باز شدن سایت هایی که فقط روی سرور ایران هست

• نویسنده موضوع sir1
  • تاریخ شروع

sir1

کاربر عضو
با سلام

یه مودم به نام  150M Wireless Lite N ADSL2+ Modem Router  و مدل  Model No: TD-W8950ND  دارم که فقط سایت های  که روی سرور ایران هست را باز میکنه در تنظیمات مودم به کدوم بخش برم که بتونم سایت هایی که روی سرور خارجی  هم هستن باز کنم.

الان حتی گوگلم باز نمینه

MahdiY

راهبر انجمن
سلام

اول با ISP خودتون تماس بگیرید و موضوع را باهاشون در میون بذارید

دوم اینکه با یه دیوایس دیگه بجز لپ تاپ (کامپیوتر) با همین مودم یه تست بزنید

سوم یه ریست بزنید و مجددا کانفیگ کنید

sir1

کاربر عضو
مودم برای اداره هست و نمیتونم ریست کنم. گفتم اگه جایی از تنظیمات مودم کسی میدونه که چطور محدود کردن تا درست کنم.

harbiline

Edris
مودم برای اداره هست و نمیتونم ریست کنم. گفتم اگه جایی از تنظیمات مودم کسی میدونه که چطور محدود کردن تا درست کنم.
روی اینترانت هستی فک کنم..

اینترانت قابل دیدن به خارج رو نداره.

محدود شده داخل ایران هستش..فقط سایت های سازمانی و ایرانی.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

درست میگه سازمان شما از طریق سرور داخلی شما رو به اینترانت محدود کرده تا امنیت داده هاش حفظ بشه ، نکته مهم اینه اگر شما در یک شرکت یا اداره دولتی یا خصولتی یا خصوصی هستید اصلا سعی نکنید این تنظیمات رو تغییر بدید چون کاری از پیش نمی برید و بهتره از بخش انفورماتیک شرکت یا اداره تون سوال کنید اگر تایید کردن بهتره از طریق گوشیتون و اینترنت خود موبایل استفاده کنید و بیخیال استفاده بشید اگر کار تون رو دوست دارید و نمی خواید به جمع بیکاران کشور اضافه بشید {به شیطان  >:) اینترنت اداره نه بگید}

موفق باشید

sir1

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

درست میگه سازمان شما از طریق سرور داخلی شما رو به اینترانت محدود کرده تا امنیت داده هاش حفظ بشه ، نکته مهم اینه اگر شما در یک شرکت یا اداره دولتی یا خصولتی یا خصوصی هستید اصلا سعی نکنید این تنظیمات رو تغییر بدید چون کاری از پیش نمی برید و بهتره از بخش انفورماتیک شرکت یا اداره تون سوال کنید اگر تایید کردن بهتره از طریق گوشیتون و اینترنت خود موبایل استفاده کنید و بیخیال استفاده بشید اگر کار تون رو دوست دارید و نمی خواید به جمع بیکاران کشور اضافه بشید {به شیطان  >:) اینترنت اداره نه بگید}

موفق باشید
ممنون ولی فعلا امریم برای همین نمیترسم خخ

پس بیخیال میشم

بالا