رفتن به مطلب
میزبانی وب
shahedifar

اسکریپت دانلود به ازای پرداخت

پست های پیشنهاد شده

سلام.خسته نباشین.یه سوال از مدیران و دوستانی که این اسکریپت رو استفاده می کنن دارم.من اسکریپت فارسی شده دانلود به ازای پرداخت که توسط پرشین اسکریپت فارسی شده رو دانلود کردم.این هست اسمش. wojoscripts.com

الان این رو نصبش کردم.ولی بعد از نصبش هر بخشی رو که کلیک می کنم مثل منوهای اصلی و منو فرعی اسکریپت ارور میده و مثل اینکه اون صفحه اصلا نیستش.دلیلش چی هست؟مشکلی داره اسکریپتش؟:((

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود...

این اسکریپت تست شده و دموی اون در تاپیک مربوطه هست....

متن ارور چیه؟؟؟!!!! eroor 404 میده ؟؟؟؟....

مشکل میتونه از فایل htaccess. باشه....

پیروز و شاد باشید...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ره شما از سیستمهای فروشگاه ساز استفاده کنید که زرین پال هم ساپورتش کن.اکثر فروشگاه سازها مثل پرستا شاپ و توماتو کارت، سیستم دانلود به ازای پرداخت رو دارن و اگه ماژول پرداختشون رو زرین پال داشته باشه، دیگه تمومه میتونی حالش رو ببری

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مدیران عزیز این ارور مربوط به htaccess نیستش.مثلا تو قسمت محصولات دوتا بخش داره.مثل افزودن به سبد خرید و ادامه مطلب.ادامه مطلب رو که میزنیم ارور 404 میاره.این لینک رو میاره.

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

که داخل هاست اصلا این فولدر موجود نیستش.اینم سایتی هست که روش پیاده کردم.

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام.خسته نباشین.یه سوال از مدیران و دوستانی که این اسکریپت رو استفاده می کنن دارم.من اسکریپت فارسی شده دانلود به ازای پرداخت که توسط پرشین اسکریپت فارسی شده رو دانلود کردم.این هست اسمش. wojoscripts.com

الان این رو نصبش کردم.ولی بعد از نصبش هر بخشی رو که کلیک می کنم مثل منوهای اصلی و منو فرعی اسکریپت ارور میده و مثل اینکه اون صفحه اصلا نیستش.دلیلش چی هست؟مشکلی داره اسکریپتش؟:((

.

مدیران عزیز این ارور مربوط به htaccess نیستش.مثلا تو قسمت محصولات دوتا بخش داره.مثل افزودن به سبد خرید و ادامه مطلب.ادامه مطلب رو که میزنیم ارور 404 میاره.این لینک رو میاره.

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

که داخل هاست اصلا این فولدر موجود نیستش.اینم سایتی هست که روش پیاده کردم.

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

.

. ســلام :55:

. نیاز نبود تاپیک جداگانه ایجاد کنید دوست من تاپیک اصلیش بود /:) :

. http://forum.persianscript.ir/f71/دانـلــود-بـه-ازای-پـرداخــت-فـارسـی-6596/

. بعد اینکه، من این مشکلاتی که گفتید رو ندیدم! یا کمی دقیق تر توضیح بده بلکه منم ببینم.. :66:

. البته اگه حوصله داشتی از این تاپیک به بعد رو مطالعه کن :26: :

. http://forum.persianscript.ir/f71/دانـلــود-بـه-ازای-پـرداخــت-فـارسـی-6596/index2.html#top

. در هر صورت اگر که مشکلات برطرف نشد باز پیگیر باش ببینیم چی کار میشه کردشون! :|:|

. مـوفق باشیـد :54:

.

. آهان! :n4:

. اون حسابداری که خودت اضافه کردی رو می گفتی.. مطمئناً یه جایی رو اشتب کردی دوست من.. /:)

. متاسفانه دمو هم بخاطر استفاده از هاست رایگان، الان در دسترس نیست تا بهتر شرح ماجرا کنم! :|:|

. پیشنهاد کمی با دقت بیشتر مراحل رو انجام بدید.. :67:

.

ویرایش شده در توسط iPersianScript
وجـدان کـاری !!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مدیریت عزیز اون مورد ارور رو برطرف کردم.فقط مشکلی هستش الان.موقع ارسال محصول یه عکسی که میزنیم واسه محصول جدید اون رو نمیاره.دلیلش چی هست؟عکس در واقع اپلود میشهوولی نشون نمیده.:53:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مدیریت عزیز اون مورد ارور رو برطرف کردم.

فقط مشکلی هستش الان.موقع ارسال محصول یه عکسی که میزنیم واسه محصول جدید اون رو نمیاره.

دلیلش چی هست؟عکس در واقع اپلود میشهوولی نشون نمیده.:53:

.

. ســلام :55:

. اگه با منی، من مدیر نمی باشم! /:)خدارو شکر.. :)

. به تاپیک اصلی کم توجهی کردی دوست من! چرا ؟ خودت فقط یک بار به خاطر من کمی مطالعه کن:77::

. http://forum.persianscript.ir/f71/دانـلــود-بـه-ازای-پـرداخــت-فـارسـی-6596/index2.html#post32660

. و همچنین دو پست بعدی:77::

. http://forum.persianscript.ir/f71/دانـلــود-بـه-ازای-پـرداخــت-فـارسـی-6596/index2.html#post32675

. یعنی برطرف کردن مشکل درج تصویر...:|:|

. ای کاش دمـو رو از دست نمی دادم! تا میدیدی مشکلی نیست.. :(

همچنان منتظر راهنمایی عزیزن هستم.کمک کنیدتا برطرف کنم و اسکریپت کاملش رو بزارم واسه دانلود همه.:53:

. دمت گرم دوست من..:111:

. مـوفق باشیـد :54:

.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بزرگوارین.فقط یه چیزی.اون مورد هم برطرف شد.الان یه چیزی مونده.اونم درگاه زرین پال یا بانک ملت و پارسیان برای این اسکریپت.دارین شما؟:53:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بزرگوارین.

فقط یه چیزی. اون مورد هم برطرف شد.

الان یه چیزی مونده.

اونم درگاه زرین پال یا بانک ملت و پارسیان برای این اسکریپت.دارین شما؟:53:

.

. ســلام :55:

. ما کوچیکتیم دادا.. :cool:

. چی! ؟ خدارو شکر.. :79:

. خب بگو چی !!؟؟ :-/

. زرین پال بـلـــــــه! ;) :

. http://forum.persianscript.ir/f71/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-digital-download-pro-6749/#post33339

. توضیحات کمی بیشتر! :26: :

. http://forum.persianscript.ir/f71/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-digital-download-pro-6749/#post33354

. اگر که کمی زودتر میومدید درگاه های دیگه هم امکانش بود :110: :

. http://forum.persianscript.ir/f71/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-ddp-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%9F-6786/#post33494

. خـوش باشیـد :54:

.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون بابت همه چیز.یه سوال دیگه.الان یه محصول رایگان که میزنیم برای دانلود.داخل صفحه اصلی و ادامه مطلب که یه گزینه هست بنام دانلود، این رو که میزنیم صفحه سفید میشه.دلیلش چی هست؟اصلا الان میخواییم که محصولی رو لینک بدیم که دانلود کنن بصورت رایگان.چطوری میشه؟:53:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه سوال خیلی ضروری داشتم بازم.شرمنده.روز اول بدرستی یه محصولی که رایگان میزدیم رو اجازه میداد دانلود کنیم.ولی از روز دوم همون محصول و یا محصول جدید رو که میزنیم واسه دانلود میگه نوع فایل مجاز نیست.دلیلش چی هست؟:(

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یه سوال خیلی ضروری داشتم بازم.شرمنده.روز اول بدرستی یه محصولی که رایگان میزدیم رو اجازه میداد دانلود کنیم.ولی از روز دوم همون محصول و یا محصول جدید رو که میزنیم واسه دانلود میگه نوع فایل مجاز نیست.دلیلش چی هست؟:(

.

. ســلام دوست من :55:

. چرا » :(»» لبخند بزن دنیا دو روزه! اینجوری » >:)!! نـــه منظورم = :)

. عزیز سایتت کامل فارسی شده ها! بسیار هم جالب شده، حال کردم و مجذوبش شدم! :43: آخه تا این حد فارسی ندیده بودمش!!

. من به عنوان نمونه زندگی نامه سعدی، پروین اعتصامی و تحلیلی بر لغات رو بدون مشکل دانلود کردم.. فایل ها هم همه سالمــــــ:|:|

. حالا اگه مشکل این بوده، من مشکلی ندیدم.. اگر تو پنل مدیریت مشکل داشتی شک نکن یجایی رو اشتب کردی.. /:)

. مـوفق باشیـد :54:

.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود.....

دوست عزیز در حال حاضر فقط درگاه زرین پال برای این اسکریپت موجود است...

نوشته شدن درگاههای بانک ملت و پارسیان قرار بود توسط iehsan عزیز انجام بشه اما به دلیل نرسیدن به حد نصاب لازم منتفی شد....

پیروز و شاد باشید...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
داداش گلم درگاه ملت و پارسیان رو میدین برام؟ممنون میشم ازتون.:53:

.

. ســلام :55:

. گل بودن از خودت می باشد! :53:

. mahdiali35 عزیز که توضیح داد.. البته قبلا که در موردش گفته بودم، نگفتم..!؟؟ :-/

. بهتره به iEhsan سفارش بدی برات آماده کنه.. که دیگه رایگان نخواهد بود ولی گران هم نخواهد بود! /:)

. برای مهم کاری هم بهتره اختصاصی باشه، و مطمئن باش متضرر نخواهی شد..(مسه زرین پال نیست که! شوخی اونم با درگاه بانک ها) :|:|

. خـوش باشیـد :54:

.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.خیلی معذرت میخوام.درگاه زرین پالی که دادین رو گذاشتم.مثلا تو ناحیه کربری که میخواییم فاکتور رو پرداخت کنیم درگاه زرین پال رو که انتخاب میکنیم انتخاب نمیشه.ولی paypal رو که انتخاب میکنیم انتخاب میشه.دلیلش چی میتونه باشه؟:(

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام.خیلی معذرت میخوام.درگاه زرین پالی که دادین رو گذاشتم.مثلا تو ناحیه کربری که میخواییم فاکتور رو پرداخت کنیم درگاه زرین پال رو که انتخاب میکنیم انتخاب نمیشه.ولی paypal رو که انتخاب میکنیم انتخاب میشه.دلیلش چی میتونه باشه؟:(

.

. ســلام :55:

. باز هم احتمال میدم اشتباه از سمت شما باشه! :|:| چرا ؟؟

. خود iEhsan یه نسخه آنلاین داره :

. products.iehsan.ir

. رفتم تست زدم و راحت به درگاه زرین پال رفت!! /:)

. مراحل رو یک بار دیگه ولی بادقت بیشتر انجام بدید انشاا.. مرتفع! میشه.. :67:

. مـوفق باشیـد :54:

.

ویرایش شده در توسط iPersianScript

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
من مرچنت رو فعلا نزدم.دلیلش اون میتونه باشه؟اصلا مورد درگاه هست یا اسکریپت؟:43:

.

. از اونجای که در تهیه درگاه زرین پال این اسکریپت هیچ نقشی نداشتم، ترجیح میدم فقط خود iEhsan عزیز دربارش صحبت کنه.. /:)

. و همونطور که در دو پست قبلی به کارکرد صحیح این درگاه اشاره کردم، بنابراین توصیه می کنم فقط با ایشون در ارتباط باشیـد.. :|:|

. مـوفق باشیـد :54:

.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان عزیز آقا احسان من همچنان تو این قسمت مورد دارم.الان مرچنت رو از زرین پال که گرفتم زدم.هر چی میزنم درگاه رو میگه در اتصال به درگاه زرین پال مشکلی پیش آمده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام.خسته نباشین.یه سوال از مدیران و دوستانی که این اسکریپت رو استفاده می کنن دارم.من اسکریپت فارسی شده دانلود به ازای پرداخت که توسط پرشین اسکریپت فارسی شده رو دانلود کردم.این هست اسمش. wojoscripts.com

الان این رو نصبش کردم.ولی بعد از نصبش هر بخشی رو که کلیک می کنم مثل منوهای اصلی و منو فرعی اسکریپت ارور میده و مثل اینکه اون صفحه اصلا نیستش.دلیلش چی هست؟مشکلی داره اسکریپتش؟:((

دوست عزیز مشکل از هاست شماست . خوب ولی را حل موجود هست

شما خت زیر را

php_flag zlib.output_compression on

از فایل .htaccess

حذف کنید .

موفق باشید:|:|

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باسلام من چندتامشکل داشتم که باهمین تایپیکها رفع شدن ولی وقتب روی ادامه مطلب یا سربرگها کلیک میکنم این ارور رو میده

[h=1]Not Found[/h] The requested URL /view-content/1/Welcome-to-our-site.html was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

مشکل چیه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان،

من توی قسمت ایمیل دهی این اسکریپت مشکل دارم.هم توی قسمت تماس با ما که کاربر میخواد به ما ایمیل بده،هیچ ایمیلی ارسال نمیشه و هم زمانی که میخوام به کاربر از قسما خبرنامه ایمیل بدم اخطار میده که ایمیل ارسال نشد!!

:((

کسی میدونه این مشکل چجوری حل شدنیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×