رفتن به مطلب
iranwebserver
am!n

مشکل در سیستم مدیریت محتوای بنگاه املاک فارسی ساروج

پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت تمامی دوستان

من اسکریپت سیستم مدیریت محتوای بنگاه املاک فارسی ساروج رو از پرشین اسکریپت دریافت کردم ولی وقتی ملکی رو ثبت میکنم تمام مشخصات به جز اعداد به صورت علامت سوال (؟؟؟؟؟؟؟) نشان داده میشه

تو دیتا بیس هم که چک کردم به همین شکل ثبت میشه

لطفا عزیزان کمک کنن این مشکل رو حل کنیم

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!
از پرشین اسکریپت

آدرس سایت من :

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزيز اين مشكل عموماً به خاطر Utf-8 نبودن پيش مياد

شما اول با مرورگر ديگه اي تست كنيد اگر نبود بايد در تنظيمات يا ديتابيس دنبال Encoding* بگرديد و به Utf-8 ذخيره كنيد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

دوست عزيز اين مشكل عموماً به خاطر Utf-8 نبودن پيش مياد

شما اول با مرورگر ديگه اي تست كنيد اگر نبود بايد در تنظيمات يا ديتابيس دنبال Encoding* بگرديد و به Utf-8 ذخيره كنيد

دوست عزیز

ممنون از پاسختون :)

ولی من قبلا هم این کار رو کردم و Encoding رو روی utf8-persian قرار دادم ولی درست نشد

عزیزان لطف کنن و راه حل بگن:|:|

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

.

. سـلام دوست عزیز.. :55:

. به فرد قابل اطمینان و فنی، دسترسی بدید چک کنن.. :|:|

. البته یونیکد یجای! اسکریپت هم ممکنه اینطوری اذیت کنه.. /:)

. مـوفق باشیـد :54:

.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود...

دوست عزیز Collation بانک اطلاعاتی خود را قبل از ایجاد بر روی utf8_persian_ci قرار دهید....اگر هم ایجاد کرده اید در داخل تنظیمات آن در tab Operations آن را ویرایش کنید.....بنده بر روی local تست کردم اینجوری حل شد..:-??

پیروز باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان من اصلا نتونستن اینو نصب کنم همش خطای پایگاه داده میده

از easy php استفاده میکنم

این هم کانفیگ

<?php

session_start();

$db_host = "http://127.0.0.1";

$db_name = "amlak";

$db_user = "root";

$db_pass = "0000";

$mainsite="http://127.0.0.1/sarooj/";

$sitename="ساروج";

?>

به جای ip از localhost هم استفاده کردم نشد .

خطاها

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.6.0\www\bonga\config.php on line 3

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.6.0\www\bonga\config.php on line 3

Warning: mysql_connect() [

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!
]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No such host is known. in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.6.0\www\bonga\index.php on line 14

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×