vahid66 2 گزارش دادن #1 ارسال شده در دی 97 سلام بخش نظرات سایتم ستاره ها خارج از کادر میفتن !! لطفا راهنمایی کنید چطور حلش کنم. اگه مشکل دیگه ای هم به چشمتون خورد ممنون میشم بهم بگید . محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! 1 واکنش ها : banozk به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid66 2 گزارش دادن #2 ارسال شده در دی 97 کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پیام یزدانیان 312 گزارش دادن #3 ارسال شده در دی 97 سلام مشکلی مشاهده نشد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid66 2 گزارش دادن #4 ارسال شده در بهمن 97 کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ یک مشکل دیگم اینکه بعد ثبت دیدگاه پیامی نمیاد که نظر شما با موفقیت ارسال شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid66 2 گزارش دادن #5 ارسال شده در بهمن 97 پرنده پر نمی زنه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid66 2 گزارش دادن #6 ارسال شده در بهمن 97 مشکل اول رو خودم پیدا کردم شاید در اینده بدرد کشی بخوره فایل style.css را باز کنید و در خط 2767 دستور زیر را پیدا کنید: .woocommerce-product-rating .star-rating span:before, .woocommerce-tabs #review_form p.stars a:before, .widget.woocommerce .star-rating span::before, .testimonial-rating .star-rating span:before, .yit_recent_reviews .star-rating span:before به این دستور، کد زیر را اضافه کنید: font-family: star; به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid66 2 گزارش دادن #7 ارسال شده در بهمن 97 مشکلی که مونده اینه که بعد ثبت دیدگاه پیامی نمیاد که نظر شما با موفقیت ارسال شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر