وصل اتوماتيك محصولات همكارى در فروش به ووكامرس

fazmide

تازه وارد
وبسايتى داريم كه روش ووكامرس نصب شده، ميخواييم محصولات سايت هاى ديگه رو در سايت بفرشيم، ( با سيستم هاى همكارى در فروش) 

آيا راهى هست كه بصورت اتوماتيك محصولات ايمپورت بشه و مراحل فروش انجام بگيره و ما درصد سودمون رو فقط بگيريم؟ 

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
انتقال یافت انجمن پرسش و پاسخ ووکامرس. لطفا دقت کنید...

به صورت اتوماتیک فکر نمیکنم!...

چون باید ببینید چه رابطی (وبسرویس ...) از اون سمت وجود داره برای این کار ، و این قضیه به برنامه نویس شما برمیگرده... (چنین سیستم رایگانی وجود ندارد)

98cell.ir

کاربر عضو
نه عزیز ندارم همچین تجربه ای اما قانونش اینه ک شما بپرسی از اون سایتی ک میخوای محصولشو بفروشی ک آیا API یا وبسرویس داره ک ارتباط بدی به سایتت

به عبارتی اگر بستر مجود نباشه ارتباط هم امکانپذیر نیست

کوفق باشی

fazmide

تازه وارد
نه عزیز ندارم همچین تجربه ای اما قانونش اینه ک شما بپرسی از اون سایتی ک میخوای محصولشو بفروشی ک آیا API یا وبسرویس داره ک ارتباط بدی به سایتت

به عبارتی اگر بستر مجود نباشه ارتباط هم امکانپذیر نیست

کوفق باشی
خودشتون میگن که وقت برنامه نویسی این بخش رو برای کاربرا ندارن، ولی وب سرویس وجود داره ... برای همین ما میخواییم خودمون کسی رو پیدا کنیم که بصورت شخصی برای ما این کار رو میتونه انجام بده. راه دیگه ای برای پرکردن فروشگاهمون به نظرمون نمیرسه. چون خودمون نمیخاییم درگیر انبارداری، تهیه، ارسال و ... بکنیم...

حالا اومدیم اینجا ببینیم که میتونه این امکان رو برای ما ایجاد کنه.

6ehzad

تازه وارد
من هم دنبال همچین برنامه ای هستم. یعنی میخوام در ضمن اینکه کالا رو معرفی میکنم،لیست فروشندگان در صفحه هر محصول با قیمتشمشخص باشه... 

کاربر انتخاب کنه که از کدوم فروشگاه بخره و پرداخت رو انجام بده و ما به فروشنده اطلاعات مشتری رو بدیم تا ارسال کنه

راهی هست؟

fazmide

تازه وارد
من هم دنبال همچین برنامه ای هستم. یعنی میخوام در ضمن اینکه کالا رو معرفی میکنم،لیست فروشندگان در صفحه هر محصول با قیمتشمشخص باشه... 

کاربر انتخاب کنه که از کدوم فروشگاه بخره و پرداخت رو انجام بده و ما به فروشنده اطلاعات مشتری رو بدیم تا ارسال کنه

راهی هست؟
البته فکر میکنم این کمی با چیزی که ما میخواییم فرق بکنه ...

بالا