ثبت نام در سایت

reza2fatehi

تازه وارد
با سلام

قالب سایت من پورتو است .برا ثبت نام در سایت (بازدیدکننده)وعضو شدن چه تنظیماتی باید انجام بدم

از راهنمایی و کمک اساتید متشکرم

moein921

کاربر عضو
از افزونه های ثبتنام استفاده کن مثل TML

Rejister Plus

Userpro

البته قبلش در قسمت تنظیمات همگانی باید تیک گزینه ی همه میتوانند ثبتنام کنند را بزنید

با آرزوی موفقیت سربلندی و پیروزی برای شما

You must be registered for see images attach

reza2fatehi

تازه وارد
با سلام

اگه محبت کنیدافزونه ای  فارسی باشه یا حد اقل با پوسته(پورتو)وووکامرس همخونی داشته باشه

با تشکر

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

اگه محبت کنیدافزونه ای  فارسی باشه یا حد اقل با پوسته(پورتو)وووکامرس همخونی داشته باشه

با تشکر
با سلام

دوست عزیز

بهتر از افزونه استفاده نکنی قالب پورتو رو تنظیم کنی کافیه در منو بالا ورود به سایت رو فعال کنید و در لیست قرار بدید . اگر فروشگاه ندارید که هیچ وگرنه با ووکامرس مشکلتون حل میشه ، متاسفانه افزونه های کاربری با اینکه خیلی خوب و زیبا هستند ولی چنان سرعتی از سایت می گیرند که نگو !!!

موفق باشید

reza2fatehi

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

بهتر از افزونه استفاده نکنی قالب پورتو رو تنظیم کنی کافیه در منو بالا ورود به سایت رو فعال کنید و در لیست قرار بدید . اگر فروشگاه ندارید که هیچ وگرنه با ووکامرس مشکلتون حل میشه ، متاسفانه افزونه های کاربری با اینکه خیلی خوب و زیبا هستند ولی چنان سرعتی از سایت می گیرند که نگو !!!

موفق باشید
استاد سلام

همانطور که گفتم قالبم پورتو ه اگه محبت کنید که راهنمایی کنید از کجا و چطوری باید تنظیمش کنم ممنون میشم . چون من ندونستم چطور تنظیم میشه.

با تشکر فراوان

جاویدان

کاربر عضو
استاد سلام

همانطور که گفتم قالبم پورتو ه اگه محبت کنید که راهنمایی کنید از کجا و چطوری باید تنظیمش کنم ممنون میشم . چون من ندونستم چطور تنظیم میشه.

با تشکر فراوان
با سلام

دوست عزیز

تنظیمات قالب در بخش نمایش وردپرس هستش .

اگر تنظیمات قالب رو میبینید و گزینه هاش قابل خوندن هست که هیچ ، اگر نیست Ctrl + - نگه دارید تا صفحه عقب بره دیده بشه

در تنظیمات قالب گزینه منو گزینه چهارم زیر All Department یه گزینه است به اسم لاگین که تعیین میشه : نباشه ، در فهرست بالا ، در فهرست اصلی قرار بگیره پس شما بر اساس نیازتون گزینه رو تعیین کنید و ذخیره کنید {این گزینه 2 گزینه افکت داره که اگر بخواید می تونید اینها رو هم تنظیمش کنید} اینجوری در لیست به صورت ایجکس فعال میشه {پ ن : متاسفانه حالت ایجکس فعال نمیشه و میره تو بخش خود ثبت نام و ورود البته حالت خوبش اینه که خروج و موارد دیگه راحتر انجام میشه ، شاید در آینده نزدیک ایجکس شد ؟}در غیر اینصورت کافیه در منو بالا ورود رو در فهرست وردپرس تعیین کنید و قرار بدید اینجوری کاربر مستقیم به صفحه ورود یا ثبت نام میره

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا