amiryas894
تازه وارد
سلام.من چند تا ابزارک رو فعال میکنم بعد چند روز خود به خود پاک میشه.ممنون میشم اگه راه حلش رو بگید
من از پوسته Zerif Lite استفاده میکنم وقتی ابزارک های قسمت امکانات رو اضافه میکنم خود به خود پاک میشه نه از افزونه بک اب و پاک کننده استفاده نمیکنمبا سلام
دوست عزیز
چه ابرازکهایی ؟ در چه حالتی پاک میشن ؟ آیا از وب سرور خود مطمئن هستید ؟ آیا وب سرور شما ریستور بک آپ نشده ؟ آیا افزونه بک آپ یا افزونه های پاک کننده یا موارد مشابه استفاده نمی کنید ؟
موفق باشید
الان شما ببینی مجدد حالت پیش فرض پوسته خود به خود اومدهبا سلام
دوست عزیز
آدرس سایتتون رو لطف کنید قرار بدید . از چه وقتی این مشکل پیش اومده
ضمنا اینطور که خوندم این قالب تقریبا تک صفحه ای است و بروزرسانی در سایتهای ایرانی براش بسیار اسفناک بود
بهتره از خود مخزن وردپرس یکبار نصبش کنیدلینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
ضمنا اگر این قالب رو استفاده می کنید باید بدونید برخی افزونه ها با برخی قالبها باید سازگار باشه مثلا این قالب تحت هیچ عنوانی ذکری از وکامرس نکرده پس وکامرس منتفی میشه البته پاک نمیشه ولی غیر فعال امکان داره بشه بسته به نوع برنامه نویسی قالب ها ممکنه برخی افزونه های ناهماهنگ غیر فعال بشن تا مشکلی پیش نیاد .
موفق باشید
باشه. ممنون لطف کردیدبا سلام
دوست عزیز
برخی ابزارکهای که یک قالب رایگان که نسخه پرو فروشی داره بصورت کد قرار داده میشه چون اگر قرار باشه همه امکانات مجانی در اختیار قرار بگیره خب نسخه پرو هم مجانی بود وقتی می خواید یک ابزارک را دستکاری کنید باید مطمئن بشید اون ابزارک نسخه فروشی یا بلاتر نداشته باشه و همچنین از کد شدن توش خبری نباشه چون در داخل ساختار کدها میشه هرگونه دستکاری رو منجر به حذف یا غیر فعال کردن افزونه یا ابزارک کرد .
ضمنا شما باید یه بار هم بررسی کنید ببینید آیا وب سرور شما ریستور بک آپ نمیکنه {در ریستور یه پوشه cgibin خالی فعال میشه}
البته بهتره شما به جای این قالب از یک قالب فروشگاه محور استفاده کنید . البته بیشتر قالبها بر اساس نوع زبان پیش فرض وردپرس تغییر ظاهر میدن مثلا اگر قالبی از حالت راست چین استفاده کنده وقتی وردپرس در حالت زبان فارسی یا عربی باشه راستچین میشه و بلعکسش این رو بررسی کنید .
اگر این مشکل ادامه داشت از داخل وردپرس برای طراح قالب پیغام بذارید تا خودشون مشکل رو بررسی کنند .
موفق باشید