رفتن به مطلب
iranwebserver
mehrdad1397

مشکل با wprocket

پست های پیشنهاد شده

مشکل با wprocket

من نسخه آخر این افزونه را نصب کردم . اما پس از نصب به یک مشکلی برخوردم که هر شب فایل  htaccess من راس ساعت 2 شب ادیت میشه و سایت از دسترس خارج میشود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این پیغام خطایی هست که میده، مجبورم هر روز صبح فایل بک آپ ش رو برگردونم لطفا راهنمایی کنید

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@takhfifcenter.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام دوست عزیز

سرور شما در کدام کشور است . نام ارائه دهنده سرویس هاست را بنویسید.

نسخه فعلی وردپرس راکت را نیز درج کنید

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلا پیشنهاد میکنم از این افزونه استفاده نکنی چون سایت منم تو بخش پرداخت ها گیر میکرد بعدا فهمیدم از این افزونه هستش که پاکش کردم درست شد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر به دنبال افزایش سرعت سایت از طریق کش مرورگر هستی بهترین افزونه wp super cache هست که کمترین مشکل رو داره

فقط حتما میزان ساعت کش رو تا 2 ساعت پایین بگذارین

برای بهینه سازی دیتابیس از افزونه wp optimazation استفاده کنید و برای بهینه سازی تصاویر هم از optimus استفاده کنید.

برای بهینه کردن فایل های سایت نیز از افزونه های minify استفاده کنید.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@جاویدان  هاست را از وب دیتا گرفتم

نسخه ای که استفاده میکنم 3.2.2 هست.( آخرین ویرایش موجود) و دقیقا بعد از نصب آن این مشکل رو پیدا کردم

@w3develop  من تا حالا برای اینکه از یک افزونه بجای چند تا استفاده کنم از راکت استفاده میکردم اما با این مشکل مجبورم پاکش کنم

کس دیگری این مشکل را پیدا نکرده ؟ آیا به نظرتون قابل حل هست ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام دوست عزیز

یه نکته مهم هست شما این افزونه رو از کجا دریافت کردید؟

چون خود بنده نیز از این افزونه دارم استفاده می کنم و همچین مشکلی در نسخه جدید نیست فقط در حالت کمباین سی اس اس یه خطاهایی وجود داره که میشه اون حالت رو فعلا غیر فعال و نادیده گرفت.هرچند سرعت رو کم میکنه.

به شخصه به شما توصیه می کنم یکبار این افزونه رو همه حالت هاش رو غیر فعال و ذخیره کنید سپس کش و ریلود کش رو از داخل خود افزونه خالی کنید بعد کش را غیر فعال و سپس فعال کنید.

گزینه هاش رو دوباره تک تک فعال کنید و تست بگیرید . در یک حالت شما خطای اصلی رو دریافت می کنید. ضمنا یادتون باشه اگر خود سرور کش سرور داره حتما اون رو اینجا درج کنید مثل انجین ایکس یا لایت اسپید یا وارنیش ، در ضمن آیا حالت GZIP در سرور فعال هست یا خیر.

ضمن اینکه خطای 500 چندین حالت داره یکیش نرمالیزه کردن دریافت و اجرا یphp و نسخه php مصرفی است که باید تنظیم بشه.

موفق باشید

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خود ما هم داریم rocket رو استفاده می کنیم و مشکلی نداریم

 

1. نسخه PHP رو بررسی کنید

2. در هنگام بروز خطای 500 ، ارور لاگ رو بررسی کنید از کجا نشعت میگیره این خطا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×