کوئری برای استخراج یوزرها

haleh

کاربر عضو
سلام

من می خوام یوزرهایی که تو افزونه مای میل ثبت شده رو به تفکیک لیست ها خروجی تهیه کنم اما متاسفانه افزونه این اجازه رو به من نمیده :(

یه عکس ضمیمه میکنم لطفا نگاه کنید.

سوال دوم: من یه کوئری میخوام که تو phpmyadmin بتونم اجرا کنم و یوزرها رو بر اساس لیست هایی که تو سایت تعریف شده برام لیست کنه تا بتونم خروجی تهیه کنم ازشون.

ممنون میشم کمکم کنید من هیچی از برنامه نویسی sql بلد نیستم.

You must be registered for see images attach

Qalekhani

قلعه‌خانی
خطایی که داده به احتمال زیاد بخاطر این هست که پوشه مربوطه اش قابل write نداره. باید پرمیشن پوشه بررسی شه (من چون خودم این افزونه رو ندارم، نمیدونم دقیقا توی کدوم پوشه، خروجی می گیره).

در خصوص سوال دوم هم باید تیبل مربوطه در دیتابیس رو دید (یا کسی که دیده نظر بده) تا بشه کوئری لازم رو معرفی کرد.

haleh

کاربر عضو
خطایی که داده به احتمال زیاد بخاطر این هست که پوشه مربوطه اش قابل write نداره. باید پرمیشن پوشه بررسی شه (من چون خودم این افزونه رو ندارم، نمیدونم دقیقا توی کدوم پوشه، خروجی می گیره).

در خصوص سوال دوم هم باید تیبل مربوطه در دیتابیس رو دید (یا کسی که دیده نظر بده) تا بشه کوئری لازم رو معرفی کرد.
ممنون آقا بابت راهنمایی که کردید.

من عکس از لیست رو براتون ضمیمه می کنم

همچنین کوئری که خود phpmyadmin موقع نمایش دادن اعضای لیست نشون میده رو مینویسم.

کدی که در زمان نمایش کاربران عضو شده به من نشون میده:
* FROM `wp_mymail_subscribers`

لطفا اگه میتونید کمک کنید.

You must be registered for see images attach

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
الان جدولی که شما تصویرش رو گذاشتی فکر نمیکنم گروه بندی درش وجود داشته باشه... گروهش همون slug هست ؟

haleh

کاربر عضو
الان جدولی که شما تصویرش رو گذاشتی فکر نمیکنم گروه بندی درش وجود داشته باشه... گروهش همون slug هست ؟
دستتون درد نکنه.

من ۵ تا لیست دارم که کاربرا تو اون ثبت نام شده اند. این جدول لیستها می باشد.

اینم اسمه جدول اعضا هست که در زمان دیدنشون خط کد رو به من نشون میده

wp_mymail_subscribers

* FROM `wp_mymail_subscribers`

میشه ازتون خواهش کنم کمک کنید و یه دستور sql  بم بدین تا با جایگزین کردن بتونم به هدفم برسم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

haleh

کاربر عضو
با این که بیشتر از ۲۴ ساعت داره میگذره از آخرین بروزرسانی چرا هیچکی کمک نمیکنه؟

مدیرا چرا بررسی نمیکنید مشکل منو :(

Qalekhani

قلعه‌خانی
من چون با این افزونه کار نکردم و اطلاعاتی از ساختار دیتابیسیش ندارم، نمیتونم کوئری بهتون بگم اما به عنوان راهنمایی:

همون گزینه export در پایین تصویر جدول مدنظر به کارتون نمیاد؟ همه رو تیک بزنید (check all) و ازش خروجی بگیرید (export)

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
چه کاریه این روش...

شما به export جدول مورد نظر خودتون برید ، فیلد های دلخواه برای export از جدول رو انتخاب می کنید و پسوند خروجی csv یا sql یا هر چیزی رو انتخاب و دانلود می کنید

haleh

کاربر عضو
من چون با این افزونه کار نکردم و اطلاعاتی از ساختار دیتابیسیش ندارم، نمیتونم کوئری بهتون بگم اما به عنوان راهنمایی:

همون گزینه export در پایین تصویر جدول مدنظر به کارتون نمیاد؟ همه رو تیک بزنید (check all) و ازش خروجی بگیرید (export)
نه متاسفانه اجازه اش رو بم نمیده.

عکس گذاشتم ببینید بالا هست.

haleh

کاربر عضو
چه کاریه این روش...

شما به export جدول مورد نظر خودتون برید ، فیلد های دلخواه برای export از جدول رو انتخاب می کنید و پسوند خروجی csv یا sql یا هر چیزی رو انتخاب و دانلود می کنید
من ۵ تا لیست دارم که هر کدومشون حدود ۱۰۰ تا کاربر عضو داره.

می خوام خروجی که میگیرم به ترتیب لیست ها باشه...

مثلا اول ۱۰۰ تا کاربر عضو تو لیست free

بعد ۱۰۰ تا کاربر عضو تو لیست free2 رو بگیرم

الا آخر...

بهترین راه چیه؟

لطفا کمکم کنید.

بالا