بروز رسانی قالب

reza2fatehi

تازه وارد
با سلام

دوستان من از قالب پورتو استفاده میکنم که توی پیشخوان سایت این پیغامو        پوسته شما (Porto) دارای فایلهای الگوی قدیمی ووکامرس می باشد. این فایلها نیازمند بروزرسانی برای سازگاری با نگارش کنونی ووکامرس هستند. شما می توانید فایلهای تاثیرگذار را در ببینید. چنانچ هنوز مشکل دارید، می توانید با نویسنده پوسته بررسی کنید.

میده .

حالا برا اینکه بروز رسانیش کنم چکار باید بکنم.

خیلی محبت میکنید اگه راهنمایی کنید.              asaldarman.ir

moein921

کاربر عضو
اشکال نداره مشکل خاصی پیش نمیاد چنانچه واقعا بر به مشکل خوردی و مشکل ساز شده

دو تا فایل ووکامرس درون پوسته هست اونها رو باید جا به جا کنی با فایلهای جدید که از همین ارور بهت میگه کدوم فایلها هستن ولی همونطور که گفتم مشکل خاصی هم پیش نمیاد

با تشکر

reza2fatehi

تازه وارد
با سلام مجدد

استاد مشکلی که هست این دوتا افزونه حالت بروزرسانی دارند ولی نه دستی به روز میشن نه اتوماتیک 

.میخوام بدونم علت از اونه یا از چیزه دیه است

با تشکر

Ultimate Addons for Visual Composer

WPBakery Visual Composer

Qalekhani

قلعه‌خانی
با سلام مجدد

استاد مشکلی که هست این دوتا افزونه حالت بروزرسانی دارند ولی نه دستی به روز میشن نه اتوماتیک 

.میخوام بدونم علت از اونه یا از چیزه دیه است

با تشکر

Ultimate Addons for Visual Composer

WPBakery Visual Composer
این دو افزونه رایگان نیستند که از سرور وردپرس به روز رسانی شن. چون نسخه پولی هستند، باید فایل های آپدیت (فایل های نسخه جدیدتر) رو از طریق هاست، جایگزین کنید.

moein921

کاربر عضو
حق با دوست عزیزمون هست این افزونه ها اورجینال و دارای لاینسس نیستند و برای همین باید در صورت وجود نسخه ی جدید اون رو از هاست به روز کنید.

نکته ی مهم هم اینه که همیشه قبل از انجام تغییرات مهم از هاست بک اپ بگیرین که تنها 3 دقیقه طول میکشه

برای ابدیت پوشه نسخه قبل افزونه رو پاک کنید افزونه جدید رو در حالت زیپ در هاست در پوشه پلاگینها اپلود کنید و اکسترکت کنید

معمولا اطلاعات نسخه قبل پاک نمیشه چون در دیتابیس هست و نه در پوشه افزونه پس بدون نگرانی کار رو پیش ببرین

موفق باشید

بالا