باشد پس از اعمال برخی تغیرات باید کش را خالی کرد .

من پلاگین رو نصب کردم بالای صفحه ش یه پیغام خطا نشون میده به این مضمون: 

WARNING

The functionalities here can not work due to:

  •  LSCache Module is disabled. 

    محتوای مخفی

      برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

     

  • رفتم تو صفحه ش میگه با هاست پشتیبان تماس بگیرید دراین مورد. 
    چیزی میدونین در مورد این خطا؟

    هاستم جواب داده که باید خریداری کنید، جزء سرویس هاستینگ ارائه نمیشه!

    گفتن:
    "".. این افزونه بایستی به همراه لایت اسپید بر روی کل سرور تهیه و نصب شود.""

    شمام خریداری کردین؟
    یا از اول  کلا رو همین سرور بودین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام دوست عزیز

بنده یک هاست سرور لایت اسپید به تازگی برای یک شخصی گرفتم فعال هم کردیم این خطا را نداد خیلی راحت هم کار می کند .

این افزونه در مخزن وردپرس رایگان است پس یعنی مجانی است و توصیه شده است که با سرورهای لایت اسپید استفاده شود اما ممنوعیتی برای استفاده در سرویس های دیگر ندارد . حالا چرا به شما این را گفته اند و سرور مورد نظر چه شکلی پیکربندی شده یا لایسنس آن چگونه است را نمیدانم.

دوستانی که در زمینه لایسنس تبحر بیشتری دارند قطعا نظرات بهتری می دهند .

برای تست فعال کنید اگر دیدید مشکل ساز است یا فعال نمی شود از سایر افزونه های کش مثل وردپرس راکت یا مشابه آن استفاده کنید

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 20 ساعت قبل، جاویدان گفته است :

این افزونه در مخزن وردپرس رایگان است پس یعنی مجانی است و توصیه شده است که با سرورهای لایت اسپید استفاده شود اما ممنوعیتی برای استفاده در سرویس های دیگر ندارد . حالا چرا به شما این را گفته اند و سرور مورد نظر چه شکلی پیکربندی شده یا لایسنس آن چگونه است را نمیدانم.

سلام روزتون بخیر

ممنون از پاسختون

در حال حاضر سرور سایت من  آپاچی هست منظورتون اینه که لایت اسپید جایگزین آپاچی بشه؟ 

به هرحال مث اینکه شرکت هاستینگ ما سرور لایت اسپید رو رایگان ارائه نمیده 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 14 مرداد 1397 در 12:56، Mohammad گفته است :

برای سایت شما پیشنهاد می کنم از افزونه wp rocket استفاده کنید.

سلام

این افزونه رو داشتم نهایتا پاکش کردم

یادم نیست باهاش به مشکل برخوردم یا نه ..چون یک سری مشکلات تو سایت و همچنین سنگینی حجم صفحه اول هم روبرو بودم که چند افزونه رو که به تایید نهایی نرسیده بود برای سایتم حذف کردم

ممنونم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 16 مرداد 1397 در 16:49، missz گفته است :

سلام

این افزونه رو داشتم نهایتا پاکش کردم

یادم نیست باهاش به مشکل برخوردم یا نه ..چون یک سری مشکلات تو سایت و همچنین سنگینی حجم صفحه اول هم روبرو بودم که چند افزونه رو که به تایید نهایی نرسیده بود برای سایتم حذف کردم 

ممنونم

گزینه خوبیه !

مجدد تست کنید. مخصوصا سری جدید افزونه کاملا تغییر کرده.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 16 مرداد 1397 در 16:49، missz گفته است :

سلام

این افزونه رو داشتم نهایتا پاکش کردم

یادم نیست باهاش به مشکل برخوردم یا نه ..چون یک سری مشکلات تو سایت و همچنین سنگینی حجم صفحه اول هم روبرو بودم که چند افزونه رو که به تایید نهایی نرسیده بود برای سایتم حذف کردم

ممنونم

سلام
این پلاگین شاید بشه گفت یکی از افزونه های بی رقیب برای کش و بهینه سازی هستش
توی خیلی از قالب ها معمولا minify کردن js ها باعث بروز مشکل میشه
شما باید بسته به قالب خودتون و شناختی که ازش دارید یکی یکی امکانات این پلاگین رو فعال کنید.
مثلا یکی از امکانات خیلی خوبی که این پلاگین توی ورژن های جدیدش داره بحث lazy load هستش که مشابه فیسبوک عمل میکنه و به محض اینکه کاربر یه اون قسمت از صفحه رسید عکسشو لود میکنه و باعث بالا اومدن سایت میشه.

من آخرین ورژنی که از این افزونه دارم رو در اختیارتون میزارم .

دانلود WP Rocket v3.5.1

wp-rocket.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 18 ساعت قبل، amin_b1993 گفته است :

این پلاگین شاید بشه گفت یکی از افزونه های بی رقیب برای کش و بهینه سازی هستش

مرسی ازتون لطفتون و فراموش نمیکنم

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×