نحوه شخصی سازی نمایش محصولات

alisara

تازه وارد
سلام، فکر کنم با دیدن این اسکرین شاتی که گذاشتم پی به مشکلم ببرید. از اساتید محترم تقاضا دارم راهنمایی بفرمائید چطوری می تونم تو هر سطر صفحه فروش سه محصول قرار بدم و دکمه های خرید دقیقن زیر هر عکس قرار بگیره و عکسها بزرگتر بشه؟ با تشکر از پاسختون

You must be registered for see images attach

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
یا در تنظیمات و یا تنظیمات قالب گزینه نمایش تعداد محصول در هر سطر وجود داره

جاویدان

کاربر عضو
سلام، فکر کنم با دیدن این اسکرین شاتی که گذاشتم پی به مشکلم ببرید. از اساتید محترم تقاضا دارم راهنمایی بفرمائید چطوری می تونم تو هر سطر صفحه فروش سه محصول قرار بدم و دکمه های خرید دقیقن زیر هر عکس قرار بگیره و عکسها بزرگتر بشه؟ با تشکر از پاسختون
با سلام

دوست عزیز

اگر شما قرار باشد یک عکس 100*100 رو بذارید در سایت و خروجی عکس باید 200*200 باشه خوب به طور قطع اندازه عکس بزرگ نمیشه همون 100 میمونه پس اول باید اندازه تمامی عکسها یکسان باشه . دوم در تنظیمات وردپرس و وکامرس تعیین اندازه عکسها رو زده و قالب هم از همون ها استفاده می کنه پس تنظیمات رو نگاه کنید  سوم قرار گرفتن 3 محصول بسته به نوع قالب ممکنه دارای تنظیمات باشه یا نباشه اگر نیست بگید کدش رو قرار بدیم چهارم به ریختگی دکمه خرید شما کافیه این نوشته رو یکم سامان بدید مثلا بجای پرداخت و دانلود سریع بنویسید پرداخت و دانلود

موفق باشید

بالا