mostafa98 482 گزارش دادن #1 ارسال شده در تیر 92 سلام به همه دوستان عزیزاز تمام کسانی که قادر به ترجمه هستن دعوت میشه تا با کمک هم برخی از افزونه های کاربردی روبرای کاربران وردپرس فارسی ترجمه کنیم و جز کسانی باشیم که از وردپرس فارسی حمایت می کنندقابل توجه کاربرانی که دوست دارن افزونه ها رو فارسی کنند لطفا نام و لینک دانلود افزونه ای که می خواین فارسی بشه رو توی همین تایپیک مطرح کنید.گروه ترجمه افزونه وردپرس فارسی موفق باشید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
summit 10 گزارش دادن #2 ارسال شده در تیر 92 سلامافزونه [h=2]Js Hotel booking system[/h] محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehs@n 215 گزارش دادن #3 ارسال شده در تیر 92 سلامافزونه Js Hotel booking system محتوای مخفی برای مشاهده لینک ها می بایست در وب سایت عضو باشید! قول صد در صد نمی دم ولی سعی می کنم تا جایی که می تونم فارسیش کنم!کسی بود واسه همکاری بهتر! کاراش زیاده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
montuno7 10 گزارش دادن #4 ارسال شده در تیر 92 قول صد در صد نمی دم ولی سعی می کنم تا جایی که می تونم فارسیش کنم!کسی بود واسه همکاری بهتر! کاراش زیادهمن هستم.................. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
summit 10 گزارش دادن #5 ارسال شده در تیر 92 بچه ها هرکسی این افزونه را درست فارسی کنه یه جایزه پیش من داره.ببینم چه کار می کنید.این شماره موبایل منه هرکسی درست فارسی کرد زنگ بزنه جایزشو بگیره09126168688 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
montuno7 10 گزارش دادن #6 ارسال شده در تیر 92 بچه ها هرکسی این افزونه را درست فارسی کنه یه جایزه پیش من داره.ببینم چه کار می کنید.این شماره موبایل منه هرکسی درست فارسی کرد زنگ بزنه جایزشو بگیره09126168688کدوم افزونه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
summit 10 گزارش دادن #7 ارسال شده در تیر 92 Js Hotel booking system به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر