تغییر رنگ قیمت , علاقه مندی و سنجش محصولات در ووکامرس

miladlover

تازه وارد
سلام

دوستان من میخوام رنگ قیمت محصول  و سنجش محصولات ( مقایسه محصولات ) و افزودن به لیست علاقه مندی رو عوض کنم باید به کدوم css مراجعه کنم و چه کدی بزنم اگه میشه راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

در ضمن میدونم باید از کد زیر استفاده کنم ولی نمیدونم کجا باید پیداش کنم هرچقدر گشتم تو style.css پیدا نکردم , اگه کسی میتونه زحمت بشه بیاد تلگرام تا بهش بگم قضیه چی شده

کد:
color: #26a255;

omidrastegar

کاربر عضو
سلام

دوستان من میخوام رنگ قیمت محصول  و سنجش محصولات ( مقایسه محصولات ) و افزودن به لیست علاقه مندی رو عوض کنم باید به کدوم css مراجعه کنم و چه کدی بزنم اگه میشه راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

در ضمن میدونم باید از کد زیر استفاده کنم ولی نمیدونم کجا باید پیداش کنم هرچقدر گشتم تو style.css پیدا نکردم , اگه کسی میتونه زحمت بشه بیاد تلگرام تا بهش بگم قضیه چی شده

color: #26a255;

با این وضع کار با کد برات سخته یه افزونه تغییر زنگ ووکامرس هست راحت میتونی رنگ هر چیزی رو تغییر بدی با این حال میتونی بری تو فایل استایل و کد رنگا رو عوض کنی

saeedhabibi

تازه وارد
اگر قصد تفییر رنگ داری باید به css افزونه مراجعه کنی

با فایر باگ کد رو پیدا کن بعد فایل استایل افزونه رو باز و کد رو تغییر بده این کار یه مشکل داره این که هر وقت بخوای افزونه رو بروز کنی این تغییرات میپره

miladlover

تازه وارد
اگر قصد تفییر رنگ داری باید به css افزونه مراجعه کنی

با فایر باگ کد رو پیدا کن بعد فایل استایل افزونه رو باز و کد رو تغییر بده این کار یه مشکل داره این که هر وقت بخوای افزونه رو بروز کنی این تغییرات میپره
فایرباگ رو بلد نیستم منظور از فایر وال چیه باید چکار کنم , لطفا راهنمایی بیشتر میکیند؟

miladlover

تازه وارد
فایرباگ رو بلد نیستم منظور از فایر وال چیه باید چکار کنم , لطفا راهنمایی بیشتر میکیند؟
اقا فایر باگو فهمیدم ؛ الان با فایر باگ وارد سایت شدم هر کاری میکنم چیزی پیدا نمیکنم , اگه میشه تو تلگرام کمکم کنید , کارم خیلی فوریه , ممنون...

webdesign33@

saeedhabibi

تازه وارد
فایر باگ یه افزونه فایرفاکسه سرچ کن تو نت پیدا میکنی بعد نصب کن رو فایر فاکس علامتش که اوکد کنار باکس جستجو (بالا) بعد برو قسمتی که میخوای تغییر بدی روی ایکن فایرباک کلیک کن تا لود بشه بعد با موس بزن رو متنی که قراره رنگش تغییر کنه میبنی که در سمت چپ استایل اون قسمت رو میاره و سمت راست هم کد های html حالا لاین رو مشخص کن تا اینجا تمومه.

حالا برو داخل افزونه فایل استایل رو باز کن البته باید با نوت پد + باز کنی تا لاین ها رو نمایش بده بعد لاین رو پیدا کن کد رنگ رو تغییر بده وسلام حالا افزونه رو جایگزین کن تو وردپرس 

saeedhabibi

تازه وارد
اگه نتونستین با من در ارتباط باشین تا براتون درست کنم

miladlover

تازه وارد
اقا دمت گرم این فایر باگ خیلی چیز باحالیه کلی از مشکلاتم رو تونستم حل کنم خیلی لطف کردی مرسی... :)

بالا