mehdimoshtagh 3 گزارش دادن #1 ارسال شده در مرداد 97 من افزونه دکان پرو رو نصب کردم سپس در پنل کارری با پیغام ( شما برای عملکردی کردن آن نیاز به نصب پلاگین Core Plugin دارید. ) مواجه شدم که پس از نصب آن توسط گذینه نصب در زیر پیغام وبسایت و پنل کاربری ما از دسترس خارج شد و ارور 500 ظاهر میگردید پس از برسی با پاک کردن فایل dokan - light از هاست مشکل ارور برطرف شد ولی در حال حاضر امکان استفاده از افزونه دکان وجود ندارد و پیش نیاز استفاده از آن نصب CORE PLUGIN میباشد لطفا راهنمایی بفرمائید چگونه آنرا رفع نمایم تا بتوانم از این افزونه استفاده نمایم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پیام یزدانیان 312 گزارش دادن #2 ارسال شده در مرداد 97 سلام پلاگین dokan lite را نصب کنید. پیوست کردم . dokan-lite.zip 1 واکنش ها : Mohammad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdimoshtagh 3 گزارش دادن #3 ارسال شده در مرداد 97 سلام در همان مسیر public-html - wp-content - plagins آپلود کنم؟ و فایل را از حالت فشرده خارج کنم درسته؟ نیازی به تغییر نام فایل نیست؟ ممنون 1 واکنش ها : Mohammad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdimoshtagh 3 گزارش دادن #4 ارسال شده در مرداد 97 سلام دوست عزیز انجام دادم ولی رفع نشد راه دیگه ای هست؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdimoshtagh 3 گزارش دادن #5 ارسال شده در مرداد 97 سلام مشکل من با نصب نسخه بروز 2.8.3 بطور کامل حل شد صرفا جهت دوستانی که این مشکل را دارند 1 واکنش ها : Mohammad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdimoshtagh 3 گزارش دادن #6 ارسال شده در مرداد 97 سلام مهسا خانوم لینک نسخه ای که من نصب کردم و مشکلم حل شد http://www.persianscript.ir/dokan-pro-multi-vendor-marketplace/ موفق باشید 1 واکنش ها : Mohammad به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shams_116 0 گزارش دادن #7 ارسال شده در مرداد 97 سلام من هم همین مشکل رو دارم و چندین نسخه مختلف رو هم تست کردم ولی مشکل حل نشد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر