رفتن به مطلب
iranwebserver
e-teach

حذف مطلب ارسالی از صفحه اصلی سایت

پست های پیشنهاد شده

دوستان چطوری می تونم از صفحه اصلی سایت اقدام به حذف مطالب ارسالی کنم ؟

چطوری می تونم امکاناتی برای یه یوزر اضافه کنم که از صفحه اصلی اقدام به اضافه کردن لینک کنه؟ یا تغییراتی در صفحه اصلی و چینش منو ها انجام بده

چطوری باید لینک های مرتبط که اضافه کردم در سایت نمایش بدم؟

چطوری سرعت سایت رو افزایش بدم؟ در قسمت مدیریت به سرعت وارد میشه ولی به صفحه اصلی سایت و مطالب طول میکشه تا لود بشه در ضمن صفحات حجم زیادی ندارن بعد از تغییر سرور دچار مشکل شده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فروش ویژه سایت اسکریپت

سایت اسکریپ با یک هاست نامحدود و یک دامنه رند بفروش می رسد.

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

scrip.ir

در صورت درخواست با ایمیل زیر تماس حاصل فرمایید

به اولین در خواست کننده داده می شود.

MOHAMMAD_137420@YAHOO.COM

می خوام ببینم برات پست تعریف شده ؟ اصلا از انجمن ها و بخش هاش چیزی بلدی ؟ عذر می خوام همین طور سرت رو می اندازی پایین نابود می کنی پست رو .

خیلی دلت می خواد سایت رو بفروشی تشریف می بردی بخش بازارچه.

ویرایش شده در توسط pendar09

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دوستان چطوری می تونم از صفحه اصلی سایت اقدام به حذف مطالب ارسالی کنم ؟

چطوری می تونم امکاناتی برای یه یوزر اضافه کنم که از صفحه اصلی اقدام به اضافه کردن لینک کنه؟ یا تغییراتی در صفحه اصلی و چینش منو ها انجام بده

چطوری باید لینک های مرتبط که اضافه کردم در سایت نمایش بدم؟

چطوری سرعت سایت رو افزایش بدم؟ در قسمت مدیریت به سرعت وارد میشه ولی به صفحه اصلی سایت و مطالب طول میکشه تا لود بشه در ضمن صفحات حجم زیادی ندارن بعد از تغییر سرور دچار مشکل شده

یه قالبی های هست که من برای وردپرس قبلا دیدم که امکان ادیت و delete رو داشت متاسفانه اسمش یادم نیومد :|:|

بخشی رو که می گی اضافه کردن لینک از صفحه اصلی رو اصلا متوجه نشدم :-??ولی بخش دوم سوالت رو اینطوری می تونم بگم ؛

مثلا قالب اسکریپت انجمن vBulletin اگر دیده باشی یه حالتی داره که رنگ بندی رو عوض می کنه یا یه سری قالب جومولا رو هم این طوری دیدم .

اگر می خوای کاربر هات بتونن شکل صفحه ای رو که می بینن خودشون انتخاب کنن باید بدی یه قالب برات بنویسن که اگر به ایرانی های عزیز بدی بر می دارن یه قالب نوشته شده رو تغییر می دن و می گن n تومن ، قابل شما رو نداره پس اول یه جستجو کن بعد اگر تصمیم گرفتی به یه آدم مطمئن بگو برات بنویسه !

برای افزایش سرعت سایتت هم اگر مقدور هست ادرس ت رو بذار ببینم چه مشکلی داره که دیر لود می شه .

اگر هم که نه من همین طوری به ذهنم رسید که گاهی وقت ها ممکنه توی دستورات یه قالب مثلا نوشته شده باشه که ؛

<img src="http://forum.persianscript.ir/images/persianscript.jpg" width="900" height="400"

و اون تصویری که مال این ادرس هست توی فایل ها نباشه ! خب یه دستور وقتی فرستاده می شه برای لود شدن بی نتیجه می مونه که اگر درست بگم با تکرارش سرعت لود پایین میاد !

اگر تازه سرور سایتت رو عوض کردی مثلا حدود 1 روز هست برای خودمم پیش اومده که اینطوری شده و بعدش درست شده .

بهترین راهی که می تونم توصیه کنم اگر توی سایتت تصویر قرار می دی از نرم افزار jpeg imager استفاده کن تا حجم تصاویر کم بشه . اضافه کردن ادامه مطلب به هر متن .

قرار دادن صفحه های جداگانه برای هر مطلب به عبارتی category تعیین کن و یه صفحه اصلی . دیگه چیزی به ذهنم نرسید که بیشتر پرحرفی کنم;).gif' alt=':;;):'>

ویرایش شده در توسط pendar09

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دوستان چطوری می تونم از صفحه اصلی سایت اقدام به حذف مطالب ارسالی کنم ؟

چطوری می تونم امکاناتی برای یه یوزر اضافه کنم که از صفحه اصلی اقدام به اضافه کردن لینک کنه؟ یا تغییراتی در صفحه اصلی و چینش منو ها انجام بده

چطوری باید لینک های مرتبط که اضافه کردم در سایت نمایش بدم؟

چطوری سرعت سایت رو افزایش بدم؟ در قسمت مدیریت به سرعت وارد میشه ولی به صفحه اصلی سایت و مطالب طول میکشه تا لود بشه در ضمن صفحات حجم زیادی ندارن بعد از تغییر سرور دچار مشکل شده

دزود....دوست عزیز سایر سوالات رو در تاپیک جداگانه مطرح کنید....اینجوری سایر کاربرا بهتر میتونن به نتیجه برسن..:53::53::53:

اگه منظورت اینه که از صفحه ی اصلی سایت بدون ورد به مدیریت سایت این کار رو انجام بدی باید بگم نمیشه...مگه اینکه از کامپوننتی مخصوص ارسال مطلب در محیط کاربری استفاده کرده باشی که خودش این امکان رو داشته باشه که بتونی اون مطالب رو حذف کنی....

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چشم استاد

:)

از چه کامپونتی برای این کار استفاده کنم؟

افزونه ی خاصی داری یا قالب مخصوصی داری که جوملا رو به 2.5 آپدیت نمی کنی؟

کامپوننت User Article Manager رو خودم استفاده کردم خوبه...زبان پارسی هم داره...

سایر :

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

پیروز و شاد باشید...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
افزونه ی خاصی داری یا قالب مخصوصی داری که جوملا رو به 2.5 آپدیت نمی کنی؟

کامپوننت User Article Manager رو خودم استفاده کردم خوبه...زبان پارسی هم داره...

سایر :

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

پیروز و شاد باشید...

قالب که جوملا 2.5 ساپورتش نميکنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
قالب که جوملا 2.5 ساپورتش نميکنه

درود...آموزش تبدیل قالب از جوملا 1.5 به 2.5 موجوده....اگه فقط مساله قالب هست میتونید اونو آپدیت کنید...

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

هر چند پشتیبانی از جوملا 1.5 همچنان ادامه داره اما اگه سایت آپدیت باشه بهتره چون جوملا 3.0 به زودی رسما منتشر میشه...

پیروز و شاد باشید...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
درود...آموزش تبدیل قالب از جوملا 1.5 به 2.5 موجوده....اگه فقط مساله قالب هست میتونید اونو آپدیت کنید...

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

هر چند پشتیبانی از جوملا 1.5 همچنان ادامه داره اما اگه سایت آپدیت باشه بهتره چون جوملا 3.0 به زودی رسما منتشر میشه...

پیروز و شاد باشید...

استاد نرم افزاری هست که به صورت خودکار قالب 1.5 رو به ورژن 2.5 یا 3 تبدیل کنه؟:109:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود...کار خاصی نداره که براش نرم افزار بنویسن...:)

یه سری کلمه رو باید برداری و به جاش یه چی دیگه بزاری تا با جوملا 2.5 سازگار بشه...

اینجا رو هم بخون:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

و:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

اگه بازم نتونستی و اگه اگه دوست داشتی قالب رو برام بفرست تا برات درست کنم....بکاپ فراموش نشه...

پیروز و شاد باشید...:53:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

استاد ترجمه کدوم يکي از گروهها بهتره؟ امکانش هست لينکش رو قرار بدين؟

افزونه ها،مطالب و تغييرات قبلي که در 1.5.6 بودن حذف ميشن يا به اين ورژن انتقال پيدا ميکنه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
استاد ترجمه کدوم يکي از گروهها بهتره؟ امکانش هست لينکش رو قرار بدين؟

افزونه ها،مطالب و تغييرات قبلي که در 1.5.6 بودن حذف ميشن يا به اين ورژن انتقال پيدا ميکنه؟

درود...

همشون خوبن....اما من جوملا فارسی رو می پسندم:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

ببین باید اون افزونه ای که استفاده می کنی برای جوملای 1.7 به بالا موجود باشه تا بتونی با خیال راحت آپدیت کنی...باید بررسی کنی خودت متوجه بشی...اگه به غیر از قالب افزونه ی مهمی داری که نمیتونی آپدیت کنی نیاز به آپدیت نیست....

همون طور که گفتم پشتیبانی از جوملا 1.5 همچنان ادامه داره و هیچ مشکلی در اون نیست...

پیروز و شاد باشی...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

براي ارتقا از 15.6 به 2.5.6 بايد چه کاري انجام بدم؟ نسخه اصلي 2.5.6 رو دانلود کنم يا نسخه ارتقا از 2.5.0 و 2.5.4 به 2.5.6 رو؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این آموزش رو بخونید کامل و جامع هست:

محتوای مخفی

    برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید!

حتما بکاپ داشته باشید....100% بک آپ رو فراموش نکنید...

پیروز و شاد باشید...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×