در خواست نصب قالب وردپرس WPLMS

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

uru_uuu

تازه وارد
با درورد خدمت دوستان گرامی و اساتید محترم من می خوام یک سایت آموزش زبان راندازی کنم می خواستم از دوستان درخواست کنم که این قالب رو به صورت کامل برای من نصب کنند هزینه نصب و تغییرات را تقدیم می کنم و اگر هم یک سیستم آموزش مجازی خوب به بنده غیر از این معرفی کنید ممنون میشم

با تشکر

uru_uuu

تازه وارد
با دورود خیر ندارم چندین سایت رو برسی کردم قالب رو برای فروش گداشته بودن و این که می خواهم بودم آیا قالبی که در سایت قرار دارد با او قالب ها فروشی چه فرقی دارند من یک بار از سایت بیگ تم قالبی خریداری کردم ولی قالب مشکل داشت و هر چه هم به پشتبانی گفتم می گفت مشکل از سایت در صورتی که هاستیگ میهن وب هاست یکی از بهترین ها است من چندین سال که باهاشون کار کردم ولی پشتبانی بیگ تم قبول نکرد برای همین من دیگر به سایت ها فروش اعتمادی ندارم ولی سایت محمد عزیز چندین سال که میشناسم و قبلا هم یک ایدی دیگه داشتم که ایمیل شو کم ببخشید که زیاد توضیح دادم برای همین از دوستان و اساتید گرامی را هنمایی می خوام ممنون میشم کمک کنید

Qalekhani

قلعه‌خانی
اتفاقاً میهن وب هاست یکی از بدترین هاستینگ ها در زمینه پشتیبانی نرم افزاری هست.

سال گذشته برای یکی از مشتریان که روی هاستینگ اونا بودند، یه پوسته رو نصب و تنظیم کردیم. چند مشکل در تنظیمات php و ماژولهای سرور داشت

هر چی هم بهشون میگید فلان مشکل رو داره، میگه نه مشکل از شماست. در حالی که با تغییر هاستینگ، به راحتی مشکل ما حل شد.

uru_uuu

تازه وارد
درود

الان برای کار من دوستان چه پشنهادی دارن

Qalekhani

قلعه‌خانی
خب نخرید:

uru_uuu

تازه وارد
الان نسخه 2.2.2 امده و بعد اینکه من می خواهم یکی از دوستان زحمت نصب رو بکشه

Qalekhani

قلعه‌خانی
الان نسخه 2.2.2 امده و بعد اینکه من می خواهم یکی از دوستان زحمت نصب رو بکشه
در صورتی که قیمت می خواهید باید در بخش بازارچه تاپیک بزنید تا بتونیم پیشنهاد قیمت بدیم.

- مطرح کردن پیشنهادهای تجاری و غیر رایگان تنها در انجمن بازارچه مجاز می باشد! هر گونه پیشنهاد تجاری و غیر رایگان در تالارهای دیگر باعث اخراج شما از تالار گفتگو می گردد. (در این موارد فقط از طریق پیغام خصوصی اقدام کنید)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا